.
Отговор в тема
Страница 3 от 10 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 228
    Голям фен Аватара на akinom
    Virtualno interwiu

Не, не.Може да се срещнем даже, съвсем сериозно говоря.

Moga da ti dam, no trqbva s ne6to da me podkupi6 .. se6ta6 se

Ахахаха, да не искаш луканка?А не, не вярвам, по-скоро искаш да стана една от вас.Аре не.Не подкрепям това нещо, въпреки че го смятам за интересно, ТО Е ОТКАЧЕНО.

ne be, 4ovek. Sled praznicite moga da ti dam intervu bez problem ( ako ne te zatrudnqva da doide6 do Pleven )

Хахах, е, май ще ме затрудни.Но ще го измислим, дават ми командировки с шофьор, ако харесат темата ще стане - в краен случай виртуално.Става дума за 168 часа. (( А ти за какво подкупване имаше впредвид ? ))

Мега фен
    Град
    Utopia..
    обожавам луканката, но по-прекрасно нещо от банския старец няма, който обаче е страшно трудно вече да се намери

а авторката на темата(Syringe) е една много голяма чаровница и засукана луканчица

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    а авторката на темата(Syringe) е една много голяма чаровница и засукана луканчица
    Аххаахах, ти се побърка, бре човек.Хахха, по-голямо зле от мене, НЯМА... и това, че съм влюбена в луканката го доказва.УААхахаха

Ami.. ne durja mn. na nego no pari4no.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Syringe
    Аххаахах, ти се побърка, бре човек.Хахха, по-голямо зле от мене, НЯМА... и това, че съм влюбена в луканката го доказва.УААхахаха
    не съм се побъркал..
    красива си и имаш много чаровна усмивка

Цитирай Първоначално написано от akinom
    Ami.. ne durja mn. na nego no pari4no.
    Е, няма как това да стане.Вестникът не отпуска пари за това.Но достатъчно би трябвало да ти е това, че ще има интервю с теб в голям столичен вестник.Мисля, че е достатъчно.

Ok.Ako ti se otvori vuzmojnost da patuva6 pi6i na LS. i tam 6te se razberem.

не съм се побъркал..
    красива си и имаш много чаровна усмивка
    Благодаря ти, от време на време имам нужда да чувам/виждам такива неща, защото в трудни моменти всеки има нужда от една-две мили думи.

Тъпа тема.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Пловдив
    луканчицааа
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

боже как ми се дояде луканкаа (мм)...искаамммм искаамммм ама нямааа
    а що се отнася до "Про-ана" ми стана интересно и прочетох за него и почвам да се чудя какъв е огромният смисъл заложен в цялата идея на движението и как по-точно се постига властта,контролът и силата за които се говори. Как може да си мислите, че анорексията е начин на живот? И ако отговорът е, че може да се контролира какво се яде,теглото,външния вид и всичко, надали е точно така. Чудно ми е как един анорексик може да контролира теглото си и къде според него е нормалната граница да спре да слабее? Сигурно идеята е че в клъощавината си вие намирате някаква красота, но мислите ли как изглеждате в очите на другите и дали те долавят въобще част от нея?
    Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.

И аз много обичам всякакъв вид луканка Баба ми прави страхотна луканка от заешко месо,просто е великолепна
    One Tree Hill..Forever...Naley..!!!

Град
    Там някЪде...
    кво общо има тва с про-ана(анорексията)

а по темата : и аз обичам ама не ям

В началото нямаше това "Про ана" към заглавието на темата.Обаче после темата се отклони и... реших да я преименувам, хахаха...
    Леле, толко обичам луканка, че ако имам само 10 лв, и то последните ми, с тях ще си купя луканка!

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    В началото нямаше това "Про ана" към заглавието на темата.Обаче после темата се отклони и... реших да я преименувам, хахаха...
    Леле, толко обичам луканка, че ако имам само 10 лв, и то последните ми, с тях ще си купя луканка!
    Поздрав с песента Суджука!
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от YourFavoriteMistake
    а що се отнася до "Про-ана" ми стана интересно и прочетох за него и почвам да се чудя какъв е огромният смисъл заложен в цялата идея на движението и как по-точно се постига властта,контролът и силата за които се говори. Как може да си мислите, че анорексията е начин на живот? И ако отговорът е, че може да се контролира какво се яде,теглото,външния вид и всичко, надали е точно така. Чудно ми е как един анорексик може да контролира теглото си и къде според него е нормалната граница да спре да слабее? Сигурно идеята е че в клъощавината си вие намирате някаква красота, но мислите ли как изглеждате в очите на другите и дали те долавят въобще част от нея?
    Radost e kogato napipa6 o6te edin kokal v pove4e..
    kogato si svalil o6te kg, kogato sa ti hlutnali buzite i glezenite sa po- elegantni..
    Kolkoto do mnenieto na drugite.. kakvo da ti kaja vse edno nie ot pro-ana se vliqem samo ot na6eto mnenie, v smisul ot ostanali anoreksi4ki i ot samite sebe si ( demek 4e moje o6te i o6te do ideala.. )
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Град
    Там някЪде...
    ахам ама то и сайтове има нали? такива дето анорексичките се подкрепят и се учат как да крият от родителите си. Аз търсих такива сайтове но не намерих akinom ти знеш ли някой такъв сайт? отдоста време търся такива саитове защото хич не ме бива в лижите ако неискаш да пишеш пред другите пиши ми лично (междодругото и аз нямам нищо против аро-ана)

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от akinom
    Цитирай Първоначално написано от YourFavoriteMistake
    Radost e kogato napipa6 o6te edin kokal v pove4e..
    kogato si svalil o6te kg, kogato sa ti hlutnali buzite i glezenite sa po- elegantni..
    Kolkoto do mnenieto na drugite.. kakvo da ti kaja vse edno nie ot pro-ana se vliqem samo ot na6eto mnenie, v smisul ot ostanali anoreksi4ki i ot samite sebe si ( demek 4e moje o6te i o6te do ideala.. )
    Време е да посетиш психиатър ...

BTW:Колко кг. си и на колко си?
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    akinom, не важиш, свиньо дебела! Аз съм 192 сантиметра и тежа 42 килограма. Ти си дебела свиня и винаги такава ще си останеш! Пиеш повече от 100 мл. вода на ден, нали?

akinom е дебела свиня!
    Grumpy old madman

mersi, razbira6 me
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си