.
Отговор в тема
Страница 2 от 10 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 228
    Голям фен Аватара на akinom
    Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    Цитирай Първоначално написано от akinom
    ei selski, da mal4ite za6toto n6. ne znaete i az poprincip mrazq da qm.. ne samo lukankata
    ей "селски" ... не ме интересува мене тва ,че не ядеш...
    слабо ме вълнува..
    като не обичаш да ядеш,недей усира темата ми си трай там!
    s tebe puk koi govori? Za predi6niq ti post moga da kaja 4e ne se imam za idealna vuob6te ... trqbva da stana 30 kg.

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    хаха моЛЯ?! ....
    явно хич не си с акъла си...
    кви 30кг ...анорексия ли искаш?!... я яж луканка хахаха

Аз съм привърженичка на движението про ана. Става въпрос за власт и контрол, за сила, не слабост.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Аз съм привърженичка на движението про ана. Става въпрос за власт и контрол, за сила, не слабост.
    Иди на тримесечна почивка в Аушвиц и ще станеш 30 кила. Айде сега бягай да повръщаш, щото си пила вода и ще ти се лепне!
    Grumpy old madman

Бързо ще ги сваля .. иначе няма да съм щастлива. Не повръщам- това си е чист тормоз над организма и не мога да се тъпча , че да го изкарам..

Цитирай Първоначално написано от Syringe
    Аз пък зимам една голяма подкова луканка, пускам си някой филм и си гризкам, като мине половината и вече я няма, затова гледам филмите само до половина.
    Подкова луканка?!
    Я научи разликата между луканката и суджука,но говоря за истинските,а не за онези домашни мешаници (научи поне разликата във формата ... не те карам да различаваш нарязана луканка от нарязан суджук ... въпреки,че и бавноразвиващ се може да ги различи)

По темата:МРАЗЯ луканките Повечето са толкова мазни и гадни,че ми се повръща само като ги гледам ... За сметка на това си хапвам суджук на сандвичи или за мезе,но и него скоро може да го намразя заради пренасищане на организма

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    И луканка обичам и суджук обичам
    +1
    "Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !

Н.Хайтов

луканка рулзз

Цитирай Първоначално написано от nejnaDROGA
    Аз пък зимам една голяма подкова луканка, пускам си някой филм и си гризкам, като мине половината и вече я няма, затова гледам филмите само до половина.
    Подкова луканка?!
    Я научи разликата между луканката и суджука,но говоря за истинските,а не за онези домашни мешаници (научи поне разликата във формата ... не те карам да различаваш нарязана луканка от нарязан суджук ... въпреки,че и бавноразвиващ се може да ги различи)

По темата:МРАЗЯ луканките Повечето са толкова мазни и гадни,че ми се повръща само като ги гледам ... За сметка на това си хапвам суджук на сандвичи или за мезе,но и него скоро може да го намразя заради пренасищане на организма
    На всичко с такъв вкус казвам луканка.Тегли си съчмата и не се меси в представите на хората, щото не те бъркат.Плюс това суджук е турска дума.Не обичам турцизми.Wow aah yeah so??

Бързо ще ги сваля .. иначе няма да съм щастлива. Не повръщам- това си е чист тормоз над организма и не мога да се тъпча , че да го изкарам..
    Мисля,че трябва да ходиш да се лекуваш,защотото като те гледам от снимката ... а и с коментара трябва да стана 30 кг...сори ама да си чувала за Анорексия?

А иначе аз не обичам много луканка,но понякога хапвам.

Тя е от некво движение, остави я.

Да, чувала съм за анорексия, напълно запозната съм с последиците и съм про- ана.

Не се ли притесняваш от последствията на тази... "Про-ана" мисля, че ще се счупиш някъде.

акином... момиче... взимай се в ръце, докато е врем, че като стане късно...

п.с.:не обичам луканка
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Току-що прочетох малко за това движение "Про-ана".Определено ми стана интересно и се поразрових и останах шокирана...

Всеки се притеснява от последиците, но никой не може да продължи '' да живее нормално'' , не може да разруши стената.

Всеки се притеснява от последиците, но никой не може да продължи '' да живее нормално'' , не може да разруши стената.
    Искаш да кажеш, че не можеш да се върнеш назад?Че нещо те притискаи те кара да бъдеш такава?

Току-що прочетох малко за това движение "Про-ана".Определено ми стана интересно и се поразрових и останах шокирана...
    кое му е шокиращото?

Ами всичко, което прочетох ми се стори като една голяма параноя от калорий.Лудница.

Всеки има право на избор, това е моя и на още мн. момичета начин на живот.

И сега какво... ще сваляш килограми, докато хвърлиш топа?? (( Поне това разбрах от прочетеното, че е някакъв вид състезание, побеждаване на тялото над духа... Или пък обратното - на силат ана духа над тялото? ))

Почти си го схванала. Трябва да разрушиш себе си и да се отдадеш на АНА.

Ана е богиня, предполагам.Не мислиш ли, че е безмислено и никому ненужно?Че е грозно и греховно да правиш такова нещо с тялото си.Колко килограма си сега и колко си висока?

Ami az li4no ne se klanqm na bogina, a i takova ne6to nqma, tova e za parlama, 6ou, pokaznost. Ideqta na pro ana e, 4e e anoreksiqta e na4in na jivot, li4en izobr, a ne bolest. V saitovete ima suveti kak da ne qde6 i da ne ti se qde, kak da krie6 na4inaniqta si ot blizkite si i obkrujenieto si i za preparati za otslabvane.
    167-43 ( edur mi e kokala za tova s ami otlkova mn kg-te.)

Мхммм.Ами колко килограма искаш да станеш?И ако в един момент решиш, че това е глупост, какво правиш тогава?Можеш ли да се върнеш към нормалния начин на живот, така да се каже? (( Ох, сорри, че те разпитвам така, ама професията ми на журналист си казва думата.Замислих се, че това е интересна тема и ще я предложа на планьорка за статия, и ако одобрят - ще напиша.Може да те включа към интервюто, даже - ако имаш желание. ))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си