- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Безчувственост на пениса
Здравейте, обрязан съм и пенисът ми е станал доста безчувствен. На 18 години съм и наскоро приятелката ми ми направи за пръв свирка. Проблемът, е че цялото нещо тряеше около 30-40 минути и накрая така и не свърших.. Напоследък свършвам много трудно дори с еротични филми..
Интересува ме, къде може да е проблема (има ли такъв) и как да се справя. Мерси.
mnogo gadno bate.idi na lekar nedei da pi6e6 tuk 6ot 6e po4nat da te podigravat a tova ne e nikak sme6no![]()
не знам точно какво да ти кажа, но имам един приятел, който се оплаваше от същото, оказа се че си е внушил и не се е отпускал достатъчно. Ако опиташ да се отпуснеш и да мислиш точно за това, което ти е правило момичето и не се разконцентрираш с други неща може и да усетиш по-голяма тръпка от секса. Ако не стане със съвета ми иди на уролог!![]()
Може би си права.. наистина не се бях отпуснал, доста се притеснявах, защото ми беше за първи път, пък и беше сутрин (недоспал..), а аз съм нощна птица.. но няма как, така се стекоха обстоятелствата.
Все си мисля, че е от притеснение и стрес.. не съм сигурен, но мисля, че проблема започна, след като започнахме да ходим заедно.
Първият ми приятел беше обрязан. Когато му направих свирка за пръв път се мъчих,но така и не успях да го накарам да свърши...
Колко техники съм чела и пробвала...е нямаше ефект. Яко му беше но само до там...можеше да издържи с часове,но аз не...
Завършвахме със "бързооборотен" секс и всичко си беше наред.
За това пък...на много неща се научих.В момента при сегашния ми приятел нямам никакви проблеми...той казва,че няма по-добра от мен и че не издържа само като се насочвам надолу...защото знае какво следва...
Така,че не се притеснявай...нормално е да загубиш чувствителноста....
сексита искам да те познавам![]()
![]()
Можеш да мажеш главичката с някакво омекотяващо кремче и постепенно тя ще омекне и ще се повиши чувствителноста.
Мисля, че след обрязването с времето чувствителността намалява.
Първо не ходи на лекар.Много лесно и просто е.Сега като си обрязан ти е махната кожичката на пениса,тоест 70-80% от чувствителноста на пениса ти я няма.За това пък,ще издържаш повече в леглото.Няма от какво да се притесняваш или пък да съжалявашПървоначално написано от skus
![]()
Първоначално написано от SMoKe_BoY
хаха...шанс!!!![]()
Сега се сетих че преди година,някъде имаше едно момче което ме затрупваше със лични съобщения тук...и ми издири скайп,месторабота...адрес...![]()
Идваше в работата ми всеки ден...голям сваляч...![]()
Но пък беше хубав,мамка му Омота ме и се хванахме..Като спахме и свърши само каза...уххх...сексита...секси ааа...и се просна на леглото с пиянска усмивка
![]()
Беше много смешно.
Знам ги тези факти, майка ми е медицинска сестра, и като родител изобщо не е консервативна.. Не съм и мислел за лекар, въпросът е не толкова има ли ми нещо, а какво да правя.. Все пак колкото и хубаво нещо да е оралната любов, не ми е приятно да карам приятелката ми да се мъчи с часове, когато знам, че няма да има ефект.Първоначално написано от UFOs
Предполагам, че с времето, когато се отпусна напълно или пък започнем да правим секс, всичко ще се оправи
Мерси на всички!