.
Отговор в тема
Страница 6 от 10 ПървиПърви ... 2345678910 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 228
    Цитирай Първоначално написано от Lacroix
    Цитирай Първоначално написано от Syringe
    Цитирай Първоначално написано от Lacroix
    Никога не съм харесвала луканка изглежда кофти
    Ти изглеждаш кофти!
    ти нали мн ме знаеш а луканката
    Тва е лаф от детската градина, който много обичам да използвам, не се засягай!

Зайчето и пУртУкалкЪ
    ...
    12-13 годишни деца.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Мега фен
    Град
    София
    Това с про-ана...само да питам- какво ви харесва? Че се обричате?

Град
    Генерал Тошево
    Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Зайчето и пУртУкалкЪ
    ...
    12-13 годишни деца.
    да на 12-13 сме и?
    аз и да искам да съм анорексичка и там подобни не мога щот храната и най вече фафлити ми са слабост
    ..Sex,Drugs and Rock&Roll..

Цитирай Първоначално написано от portykalche
    Зайчето и пУртУкалкЪ
    ...
    12-13 годишни деца.
    да на 12-13 сме и?
    аз и да искам да съм анорексичка и там подобни не мога щот храната и най вече фафлити ми са слабост

Смешни сте... размътени са ви мозъците.
    И аз съм на 13, 'ма к'во?
    с протегнати стъпала
    и шалове

Град
    Там някЪде...
    И кво и трите сме на 13 нали? Всяка е избрала различни неща.Неможе всички да мислят еднакво.Едни се тъпчат други гладуват.Секи избира кво да прай!!

Град
    ВарНа
    какво за бога е това Про-ана???
    В едно издание на Дисни:
    - "Аладине, кучи сине!"
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Цитирай Първоначално написано от basketballer
    няколко приятелки (момичета)

Цитирай Първоначално написано от zai4ety13
    И кво и трите сме на 13 нали? Всяка е избрала различни неща.Неможе всички да мислят еднакво.Едни се тъпчат други гладуват.Секи избира кво да прай!!

Защо трябва да е крайност?
    Не може ли да ядеш нормално?!
    И т'ва, че не съм последователка на това промиващо мозъци течение, не означава, че се "тъпча".
    с протегнати стъпала
    и шалове

Цитирай Първоначално написано от akinom
    Kakvo stava naposleduk? Navudiha se tuka mn lapeta deto durjat na vsqka cena da si kajat mnenieto bez nqkoi da im go iska, 4e i vuv vseki post trubqt, 4e imat pravo na mnenie i iskat da bude 4uto/pro4eteno.Osobeno IrrieSkyline..
    На ИриСкайлайн мнението и навсякъде е препоръчително, прекалено е компетентна, за да не се изкаже. И кой, по дяволите, определя чие мнение е зелано и чие не?! Ти на 14 много порасна, нали... другите са лапета, папкат още, не им е дошъл мозъкът в главите, че храната е вредна, че водата се лепи на дупиту... За съжаление, мила, ще умреш млада.
    mindscan

Град
    Там някЪде...
    Цитирай Първоначално написано от IrrieSkyline
    Цитирай Първоначално написано от akinom
    Kakvo stava naposleduk? Navudiha se tuka mn lapeta deto durjat na vsqka cena da si kajat mnenieto bez nqkoi da im go iska, 4e i vuv vseki post trubqt, 4e imat pravo na mnenie i iskat da bude 4uto/pro4eteno.Osobeno IrrieSkyline..
    На ИриСкайлайн мнението и навсякъде е препоръчително, прекалено е компетентна, за да не се изкаже. И кой, по дяволите, определя чие мнение е зелано и чие не?! Ти на 14 много порасна, нали... другите са лапета, папкат още, не им е дошъл мозъкът в главите, че храната е вредна, че водата се лепи на дупиту... За съжаление, мила, ще умреш млада.
    ти пък откъде си сигурна че ще умре млада? тя е свикнала с глада й да бъде про-ана така че тва не и пречи.Тя си живее най-нормално само дето гледа кво яде и яде по малко

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    ти пък откъде си сигурна че ще умре млада? тя е свикнала с глада й да бъде про-ана така че тва не и пречи.Тя си живее най-нормално само дето гледа кво яде и яде по малко
    Хроничната авитаминоза и слаба имунна система далеч не са предпоставка за дълъг живот.
    Grumpy old madman

Град
    Там някЪде...
    Аха! А ако ми обясниш и кво значи "Хроничната авитаминоза и слаба имунна система" Ще е супер

Е това е - вие дори не знаете какво си причинявате.
    с протегнати стъпала
    и шалове

Град
    Там някЪде...
    Аха а ти мълчи! Питам някой друг а не тебе

Аха а ти мълчи! Питам някой друг а не тебе
    Аха, да, истината боли... Наистина не знаете кво си причинявате. Анорексията не трябва да е личен избор и начин на живот. Греховно е дори да се опитваш и доказва колко си ТЪПА! Ако беше мааалко по-разумна и рационално-мислеща, нямаше да си причиняваш тва и да подтикваш други неосъзнати да го правят. Като искаш да умираш, ок, но не ти ли тежи, че и друг ще умре заради теб. Не е нужно да си анорексик, за да изглеждаш добре (те далеч не изглеждат добре).
    mindscan

Град
    Там някЪде...
    моля? IrrieSkyline специално аз никой не съм подтиквала да прави това нещо и никога няма! А специално за тва дали аз ще умра-едва ли! Защото аз отскоро гладувам и чесно да ти кажа едва ли ще издържа много време.(говоря за глада,че едва ли ще издържа .Без кексчета,без шоколад)

моля? IrrieSkyline специално аз никой не съм подтиквала да прави това нещо и никога няма! А специално за тва дали аз ще умра-едва ли! Защото аз отскоро гладувам и чесно да ти кажа едва ли ще издържа много време.(говоря за глада,че едва ли ще издържа .Без кексчета,без шоколад)
    Говоря за про-аната като цяло, бе! Хипотетично беше. Ако знаеш анорексиците с кво се борят, за да се възстановят... а ти ми разправяш, че няма да издържиш без кексчета... По дяволите, яж си като нормален човек... Ако не са ти казали мама и тате, всички ще умрем някога.
    mindscan

То от всичко се умира, заеби тая работа.
    Просто е жалко и смешно. Да си болен е тъжно, да си психично болен е много тъжно, да имаш хранително разтройство е едно от най- тежките неща, но въпреки всичко един вид не си виновен, защото не е умишлено.
    А умишлено да се подлагаш на това е глупаво. Да си комплексиран не е яко, да имитираш болест не е яко, да си тъпа патка съвсем не е яко.
    Мързи ви да мислите, бъдете жалки.

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Град
    Там някЪде...
    Ако не са ти казали мама и тате, всички ще умрем някога.
    Да знам го тва нещо

100% Анти-Ана.

А такива, дето хал-хабер си нямат от хранене, що тръгват да е правят на капацитети не ми ясно?
    Grumpy old madman

1000% анти-ана

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

Град
    Там някЪде...
    Цитирай Първоначално написано от hardball
    То от всичко се умира, заеби тая работа.
    Просто е жалко и смешно. Да си болен е тъжно, да си психично болен е много тъжно, да имаш хранително разтройство е едно от най- тежките неща, но въпреки всичко един вид не си виновен, защото не е умишлено.
    А умишлено да се подлагаш на това е глупаво. Да си комплексиран не е яко, да имитираш болест не е яко, да си тъпа патка съвсем не е яко.
    Мързи ви да мислите, бъдете жалки.
    Права си.Доста често анатата не го правят умишлено.а по някакви лични причини,заради смеиството.Например при мене.мама и баща ми се разведоха като бях на 4 и тогава баща ми хич не се интересуваше от мене.като станах на 8 пък почна че искал да ме вижда и т.н. като станах на 10 той умря.Може би тва ми е останало и ми...има нещо нз....понякога сама се чудя защо го правя и изведнъж почвам да се тъпча със сладки.Сякаш ми има нещо...сякаш съм свикнала да живея с проблема и си създавам нови проблеми...

Цитирай Първоначално написано от hardball
    1000% анти-ана
    А така! Големите хора трябва да се подкрепяме. Дисреспект за всеки под 20 BMI!
    Grumpy old madman

Анорексия е болест, напълно неумишлено е и няма общо с никого, просто е да си сбъркан в главата, разбираш ли?!

А така, Ачо :Р

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

Мега фен
    Град
    София
    Малките ще порастнат и ще съжеляват един ден, защото той неминуемо ще дойде. В 9 клас гладувах и аз- резултат имаше и в килограмите, и в здравето ми. Зрението ми се влоши, като бях на очен лекар, тя каза, че очните капиляри са ми толкова стеснени все едно пуша по 3 кутии цигари на ден- а аз тогава все още не бях запалила първата си цигара. Нямах никакъв апетит, гадеше ми се от всякаква храна- независимо дали е нещо, което мразя или до скоро любимата ми манджа. Слава Богу, скоро се взех в ръце и тръгнах по лекари- вече съм ок. Вярно е, че качих оттогава(3 години) около 2-3 килограма, но по- добре дебела отколкото така.

От ника на зайчето13 съдя, че е на 13 или близките там години. Мила, разбирам, че те вълнува това как изглеждаш, какво е модерно и т.н, но това тази мода е преходна, тя е отречена от лекарите, а повярвай ми те са хора, които много повече разбират от теб или мен. Рано или късно ще разбереш, че по- важно нещо от здравето няма, надявам се скоро да е това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си