- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Луканчена диета? ... И течението Про-ана.
The Easter Rabbit Diet
Закуска: черно кафе (ако не знаете така се нарича кафето без зарах и сметана) и една ябълка
Обяд: салата от зеле и моркови и едно варено яйце
Вечея: салата от зеле и моркови
Произведение на Lili Belqta Miss Peshtera
Ако мн ви надебелеят задниците от мръвки и банички с боза може да пробвате.
I'd rather be a skinny bitch than s chubby sweetheart.
Не съм точно Про-ана не съм и позьорка. По едно време ме беше хванала мания да отслабна и кво? Нали ви казах че няма да издържаПървоначално написано от Syringe
![]()
А до това "Про-ана обичаща пица? Интересно" мога да ти кажа,ами да! обаче няма да е про-ана ами про-мия. Те са две общества като едно. Ана и Мия-Анорексия и булемия. А за булемиците си е съвсем нормано да се тъпчат....се пак нали след тва ще го повърнат...
оууу заешка диетаПървоначално написано от lili_belqta
аз съм зайчету13
странно.Но не бих я пробвала.Предпочитам да си горя калорийте отколкото да не приемам калорий.
"Про-ана обичаща пица? Интересно. И доста позьорско бих казала." Да ти кажа почти всички(дори всички) про-ана обичат пица или няква друга супер калорична храна.постоянно си мислят за храна.ПОСТОЯННО! Но не ядът.Не означава че когато човек обича нещо го прави(или по-точно яде)
Първоначално написано от Syringe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
сори ама не можах да се въздържа
Nai-kalori4noto ne6to, koeto qm ot vreme na vreme e vareni kartofi. Pici, maznotii, mesa, sladki ne6ta izob6to ne obi4am.
Милата... сигурно е тежко да караш само на вода.Първоначално написано от lili_belqta
Аз пък отивам да си направя препечени слепени сандвичи с вкусотийки вътре... Гадно ли ти е, че не можеш да ядееш....![]()
Първоначално написано от lili_belqta
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Че ти на к'во го караш? На фотосинтеза? За психото сте ти и твоите про-ани-ала-бали
Зайчету, ти си супер тъпа! Удивителен! Внушаваш си някви неща, които са далеч от реалното ти мислене, защото всъщност не си интригуваща персона и искаш да привличаш внимание, макар и подсъзнателно. Благодаря за вниманието.
mindscan
Мъжо винаги е прав.Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Собственост на Canis_Dirus
Ne karam na voda, qm zele i morkovi, qbulki, ot vreme na vreme nqkoe vareno qice ili nqkoi varen kartof. Iska mi se da karam na fotosinteza, no uvi ne moje. Izob6to ne obi4am da qm.
Не мислиш ли,че е време да спреш да пишеш глупости от типа "аз съм про-ана" и т.н. ...Първоначално написано от lili_belqta
Вече започваш сама да се оплиташ в лъжи те си ...
1.По другите форуми пишеш,че не ядеш нищо и караш само на кафе,вода,алкохол (който про-аните НЕ консумират) и наркотици,а тук пишеш,че ядеш зеленчуци,яйца и варени картофи![]()
2.Казваш,че от 5 години си про-ана,а си цели 50 кг.![]()
![]()
3.Казваш,че от консумацията на месо се дебелее адски много,но явно не знаеш,че от варените картофи се дебелее повече![]()
4.Хем не обичаш да ядеш,хем нямало как да не го правиш ... Е как да няма?!Нали се стремиш към анорексия ... Ядеш си квот ти е кеф,после в банята,бъркаш си в гърлото с два пръста и си готова ... Хем наядена,хем с поне 500 гр. по-малко ...
5.Време ти е да посетиш някой психолог,защото явно страдаш от някакъв вид раздвоение ... В мозъка си Про-ана,а в тялото си обикновенно момиче с нормални кг.,което друса и се излага редовно по баровете ... И което най-вероятно е било зарязано от "голямата си любов" заради някоя по-слаба ... (предположението ми се базира на нещата,които си писала из форумите като - не ми трябва любов,не ми трябва семейство,искам да съм кучка с различен мъж всяка вечер,искам да съм най-много 45 кг. и т.н.)
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
1. Напротив, казала съм, че ям зеле, моркови и ябълки. И навсякъде съм си постнала заешката диета. Про аните/анорексичките си избират някоя ниско калорична храна и си я ядат. Случва се да карам само на алкохол, кафе и наркотици, случва се и да изям някое друго варено яице или варен картоф. Верно, първото се случва по-често от второто.
2. В другата тема съм обяснила как е станало да съм толкова мн кг. А и вече не съм. А ти си доста ограничена, за да мислиш, че всяка про ана / анорексичка е 30 кг. В следствие на анорексия се отслабва, не ставаш анорексичка, когато си мн слаба. Има мн жени с мании за отслабване и хранителни разстройства, които изобщо не са с поднормено тегло.
3. В двата варени картофа, които ще изям и ще карам половин/цял дена на тях има най-мн 200 калории. Месото не мога да го гледам, камо ли да го ям.
4. Това се нарича булимия. Ама като пишеш за неща, за които не си мн в час така се получава. За къв да си тормозя организма да се тъпча и после да го изхвърлям като не обичам да ям?
5. Не са ме зарязвали, не съм имала и голяма любов. Обичам разнообразието и не намирам моногамията за естествена. Имам фобия от обвързване и никога не съм имала сериозна връзка, а не ми и трябва. За какво да си тръгвам с/у природата и да създавам семейство и деца като имам непоносимост към тях.
Hot chocolate is the beeest! +форнеткии,може и баничка...честно казано и пица може...........Първоначално написано от fre3styl3
Лили пак почваш да пишеш несвързано ...![]()
А що се отнася до Про Ана ... Щом искаш си продължавай с наркотиците,алкохола и зеленчуците,но не е нужно да пускаш теми за тази лудост и т.н. ... И без това вече има две 14 годишни пикли,които искат да са Про Ана и да слабеят ... Ако наистина си на 20 вземи се сети,че в тоя раздел повечето са деца на по 12-15 години,които нито разбират,какви последствия може да има подобен "начин на живот",нито се замислят,че след време телата им ще се оправят и без гладуване ...
Не е ли време някой модератор да изтрие и тази тема ...![]()
Koe e ne svurzanoto?
I da q iztrie 6te se poqvi druga..
^
Прочети си горното мнение и ще разбереш...
А що се отнася до това,че ще се появи нова - ако ти не пуснеш поредната си тема друга няма да се появи ... Просто ти си единствената про-ана тук!!!
Na teb mai trqbva da ti se obqsnqva kato na maloumna. Koe e nesvurzanoto? Po princip qm zele, morkovi, qbulki. Slu4va se ponqkoga da qm i vareni qica ili kartofi. 4esto se slu4va i da ne qm ni6to cql den. Kakvo po-svurzano obqsnenie ot tova.
Kakvi temi puskam i kude gi puskam si e li4no moe re6enie.
A i ti si protivore4i6.
"А що се отнася до това,че ще се появи нова - ако ти не пуснеш поредната си тема друга няма да се появи ... Просто ти си единствената про-ана тук!!!"
"И без това вече има две 14 годишни пикли,които искат да са Про Ана и да слабеят ... "
Според мен е по-добре да оставим темата, защото така хората ще видят какво НЕ трябва да се прави, благодарение на Лили белята.
До няколко месеца тя ще пропищи, че и падат косата и зъбите.
Up.
аз не обичам ... някак си противна ми елуканката
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
И аз не я обичам- някак ми е сурова![]()
бла месоо ..![]()
Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
надута кифла vs. мазна баница xD (h)
старооо![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!