.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 80
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Дразни ме когато е нерешителен или когато спори упорито за нещо...Дори и да е прав, пак ме дразни, че след час спор не е съгласен с мен
    А иначе викам, кряскам или просто плача.......Емоционална реакция, но ми минава бързо.

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Млъквам..

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Дразня се, когато се опитва да ми натрапи мнението си. Ако аз искам нещо различно от него, упорито ме убеждава, че неговото е по-хубаво и трябва да стане така. Много се ядосвам, когато си втълпи, че идеите му са перфектните и трябва да се съобразявам с тях. И се случва да спорим за глупости, защото и двамата не сме свикнали да се съобразяваме много, много с другите. Решаваме си нещо и го правим, ама... като сме двама такива... пф
    Или се сдърпваме за глупости, особено ако аз съм в(преди) **месечно неразположение**. Ако иначе съм склонна на компромиси или да си премълча нещо, тогава хич не си меря приказките. Краен резултат - цупя се и се ядосвам. А той започва много да се радва. Мен започва да ме избива на агресия, а той умира от кеф. Понякога даже нарочно ме дразни, за да се нацупя. Е как да не ти се прииска да го удушиш?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    еми.. той не ме дразни ...
    дразни ме импулса му.. мн фенки му пишат .. вярно че той не им отговаря ама...
    ии др... нещо ако не си чуе телефона ...
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    Пловдив
    преди се дразнех че закъснява много... не с по 5-10-15-20 мин а с часове.. но вече не му обръщам внимание..той се дразни когато не му дигам тела.. а той ми е на вибрация в чантата щото не съм от тия ученици на които не им пука като им звънне гсм-ма в час по принцип не правя сцени..никакви.. събирам всичко в себе си и си мълча..но когато дойде времето за избухване ставам страшна ... не сме от конфликтните двойки и се радвам защото не бих траела да се караме всеки ден или толкова често.. поправяме се и се извиняваме всеки път за малките грешки които сме допуснали

Цитирай Първоначално написано от sexita
    Еми аз не вдигам скандали...мълча си,и си трая,ама понякога като съм самичка се самонавивам и се побърквам...
    И като го видя и ми каже една хубава думичка...ммм...екстра съм
    Презарежда ми батериите за следващия път :P
    Понякога ми се иска да съм като теб в това отношение иначе като ме дразни се заяждам и го нервирам

Заяждам се или хвърлям някакви гадни погледи..Но това е само за около половин минута след това не ми пука и съм сии на кеф отново ^^
    Stay up all night with the stars *

когато ме подразни с нещо ... спирам да му говоря и се правя,че не го забелязвам
    дon'т хaтэ me becausэ i'м бeaуtiфuл хaтe мe bэкause youг бoyфr!enд тhinк so !!!

О той не ме дразни
    Всъщност , казвам : " Оффф .. хубу.."
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    О той не ме дразни
    Ахам... вече разбрах ...

За такива работи с дигане на телефон или смс-си не може да ме дразни Обаче някой път като видя някоя да го зарибява пък той нещо не прави побеснявам..или когато не ми казва някой неща макар че повечето пъти е за мое добро Общо взето гледам да не се караме А когато се случи да се изнервя трябва ми малко пространсто да си подредя мислите и после като ми каже нещо хубаво и че ме обича съм на 7то небе

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

Град
    L.A. \ Moscow
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    О той не ме дразни
    +1
    Raise your fist!

дразни ме с някакви неща от преди и аз понеже се ядосвам личи си,обаче е най хубавото,че си мълча и той после спира
    You've got my head spinning

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Вдигам две октави моментално, случвало се е да се приближи да ме целуне, а аз да го блъсна назад /това ми е коронен номер и не го прилагам често/. Дразни ме това, че не помни какво сме планували за вечерта и най-нахално иска вечерта да започне и приключи в тях (а на мен ми се разхожда, да речем, или ми се излиза на кафе или просто не съм в настроение за интимности. Разбрали сме се да излезем, идва да ме вземе с такси и О, чудо! таксито спира пред входа му )/ Дразни ме с това, че извърта думите ми, тълкува ги по съвсем различен начин и ми прилага психологически тактики за омаломощяване, дразни ме, че ми натяква, когато съм сбъркала в отношенията си, дразни ме с коментари и въпроси за приятелките ми -Еди коя си има ли си гадже? /на този въпрос откачам просто/.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Ами дразни ме като не се съобразява какво говори и с какви неща се шегува.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Сега нямам гадже, но преди да се разделим имаше някои неща, които адски много ме дразниха. Начина, по който се държеше като цяло. Той държеше много на мен, но ме задушаваше и понякога въпросите му ме побъркваха. Понякога се държеше лигаво, което също ме дразни. Но минало... Повечето пъти гледах да си мълча, защото така или иначе нямаше смисъл да му казвам, тъй като той си продължаваше.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

hottie
    Guest
    По принцип не ме дразни много, единствните неща, за които ме дразни е когато ме прекъсва докато говоря и когато се опитва да си наложи мнението.
    В такъв случай замълчавам и след 5 минути като се усеща млъква и аз си продължавам друг път пък му удрям един тупаник с възглавницата по дупето, за да замълчи ама то се почва един бой...

hottie
    Guest
    sexita: ако го търсиш по-малко той ще те търси повече.

Град
    Destanation unknown ((:
    Шааат един зад врата и не се занимавам повече

Град
    София
    Като ме дразни му казвам всички недостатъци в него и го убиждам. Но не с цел за да го нараня, просто не мога да се контролирам (което е един голям мой недостатък).

Град
    Дълбините на канала :D
    бой,бой Не...аз щипя мн злобно

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от NaiQkiqt
    2 шамара и готово
    Ти биеш гаджетата си ?

abe nqmam tochno gadje ama kato me izdrazni nqkoq macka stava i si tragvam.... bez da i se ceremonq ili pak ako govorim po tela i zatvarqm i taka

Най ме дразни ако го хвана в лъжа било то и за малко нещо Редя го както си заслужава и после тъпкано му го връщам
    Sometimes I run
    Sometimes I hide
    Sometimes I'm scared of you
    But all I really want is to hold you tight (music)

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    И аз се дразня, когато не ми затвори и макар да знам, че или е на лекции, или кара, пак ми е некво нервно.
    Дразня се, когато само аз му звъня и пиша смс-чета.. Това, че не отговаря на всеки мой смс отдавна съм го преживяла
    Дразня се, когато излиза с приятели.. да, ревност е, и то неоправдана, но я има.. Ето сега е на дискотека, на мен не ми се ходеше, но въпреки това се дразня..
    Дразни ме, че се цупи за глупости, а когато аз се нацупи счита, че не е нещо сериозно и не може да се цупя за нещо такова..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си