- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Луканчена диета? ... И течението Про-ана.
Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
![]()
аз преди бях навита за водна диета,но не може да се издържа.
![]()
Най-вече рецепта за освинване. Не ям изобщо месо, убиват горките животинки, за да си натъпчете шкембетата.
I'd rather be a skinny bitch than s chubby sweetheart.
http://spider.noxis.net/pub/milko/milko-10-pack.jpgПървоначално написано от lili_belqta
Тоз чиляк яде по пловин кило свинско на ден и има по-малко мазнини в тялото от теб. Не важиш!
Всичките прасета на мезета!
Grumpy old madman
Не но на някои хора им е нещо като гузно да ядат нещо което е живяло преди това.Се едно тебе да те заколят за да може някой да си хапне. Някой хора пък не понасят някакъв вид меса, аз немога да ям свинско или телешко.после веднага ми се повръша или имам разтроиствоПървоначално написано от Assassino
![]()
Аз по принцип не обичам месо, изобщо не мога и да го гледам, става ми лошо само от вида и миризмата.
И да ако не знаете Джордж Клуни си е отглеждал прасе за домашен любимец.
Баща ми почина преди много време, майка ми в момента е в чужбина, няма работа и е почти на улицата, аз съм на 14 и работя... Да продължавам ли?! Не ми говори наизуст, ако обичаш! Ти с твойте истории за казината и напиванията си крайно жалка и долна в очите на всеки един потребител!Първоначално написано от lili_belqta
mindscan
Dramati4no, vseki e prejivqval zaguba na blizuk ili e imal trudnosti. Az su6to, no nqmam namerenie da davam tolkova li4na informaciq specialno za teb.
никак не ми дремеПървоначално написано от lili_belqta
mindscan
такива като тебе само тряа да бъдат затваряни някъде.Отклонила си се от пътя да знаеш.СТранно ми е да се кефиш хората по форумите да те псуват.Аз луканчица много обичам,обаче месо много-мн0го не ям щото не ми е вкусно.Първоначално написано от lili_belqta
Otklonila sum se ot putq? Ot koi put? Ot ni6to ne sum se otklanqla. Az putq, koito sum izbrava si go sledvam.
отклонила си се от нормалния път.Ти си следвай който път искаш,но не натяквай мнението си на останалите.Така много можеш да навредишПървоначално написано от lili_belqta
Az ne iskam da sledvam "normalniq" put.
Вие уж се пишете некви "ненормални" "луди" "изкрейзили" пък се карате на момичетоПървоначално написано от Syringe
кво, и тя иска да е ненормална и "изкрейзила"
![]()
Може би се има превид друго. А и кой е казал, че е ''изкрейзил''?!Първоначално написано от zai4ety13
mindscan
Първоначално написано от IrrieSkyline
Ми незнамима и такива хора...чудех се за думи които описват глупав,луд човек и нз що се сетих за тва
Ех, само не знам кой се опитва да се отрече от дара наречен - БАНИЦА С БОЗА!!!Първоначално написано от zai4ety13
БАНИЦА С БОЗА? Ужас! Аз си падам по пиците! ОБУЖАВАМ ГИИИИ! Те са най-хубавата храна! По-хубави са от тая боза!
ПИЦА ИС ТЪ БЕЕЕЕЕЕЕСТ :P![]()
Айде и другите-Баница с боза или пицааа?
е ест че баница с боза.Някоии пици са баси подметките,а няма гадна баничка![]()
Fuck the burger, fuck the pizza, the true is BANICA !!! (( Малко ли съм банална? :P ))Първоначално написано от zai4ety13
Про-ана обичаща пица? Интересно. И доста позьорско бих казала.
Пиците не могат да се мерят с баничката с боза.Точка.
И всичко това на скара (( Без луканката, де )) Макар, че може и да е вкусно като се замисля...![]()
Става. Ако не е добре изсъхнала. Иначе хубава луканка е грехота да я сложиш на скара- то опада мазнинката...Първоначално написано от Syringe
Grumpy old madman