- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Луканчена диета? ... И течението Про-ана.
Ако не беше тази тема, никога нямаше да разбера какво е про-ана и да се разровя в гугъл. Мамка му, тези хора имат сериозни психични проблеми и са направо за клиники. Пък и си вярват... промити мозъци...
Нищо, то си е за тях, де. Никой мъж не харесва анорексички, никоя анорексичка не може да извършва нормално дейностите, които извършват другите хора. Това е болест, а не начин на живот.
Причини и оправдания - колкото искаш. Ничий живот не е лек. И вие смятате, че сте силни, като изпитвате волята си с това течение. Но истински силни са тези, които се справят с трудностите, а не търсят решение в тези неща.
Казвам ти го като приятелка, не като няк'ва, която дава акъл. Просто се научи да се справяш.
![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
В последното мнение на зайчетУ не намерих почти ниаккъв смисъл, малко си противоречи. Моят живот също никак не беше лек и това ми докара здравословни проблеми, но се опитвах да помогна на мен и близките ми, доколкото ми беше по силите, не съм се отчайвала, не съм се правела на жертва, режейки вени, ставайки анорексичка умишлено, опитвайкли да се самоубия (те и предните две неща са същото...) Про-аните са супер глупави, неблагодарни същества до една! Да, заклеймявам ги.
mindscan
Да добре IrrieSkyline чух ти мнението и ти чу моето така че няма смисъл да спорим повече![]()
всъшност...ще отида да си отрежа едно малко пърченце луканка. Лека нощ на свичкиии![]()
Луканката ще спаси света.
Пържолата ще спаси щастието на света.
Яденето ще съживи всичко хубаво и добро.
тва тука почна да взема неочакван обрат....да не съм сбъркала рейса![]()
Не, просто как ви Прея ще промени света. А луканката ще го спаси.Първоначално написано от Minerva
![]()
mindscan
Луканката смърди.
Филе "Елена".![]()
Пък и върви чудесно с уиски.
Собственост на Canis_Dirus
Стига сте обиждали авторката като превръщате темата на чат.
Едно стана ясно- Повечето съфорумци са против движението ''Про-ана'' , други не усмислят какво е да си глупав, и какво да имаш личен избор, който не се харесва на останалите.
Аз никого не насилвам да става като мен, просто споделям и някои момичета са заинтересовани- давам им инфо - каквато желаят.
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Чудя се тия дето се занимават(?) с про-ана родители нямат ли да ги видят....не знам.
Иначе луканка обичам,ама не съм супер запалена![]()
Да, и аз исках да попитам Моника техните как се отнасят към това.
Моника, темата и без тва не е от най-сериозните, пък и авторката е пич, не смятам, че ще се обиди баш от тва. Не можеш да ме убедиш, че в тва няма голяма доза глупост. Пише се осмисля
mindscan
Тя тая е толкова промит мозък,че квото и да й говориме,няма да се промени)
Ноооо...каквото сам си направиш,никой друг не може да ти го направи.
То не само,че е грозно,ами и за здравето й е вредно.
Дано се осъзнае на време(въпреки че вече е бая късно) и да се оправи...щото като стане супер зле ще си бие главата в стената,ама няма връщане.Та,ако имаш поне капка мозък в главата,се замисли за какво го правиш.И се допитай до някой по-възрастен,а не до някви болни от форумите,които посещаваш...
Ииии за тва са виновни повече ваще,ти си на 14,баси....
Айде бе, вие кои сте, че да кажете кой е с промит мозък. Аз съм на 20 години и Про Ана не ми е навредила на нищо. Завършила съм гимназия, имам работа, шофьорска книжка, знам англйски мн добре, изглеждам добре и винаги съм имала мн ухажори, последното ми хоби е да се изживявам като писателка (пиша доста добре). Не, че е умряла циганката, която ме хвали, но Ана не ми пречи на тези неща, както не са ми попречили и линиите, препаратите за отслабване, казината или алкохола (който напоследък съм ограничила до минимум заради калориите). Именно Про Ана помага да се избегнат рисковете на анорексията. Знаеш в какво се забъркваш и не знаеш какво правиш. Дезинформацията и невежеството са най-големите врагове на човечеството си.
I'd rather be a skinny bitch than s chubby sweetheart.
Сега последно Про Ана помага да се избегне анорексията или от нея си промиваш мозъка и знаеш,в какво се забъркваш,но не знаеш какво правиш?!Първоначално написано от lili_belqta
![]()
Между другото как нещо като Про Ана може да избегне рисковете на анорексията при условие,че тя ПОДПОМАГА за по-бързото разболяване заради липсата на храна,=> и липсата на необходимите калории,витамини,белтъци,м знини,въглехидрати ... Или си мислиш,че всички са наркоманки като теб и шмъркат за да имат енергия?!![]()
П.П.Писанети хич не ти се отдаваЧела съм твои мнения и в други форуми и съм забелязала,че често се оплиташ в лъжите си,а и пишеш несвързано (пример:двете изречения в червено от цитата)
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Единствената цел на тва мнение беше да изтъкне кво е постигнала. Е па, да ти кажа, не е много.Първоначално написано от lili_belqta
mindscan
Знаеш какво правиш, техн. грешка. Липсата на храна е налице при анорексичките независимо дали са про ана или не. Прочетете малко от сайтовете, не само се възмущавайте от картинките вътре, информирайте се малко и тогава елате да спорим. Риска за мен е по-малък от риска за някое 13 годишно девойче, което гладува, гладува, става 30 кг, но все още се вижда дебело. От про ана ще получи информация, ще бъде запозната с рисковете и тогава ще си направи избора.
Как ме определихте като наркоманка не ми е ясно. По тая логика можете да изкарате алкохолик всеки, който пие 300 гр концентрат по един - два пъти в месеца. Някой като се напива като свиня всеки петък е нормално, някой като смърка амф или взима бонбони всеки петък е наркоман.
Не се оплитам във лъжи, по простата причина, че не лъжа. Аз нямам нужда да лъжа, за да се направя на по-интрересна. Не съм казала, че съм постигнала мн. казах, че Ана не ми е попречила на нищо. А ти първо завърши гимназия и тогава говори за постижения. Сигурно на повечето родителите не знаят, че пушат и се крият с цигарата от маминка и тате, ама иначе по форума се прехласват за постиженията си. Писах не, за да се изтъкна, а защтото ме издразни, че се нахвърляте така с/у някой, който не познавате и го оплювате заради убезденията и възгледите му. Айде лапайте луканка, а ние ще си бъдем слаби и красиви.
Аз съм в гимназията и сто процента се целя по-високо от теб и дори сега съм постигнала повече от теб, преодоляла съм много повече препятствия и съм оцеляла. Това, че си слаба, не те прави красива. Онова с цигарата въобще не знам защо го намеси. Къв беше смисълът?! Ти говориш(пишеш) супер несървзано, бе!![]()
mindscan
Сега ви се зачетох по-подробно в писанията. Никоя про ана не мисли, че от водата се дебелее. Напротив, знаят мн добре, че дехидратацията пречи на всички процеси в организма. Във всички сайтове и във всички съвети (tips and tricks) от сайтовете се казва пийте мн вода. Толкова и сте чели и сте разбрали нещо. Видяли сте някоя друга снимка (thinspo) и сте закършили ръце.
По скоро вие може да навредите на някое заблудено девойче, което ще приеме оригиналниченето ви за чиста монета и няма да пие вода, за да "не му се лепи на дупето". Без храна или с минимално количество храна можеш да изкараш доста време, ама без вода след 3-4 дена ще почна да припада (особено в летните жеги). Отворете си учебниците по биология.
Душа, тва с водата беше абсолютна ирония!!!
mindscan
Знам, че е ирония, намекнах, че някое 13-14 годишно девойче, което пазите от мен може да не го знае и да го приеме за чиста монета. Какви препятствия си преодолявала, колко на високо се целиш ВУЗ, за да те издържат мама и тати още 4 години? Не ме интересуват постиженията ти, нито някъде се хваля с моите. Написах го, за да опровергая, че като си про ана след няколко години си под земята или в болница. Това с цигарата защо съм го вмъкнала? Защото повечето от пишещите тук като захапят една цигара зад училище (ако се намери пък джойнт каква гордост, какво постижение) и се мислят за най-големите. И се крият от техните, че пушат, ама във форума са много компетентни по всички въпроси, мн отворени, мн велики и самостоятелни.
Vseki den po polovin kilo svinsko! Reepta za zdrave i dylgoletie.
Grumpy old madman