- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Луканчена диета? ... И течението Про-ана.
Тва е лаф от детската градина, който много обичам да използвам, не се засягай!Първоначално написано от Lacroix
Зайчето и пУртУкалкЪ
...
12-13 годишни деца.![]()
![]()
![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Това с про-ана...само да питам- какво ви харесва? Че се обричате?
да на 12-13 сме и?Първоначално написано от GbSy
аз и да искам да съм анорексичка и там подобни не мога щот храната и най вече фафлити ми са слабост![]()
..Sex,Drugs and Rock&Roll..
Първоначално написано от portykalche
Смешни сте... размътени са ви мозъците.
И аз съм на 13, 'ма к'во?
с протегнати стъпала
и шалове
И кво и трите сме на 13 нали? Всяка е избрала различни неща.Неможе всички да мислят еднакво.Едни се тъпчат други гладуват.Секи избира кво да прай!!Първоначално написано от GbSy
какво за бога е това Про-ана???![]()
![]()
В едно издание на Дисни:
- "Аладине, кучи сине!"Първоначално написано от SuNsEt
Първоначално написано от zai4ety13
Защо трябва да е крайност?
Не може ли да ядеш нормално?!
И т'ва, че не съм последователка на това промиващо мозъци течение, не означава, че се "тъпча".![]()
с протегнати стъпала
и шалове
На ИриСкайлайн мнението и навсякъде е препоръчително, прекалено е компетентна, за да не се изкаже.Първоначално написано от akinom
![]()
И кой, по дяволите, определя чие мнение е зелано и чие не?! Ти на 14 много порасна, нали... другите са лапета, папкат още, не им е дошъл мозъкът в главите, че храната е вредна, че водата се лепи на дупиту... За съжаление, мила, ще умреш млада.
![]()
mindscan
ти пък откъде си сигурна че ще умре млада? тя е свикнала с глада й да бъде про-ана така че тва не и пречи.Тя си живее най-нормално само дето гледа кво яде и яде по малкоПървоначално написано от IrrieSkyline
Хроничната авитаминоза и слаба имунна система далеч не са предпоставка за дълъг живот.Първоначално написано от zai4ety13
Grumpy old madman
Аха! А ако ми обясниш и кво значи "Хроничната авитаминоза и слаба имунна система" Ще е супер
Е това е - вие дори не знаете какво си причинявате.
с протегнати стъпала
и шалове
Аха а ти мълчи! Питам някой друг а не тебеПървоначално написано от GbSy
Аха, да, истината боли... Наистина не знаете кво си причинявате. Анорексията не трябва да е личен избор и начин на живот. Греховно е дори да се опитваш и доказва колко си ТЪПА! Ако беше мааалко по-разумна и рационално-мислеща, нямаше да си причиняваш тва и да подтикваш други неосъзнати да го правят. Като искаш да умираш, ок, но не ти ли тежи, че и друг ще умре заради теб. Не е нужно да си анорексик, за да изглеждаш добре (те далеч не изглеждат добре).Първоначално написано от zai4ety13
mindscan
моля? IrrieSkyline специално аз никой не съм подтиквала да прави това нещо и никога няма! А специално за тва дали аз ще умра-едва ли! Защото аз отскоро гладувам и чесно да ти кажа едва ли ще издържа много време.(говоря за глада,че едва ли ще издържа .Без кексчета,без шоколад)
Говоря за про-аната като цяло, бе!Първоначално написано от zai4ety13
Хипотетично беше. Ако знаеш анорексиците с кво се борят, за да се възстановят... а ти ми разправяш, че няма да издържиш без кексчета... По дяволите, яж си като нормален човек... Ако не са ти казали мама и тате, всички ще умрем някога.
mindscan
То от всичко се умира, заеби тая работа.
Просто е жалко и смешно. Да си болен е тъжно, да си психично болен е много тъжно, да имаш хранително разтройство е едно от най- тежките неща, но въпреки всичко един вид не си виновен, защото не е умишлено.
А умишлено да се подлагаш на това е глупаво. Да си комплексиран не е яко, да имитираш болест не е яко, да си тъпа патка съвсем не е яко.
Мързи ви да мислите, бъдете жалки.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Да знам го тва нещоАко не са ти казали мама и тате, всички ще умрем някога.![]()
100% Анти-Ана.
А такива, дето хал-хабер си нямат от хранене, що тръгват да е правят на капацитети не ми ясно?
Grumpy old madman
1000% анти-ана![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Права си.Доста често анатата не го правят умишлено.а по някакви лични причини,заради смеиството.Например при мене.мама и баща ми се разведоха като бях на 4 и тогава баща ми хич не се интересуваше от мене.като станах на 8 пък почна че искал да ме вижда и т.н. като станах на 10 той умря.Може би тва ми е останало и ми...има нещо нз....понякога сама се чудя защо го правя и изведнъж почвам да се тъпча със сладки.Сякаш ми има нещо...сякаш съм свикнала да живея с проблема и си създавам нови проблеми...Първоначално написано от hardball
А така! Големите хора трябва да се подкрепяме. Дисреспект за всеки под 20 BMI!Първоначално написано от hardball
Grumpy old madman
Анорексия е болест, напълно неумишлено е и няма общо с никого, просто е да си сбъркан в главата, разбираш ли?!
А така, Ачо :Р
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Малките ще порастнат и ще съжеляват един ден, защото той неминуемо ще дойде. В 9 клас гладувах и аз- резултат имаше и в килограмите, и в здравето ми. Зрението ми се влоши, като бях на очен лекар, тя каза, че очните капиляри са ми толкова стеснени все едно пуша по 3 кутии цигари на ден- а аз тогава все още не бях запалила първата си цигара. Нямах никакъв апетит, гадеше ми се от всякаква храна- независимо дали е нещо, което мразя или до скоро любимата ми манджа. Слава Богу, скоро се взех в ръце и тръгнах по лекари- вече съм ок. Вярно е, че качих оттогава(3 години) около 2-3 килограма, но по- добре дебела отколкото така.
От ника на зайчето13 съдя, че е на 13 или близките там години. Мила, разбирам, че те вълнува това как изглеждаш, какво е модерно и т.н, но това тази мода е преходна, тя е отречена от лекарите, а повярвай ми те са хора, които много повече разбират от теб или мен. Рано или късно ще разбереш, че по- важно нещо от здравето няма, надявам се скоро да е това.