.

Виж резултатите на анкетата: Употребявате ли наркотици?

Гласували
127. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

26 20,47%
  • НЕ!

70 55,12%
  • Рядко

23 18,11%
  • Не но искам до пробвам

8 6,30%
Отговор в тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 187
    Не употребявам наркотици..само амфети и LSD
    haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
    - aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps

аз съм скинхед ве

Цитирай Първоначално написано от cickin
    аве мн пари ве мамка му иначе са друсам яко
    лепилото е 1.20

мне но мн искам да опитам ...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от DiScOnEcTeD
    Убива първата доза, НЕ последната!

Да ти е ясно!

не
    Не вярвайте в чудеса-разчитайте на тях.

не
    Не вярвайте в чудеса-разчитайте на тях.

Нем ...
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Бегайте далече от тия боклуци-наркотиците.
    brd.blog.bg

brd.bulboard.com

^ Е, аз не правя нито едно от гореизброените. Но съм отделен случай, ахахаха.

Не бих казала. : ) Постоянно съм в компании, където хората пушат, пият и отвреме навреме пушат коз. :] Непрестанно ми предлагат, но аз не се поддавам. Дали не е така, защото просто не искам?

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Цитирай Първоначално написано от DiScOnEcTeD
    Убива първата доза, НЕ последната!

Да ти е ясно!
    стига си плашила хората,друсалке плазменска

по темата - кво ги е страх тука всички да си признаят,че се друсат...

уважавам тези,които казват,че НЕ друсат,само когато и НЕ пият твърд алкохол и НЕ пушат. когато обаче се наливат с ракия и водка 2-3 пъти седмично,и пушат по кутия-две цигари на ден,да говорят против наркотиците,е НАГЛО,МАЛОУМНО и СМЕШНО.
    Азъ!

хъхъ, общо-взето е така. тежкия алкохолизъм е много лоша работа, а лекият си е равностоен на друсането от време на време (не перманентно).
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Дали не е така, защото просто не искам?
    Според мен твоето е параноя.
    +някакъв страх от лоши последствия.

Както обичам да казвам - правете си живота розов и той наистина ще е такъв.

Супер фен
    Град
    Своге
    Аз пък ще си призная,че искам да опитам от марихуаната.И сега знам какви коментари ще има "Ти си малоумно тинеиджърче от многото,борещи се за слава и тем подобни",но не е така,просто ми е интересно искам да пробвам,а преди да съм не говоря относно темата за наркотиците нито положителни,нито отрицателни мнения.

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от LiveFlower
    Аз пък ще си призная,че искам да опитам от марихуаната.И сега знам какви коментари ще има "Ти си малоумно тинеиджърче от многото,борещи се за слава и тем подобни",но не е така,просто ми е интересно искам да пробвам,а преди да съм не говоря относно темата за наркотиците нито положителни,нито отрицателни мнения.
    нема да ти казвам, че си тийнче, борещо се слава.
    Само ще ти кажа:

ЗАВИСИ К'ВА.

И стига с това "пробвам".
    Няма такива пробвам/непробвам.
    С всичко се започва рано или късно...

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Цитирай Първоначално написано от LiveFlower
    нема да ти казвам, че си тийнче, борещо се слава.
    Само ще ти кажа:

ЗАВИСИ К'ВА.

И стига с това "пробвам".
    Няма такива пробвам/непробвам.
    С всичко се започва рано или късно...
    \/ Така е.

на филмите и статиите,с които ви пълнят главата медиите ли? на базата на думите на майка ви и баща ви,които са гледали и чели същите неща и нямат никакъв опит,дори елементарна култура по темата нямат и не правят разлика между хероин и кокаин например?
    Точно така

А колкото до темата ДА!

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от t0nch0
    Точно така

А колкото до темата ДА!
    на лепилце ли си? канцеларско Рила?

Пишлигар, майка ти и баща ти знаят ли?
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    уважавам тези,които казват,че НЕ друсат,само когато и НЕ пият твърд алкохол и НЕ пушат. когато обаче се наливат с ракия и водка 2-3 пъти седмично,и пушат по кутия-две цигари на ден,да говорят против наркотиците,е НАГЛО,МАЛОУМНО и СМЕШНО.
    Хахаха, е значи мен ме уважаваш. Аз почти не пия и лек алкохол. Пфууу има ми ужасен вкус А много обичам да излезнем с компания на "по биричка" /аз на айрянче /. И въприки това съм сигурна, че имам повече здравословни проблеми отколкото ти.

Иначе не подкрепям наркотиците

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    samo psychadelic narkotici i trevi4ko drugo ne ma kefi ve4e iz4ezna udovolstvieto
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Супер фен Аватара на FelisDirus

Прав си.

Ето един простичък пример - пушачка съм и от време на време взимам амфети (преди парти основно, макар и да е имало 2-3 изключения). Когато запаля цигара, почти никой не се впечатлява, не ме гледа с отвращение, съжаление или пък просто учудване. Цигарите са нещо легално, нормално, а пушачите сме много и навсякъде.
    Когато извадя и почна да чертая, започват да ме гледат като спинозна или раковоболна, на която й остават някакви седмици живот и не прилича на човек. В такива моменти побеснявам, но само вдигам поглед и спокойно задавам въпроса: "Някакъв проблем ли има?" Отговорът е винаги един и същ: "Ааа, не... не мисля, че това е правилно, но той животът си е твой... Изборът е твой" и на тези две удебелени фразички вече вкарват драматичния тон, клатейки глава някак хем укорително, хем примирено, като целта е да изиграят възможно най-добре ролята на родител, който бди над смъртния одър на детето си и в тиха агония очаква всичко да свърши. След кратък размисъл обаче стигат до извода, че все пак не са напълно сигурни, че ще умра в близките седмици, та решават за напълно уместно да сложат загрижената физиономия на близък приятел и да заразпитват какво точно употребявам, колко често взимам, изтъквайки след всяко 2ро изречение вредата от наркотиците. Накрая чувстват за свой дълг да ми дръпнат една поучителна реч как това не е начинът да избягаш от проблемите си, какъв лузър съм всъщност щом имам нужда да взема преди парти (тва, ест, означава, че при други обстоятелства аз никога не се забавлявам или пък съм нон стоп друсана - изберете си, което ви хареса повече).
    Е, тва е нечовешко, сериозно...

Искам само да съобщя няколко незначителни факта на всички моралисти, пък барем вникнат малко в думите ми.
    Връщаме се в изходна позиция - страстна пушачка и взимам от време на време амфети.

цигари
    1. Минимумът е кутия на ден. Старая се да се придържам към този минимум, защото иначе на другия ден не мога да си поема въздух и създавам реалната опасност главата ми да се пръсне от болка (тъпча се аулин.. мм, здравословно!).
    2. Когато се прибирам към вкъщи, винаги се проверява дали и колко цигари имам, за да знам дали да си купя (не дай Боже да остана без.. жална му майка на тоя, дето ми изкочи пред очите в моментите на абстиненция) и се звъни вкъщи, за да знам дали да купувам и кола (другата ми дрога).
    3. Последните си пари давам за цигари и кола, вместо за храна.
    4. Ако ми се пуши, а нямам цигари/възможност, подивявам. У мен се надига желанието да започна да убивам (и въобще не преувеличавам). Почвам да търся начини като хероинов наркоман да си намеря цигари/да се измъкна да пуша. И е невъзможно да се контролирам (което принципно ми се удава добре) - просто спирам да разсъждавам, изпускам си нервите.. крещя, псувам - вече в крайни фази.
    5. Цигарите ми носят така нужното спокойствие. Без тях се чувствам нечовек...

амфети
    1. Взимам от дъжд на вятър преди някое парти. Имам и няколко случая при стрес, тъй като като се надрусам, ставам адски нeeбaтeлнa..
    2. Вдигат ме много - и физически, и като настроение и възприятия, усещането е страхотно, но често се случва да се откажа да си пазарувам, като знам после какъв душевен мензис ме чака.. като си помисля и за възстановителния период, в който няколко дни ходя като ударен самолет след 16-7-часов сън, зле ми става. Което автоматично намалява честотата на приемане.
    3. Имала съм и случаи, в които цяла седмица не съм спирала да се друсам (покрай баловете например.. тогава всеки е в джаза), амфетите в един момент свършват и аз просто не си взимам отново. И ми е все тая. И може месец-два да не пипна. Ако имам някакви глупости на главата и задачи, въобще забравям за тях, защото нямам нито психическа, нито физическа зависимост, въпреки изшмърканите 3-4 грама. Или пък цял месец разнасям някъв грам в чантата си, щото я съм забравила, че имам, я не ми се занимава с това точно сега.
    Нямам потребност и нужда.

Тааа кое, казвате, е истинският наркотик в случая?
    И кво като не друсате, ако дъните по кутия на ден? Същият к.ур.. че и по-зле, законните лайна се отказват в пъти по-трудно от нелегалните и забранените.
    Собственост на Canis_Dirus

ъм, само да вметна, че този ми пост не толерира употребата на наркотици в никакъв случай, лапетата да не ме разбират погрешно, моля.
    просто искам да видите, че не всичко е черно и бяло и че понякога сутрешната цигара с кафе може да се окаже по-подла и пагубна, от който и да е наркотик.
    не ги подценявайте тия неща, щото и аз като малка много знаех, а сега.. сложно.

eбa ми се нет-а и се прати 2 пъти, сори.. пф

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    По-зависима си към цигарите и в случая те са по-упорития наркотик,но..защо наркотиците водят до смъртни случаи..дали заради нуждата (пристрастеността) от тях,или защото ти ебават майката на организма?

Кое е по-важното да си по-малко зависим или да си вредиш по-малко?
    Да оставим амфетите намира,те не са сериозна работа.
    Но да вземем примерно ЛСД и да ги съпоставям.

Винаги ми е било чудно,как когато разтягате тази теза,че цигарите са по-вредни от наркотиците,винаги казвате че те са по-вредни защото всеки ден се пуши по еди си колко кутии цигари,а пък наркотици се взимат по-рядко.
    Но това не е разносилна съпоставка..ако вземем пушене всеки ден,трябва да вземем и друсане всеки ден,или пък ако вземем друсане през седмица,трябва да вземем и пушене през седмица.
    При еднакви времеви условия,кое е обективно по-вредното цигарите или наркотиците?
    Ако имаш физическа и материална възможност да взимаш наркотици всеки ден и пушиш всеки ден,към кое мислиш че ще развиеш по-голяма пристрастеност?Към цигарите ли или към колата,или към хероина?

Просто хората са свикнали да пушат всеки ден,защото така е прието от обществото,закона,по-евтини са,но ако имаха възможност да друсат всеки ден,зависимостта и физическите последици щяха да са по-сериозни.

В никакъв случай не се правя на светица и да казвам,че съм против наркотиците,нито пък да се заяждам (това го знаеш ) , но не бива да изкривяваме действителността,както ни отърва
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си