- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Луканчена диета? ... И течението Про-ана.
Moga da ti dam, no trqbva s ne6to da me podkupi6 .. se6ta6 se
Ахахаха, да не искаш луканка?А не, не вярвам, по-скоро искаш да стана една от вас.Аре не.Не подкрепям това нещо, въпреки че го смятам за интересно, ТО Е ОТКАЧЕНО.
ne be, 4ovek. Sled praznicite moga da ti dam intervu bez problem ( ako ne te zatrudnqva da doide6 do Pleven )
Хахах, е, май ще ме затрудни.Но ще го измислим, дават ми командировки с шофьор, ако харесат темата ще стане - в краен случай виртуално.Става дума за 168 часа. (( А ти за какво подкупване имаше впредвид ? ))
обожавам луканката, но по-прекрасно нещо от банския старец няма, който обаче е страшно трудно вече да се намери![]()
а авторката на темата(Syringe) е една много голяма чаровница и засукана луканчица![]()
Аххаахах, ти се побърка, бре човек.Хахха, по-голямо зле от мене, НЯМА... и това, че съм влюбена в луканката го доказва.УААхахахаПървоначално написано от OtherDimension
не съм се побъркал..Първоначално написано от Syringe
красива си и имаш много чаровна усмивка![]()
Е, няма как това да стане.Вестникът не отпуска пари за това.Но достатъчно би трябвало да ти е това, че ще има интервю с теб в голям столичен вестник.Мисля, че е достатъчно.Първоначално написано от akinom
Ok.Ako ti se otvori vuzmojnost da patuva6 pi6i na LS. i tam 6te se razberem.
Благодаря ти, от време на време имам нужда да чувам/виждам такива неща, защото в трудни моменти всеки има нужда от една-две мили думи.Първоначално написано от OtherDimension
луканчицааа![]()
![]()
![]()
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
боже как ми се дояде луканкаа (мм)...искаамммм искаамммм ама нямааа![]()
а що се отнася до "Про-ана" ми стана интересно и прочетох за него и почвам да се чудя какъв е огромният смисъл заложен в цялата идея на движението и как по-точно се постига властта,контролът и силата за които се говори. Как може да си мислите, че анорексията е начин на живот? И ако отговорът е, че може да се контролира какво се яде,теглото,външния вид и всичко, надали е точно така. Чудно ми е как един анорексик може да контролира теглото си и къде според него е нормалната граница да спре да слабее? Сигурно идеята е че в клъощавината си вие намирате някаква красота, но мислите ли как изглеждате в очите на другите и дали те долавят въобще част от нея?
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.
И аз много обичам всякакъв вид луканкаБаба ми прави страхотна луканка от заешко месо,просто е великолепна
![]()
One Tree Hill..Forever...Naley..!!!
кво общо има тва с про-ана(анорексията)
а по темата : и аз обичам ама не ям
В началото нямаше това "Про ана" към заглавието на темата.Обаче после темата се отклони и... реших да я преименувам, хахаха...
Леле, толко обичам луканка, че ако имам само 10 лв, и то последните ми, с тях ще си купя луканка!![]()
Поздрав с песента Суджука!Първоначално написано от Syringe
Grumpy old madman
Radost e kogato napipa6 o6te edin kokal v pove4e..Първоначално написано от YourFavoriteMistake
kogato si svalil o6te kg, kogato sa ti hlutnali buzite i glezenite sa po- elegantni..
Kolkoto do mnenieto na drugite.. kakvo da ti kaja vse edno nie ot pro-ana se vliqem samo ot na6eto mnenie, v smisul ot ostanali anoreksi4ki i ot samite sebe si ( demek 4e moje o6te i o6te do ideala.. )
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
ахам ама то и сайтове има нали? такива дето анорексичките се подкрепят и се учат как да крият от родителите си. Аз търсих такива сайтове но не намерихakinom ти знеш ли някой такъв сайт? отдоста време търся такива саитове защото хич не ме бива в лижите
ако неискаш да пишеш пред другите пиши ми лично (междодругото и аз нямам нищо против аро-ана)
Първоначално написано от akinom
Време е да посетиш психиатър ...
![]()
BTW:Колко кг. си и на колко си?
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
akinom, не важиш, свиньо дебела! Аз съм 192 сантиметра и тежа 42 килограма. Ти си дебела свиня и винаги такава ще си останеш! Пиеш повече от 100 мл. вода на ден, нали?
akinom е дебела свиня!
Grumpy old madman
mersi, razbira6 me
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)