- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Луканчена диета? ... И течението Про-ана.
Много обичам луканка.Давам всичко за нея.Е, почти всико... На първо място май ми е луканката, на второ пържолките, на трето рибата тон.Или на първо пържолката пък после луканката, абе не знам.
Много обичам луканка.Много.В момента как ми се яде, лелелел.Ама вкъщи няма !!! Случвало ми се е много често да заспивам с мисълта за луканката, даже и да я сънувам. Един приятел ми подари луканка с панделка... Изядох я за отрицателно време, самичка.На едно ядене.Тази година си пожелавам да има много луканчици по трапезиците.
Вие обичате ли луканка? хахха, мисля да стана на луканкова диета
Охооо и аз обичам.![]()
Обаче май си объркала раздела.![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
Принципно си я правя на сандвичи,ама напоследък си я реа на парчета и си я мъкна до стаята.
Аз пък зимам една голяма подкова луканка, пускам си някой филм и си гризкам, като мине половината и вече я няма, затова гледам филмите само до половина.
Как ти хрумна това?Първоначално написано от Syringe
![]()
![]()
![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
Хаха, ами ние готините сме така, хахаЛуканката ме прави силнаа....
Бихте ли се подложили на луканчена диета.От нея не се пълнее.Даже се задържат килограмите.Сутрин се събуждаш с луканка, хапваш си 1 подкова за кеф.После за обяд пак така.За вечеря също.Много е полезно.
Мм,обожавам луканка.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
oхх дояде ми сеее....
Знам как е.Първоначално написано от ELiTyYy
Ако искате може да направим фен-клуб на Луканчените лейдис.
![]()
Грррр.. Шъ повърна, уа!
По- дебели и огрмни тлъсти свине ще станете , няма да отслабнете![]()
Свинска вратна пържола намазана с масло > луканка!
Grumpy old madman
хаха наще скоро правиха домашна луканка , у нас е пълнооооооояде ми се много ама ще изчакам да свършат постите и тогава ще опитам
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
ам ти отде знаеш наште задници дебели ли са или не,а? и не мисля че се дебелее т луканката ако се яде разумно.....аз се присъединяам към клуба ....обожавам яПървоначално написано от akinom
![]()
Познавам хора с 4% телесни мазнини (ти си към 20%). които ядат яко луканка, суджук и сланина. Проблем?Първоначално написано от akinom
Аман от тъпи пyтки!
Grumpy old madman
хахаха ти за идеална ли се мислиш?! ...Първоначално написано от akinom
хахахах и тей като ме гледаш дебела ли съм....тъпча се по цял ден..ама като се гледам на кантара...и кг не съм мръднала
ае тихо там
ei selski, da mal4ite za6toto n6. ne znaete i az poprincip mrazq da qm.. ne samo lukankata
ей "селски" ... не ме интересува мене тва ,че не ядеш...Първоначално написано от akinom
слабо ме вълнува..
като не обичаш да ядеш,недей усира темата ми си трай там!