.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

дали съсиреците са болест?

Последните ми две менструации бяха кафяви и при първата бях на гинеколог и нищо не ми откри и каза да ида след другата.Другата пак беше кафява ии щях да отида,но лекарката не ми даде направление и не отидах .Сега обаче си ми дойде червена менструация само ме притеснява малко един факт-имам малко съсиреци и се чудя дали са нормални, ма кар, че и друг път съм имала.Според вас нормални ли са и нужно ли е да ходя на лекар.А и ако има някъкво значение-на 16 години съм и имам цикъл от 1 година и 7 месеца.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    За по сигурно навести гениколога!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    За по сигурно навести гИнЕколога!
    Нейна работа е дали да ходи пак, но съсиреци.. понякога са нормални.

Цитирай Първоначално написано от LadyDy
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    За по сигурно навести гИнЕколога!
    Нейна работа е дали да ходи пак, но съсиреци.. понякога са нормални.
    Mи аз смятам да не ходя, защото все пак почти винаги си имам съсиреци и то малко както сега.А и вече един път са ме гледали на видеозон преди два месеца и не ми откриха нищо, прочетах в нета, чее съсиреците могат да са знак на кисти, но щом като са ме гледали на видеозон и не са открили такива, значи няма за какво да ходя

Аз доколкото знам съсирецченца малки са нормални, защото това не е чиста кръв, това е падащият образувал се слой, който е щял евентуално да поеме оплодената яйцеклетка в матката, но тъй като липсва такава, той пада и това е менструацията ти.

Съсиреците са нормални ...а ако се съмняваш за киста по добре иди след като ти свърши защото на мен ми откриха киста доста голяма и трябва да се лекуваш

Супер фен Аватара на gabi_94
    еми то и аз имам съсиреци, но мисля че са нормални, не съм много сиг, ама щом ми няма нищо вече толкова време значи едва ли преставляват кой знае какъв проблем
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Цитирай Първоначално написано от belle90
    Съсиреците са нормални ...а ако се съмняваш за киста по добре иди след като ти свърши защото на мен ми откриха киста доста голяма и трябва да се лекуваш
    MM няма за какво да ходя, защото преди 2 месеца бях на преглед и казах на гинеколожката си, че мисля, че може да имам киста и тя за сигурност ме видя на видеозона и си ме гледа сигурно 5 минути за да е сигурна и нищо не ми откри, така, че няма за какво да ходя.Благодаря на всички за мненията и помощта

Ама миличка това че си ходила преди 2 месеца изобщо не е гаранция че нямаш киста и аз точно като тебе не бях ходила от джа месеца на гинеколог и като отидох и ми намериха киста която бесхе с големина 4,5 сантиметра ...така че не се успокоявай само с това че си ходила преди 2 месеца

Цитирай Първоначално написано от belle90
    Ама миличка това че си ходила преди 2 месеца изобщо не е гаранция че нямаш киста и аз точно като тебе не бях ходила от джа месеца на гинеколог и като отидох и ми намериха киста която бесхе с големина 4,5 сантиметра ...така че не се успокоявай само с това че си ходила преди 2 месеца
    Е ок но все пак аз си решавам дали да ходя

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Това, че не е видяла киста на видеозона, не е гаранция, че нямаш такава. Потърси и второ мнение, ако искаш.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Шумен
    Това е от матката. Нали когато яйцеклетката се отдели матката се подготвя като се пълни с кръв, набъбва и омеква. Когато яйцеклетката падне тя разкъсва това нещо и всъщност тези съсиреци са остатъци от обвивката на матката. Като бях в 6ти клас една женица идва в училище и ни ги каза тея неща. Каза и че тези съсиреци са нормално нещо.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    В голяма грешка си! Не е нормално да има съсиреци!
    Настъпването на менструация се определя от промените в хормоналните нива и това дали има настъпила бременност! Яйцеклетката нищо не разкъсва!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Да най добре потърси и друго мнение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си