.
Отговор в тема
Страница 9 от 10 ПървиПърви ... 5678910 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 228
    The Easter Rabbit Diet
    Закуска: черно кафе (ако не знаете така се нарича кафето без зарах и сметана) и една ябълка
    Обяд: салата от зеле и моркови и едно варено яйце
    Вечея: салата от зеле и моркови

Произведение на Lili Belqta Miss Peshtera
    Ако мн ви надебелеят задниците от мръвки и банички с боза може да пробвате.
    I'd rather be a skinny bitch than s chubby sweetheart.

Град
    Там някЪде...
    Цитирай Първоначално написано от Syringe
    Цитирай Първоначално написано от zai4ety13
    БАНИЦА С БОЗА? Ужас! Аз си падам по пиците! ОБУЖАВАМ ГИИИИ! Те са най-хубавата храна! По-хубави са от тая боза!
    ПИЦА ИС ТЪ БЕЕЕЕЕЕЕСТ :P
    Айде и другите-Баница с боза или пицааа?
    Fuck the burger, fuck the pizza, the true is BANICA !!! (( Малко ли съм банална? :P ))
    Про-ана обичаща пица? Интересно. И доста позьорско бих казала.

Пиците не могат да се мерят с баничката с боза.Точка.
    Не съм точно Про-ана не съм и позьорка. По едно време ме беше хванала мания да отслабна и кво? Нали ви казах че няма да издържа
    А до това "Про-ана обичаща пица? Интересно" мога да ти кажа,ами да! обаче няма да е про-ана ами про-мия. Те са две общества като едно. Ана и Мия-Анорексия и булемия. А за булемиците си е съвсем нормано да се тъпчат....се пак нали след тва ще го повърнат...

Град
    Там някЪде...
    Цитирай Първоначално написано от lili_belqta
    The Easter Rabbit Diet
    Закуска: черно кафе (ако не знаете така се нарича кафето без зарах и сметана) и една ябълка
    Обяд: салата от зеле и моркови и едно варено яйце
    Вечея: салата от зеле и моркови

Произведение на Lili Belqta Miss Peshtera
    Ако мн ви надебелеят задниците от мръвки и банички с боза може да пробвате.
    оууу заешка диета аз съм зайчету13 странно.Но не бих я пробвала.Предпочитам да си горя калорийте отколкото да не приемам калорий.

Град
    Там някЪде...
    "Про-ана обичаща пица? Интересно. И доста позьорско бих казала." Да ти кажа почти всички(дори всички) про-ана обичат пица или няква друга супер калорична храна.постоянно си мислят за храна.ПОСТОЯННО! Но не ядът.Не означава че когато човек обича нещо го прави(или по-точно яде )

"Про-ана обичаща пица? Интересно. И доста позьорско бих казала." Да ти кажа почти всички(дори всички) про-ана обичат пица или няква друга супер калорична храна.постоянно си мислят за храна.ПОСТОЯННО! Но не ядът.Не означава че когато човек обича нещо го прави(или по-точно яде )
    Начи толко са и про-ани.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Syringe
    Начи толко са и про-ани.
    сори ама не можах да се въздържа

Nai-kalori4noto ne6to, koeto qm ot vreme na vreme e vareni kartofi. Pici, maznotii, mesa, sladki ne6ta izob6to ne obi4am.

Nai-kalori4noto ne6to, koeto qm ot vreme na vreme e vareni kartofi. Pici, maznotii, mesa, sladki ne6ta izob6to ne obi4am.
    Милата... сигурно е тежко да караш само на вода.

Аз пък отивам да си направя препечени слепени сандвичи с вкусотийки вътре... Гадно ли ти е, че не можеш да ядееш....

Град
    У нас Си (=

Че ти на к'во го караш? На фотосинтеза? За психото сте ти и твоите про-ани-ала-бали

Зайчету, ти си супер тъпа! Удивителен! Внушаваш си някви неща, които са далеч от реалното ти мислене, защото всъщност не си интригуваща персона и искаш да привличаш внимание, макар и подсъзнателно. Благодаря за вниманието.
    mindscan

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    ПЪРЖОЛИ!
    Мъжо винаги е прав.
    Собственост на Canis_Dirus

Ne karam na voda, qm zele i morkovi, qbulki, ot vreme na vreme nqkoe vareno qice ili nqkoi varen kartof. Iska mi se da karam na fotosinteza, no uvi ne moje. Izob6to ne obi4am da qm.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ne karam na voda, qm zele i morkovi, qbulki, ot vreme na vreme nqkoe vareno qice ili nqkoi varen kartof. Iska mi se da karam na fotosinteza, no uvi ne moje. Izob6to ne obi4am da qm.
    Не мислиш ли,че е време да спреш да пишеш глупости от типа "аз съм про-ана" и т.н. ...
    Вече започваш сама да се оплиташ в лъжи те си ...
    1.По другите форуми пишеш,че не ядеш нищо и караш само на кафе,вода,алкохол (който про-аните НЕ консумират) и наркотици,а тук пишеш,че ядеш зеленчуци,яйца и варени картофи
    2.Казваш,че от 5 години си про-ана,а си цели 50 кг.
    3.Казваш,че от консумацията на месо се дебелее адски много,но явно не знаеш,че от варените картофи се дебелее повече
    4.Хем не обичаш да ядеш,хем нямало как да не го правиш ... Е как да няма?!Нали се стремиш към анорексия ... Ядеш си квот ти е кеф,после в банята,бъркаш си в гърлото с два пръста и си готова ... Хем наядена,хем с поне 500 гр. по-малко ...
    5.Време ти е да посетиш някой психолог,защото явно страдаш от някакъв вид раздвоение ... В мозъка си Про-ана,а в тялото си обикновенно момиче с нормални кг.,което друса и се излага редовно по баровете ... И което най-вероятно е било зарязано от "голямата си любов" заради някоя по-слаба ... (предположението ми се базира на нещата,които си писала из форумите като - не ми трябва любов,не ми трябва семейство,искам да съм кучка с различен мъж всяка вечер,искам да съм най-много 45 кг. и т.н.)
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

1. Напротив, казала съм, че ям зеле, моркови и ябълки. И навсякъде съм си постнала заешката диета. Про аните/анорексичките си избират някоя ниско калорична храна и си я ядат. Случва се да карам само на алкохол, кафе и наркотици, случва се и да изям някое друго варено яице или варен картоф. Верно, първото се случва по-често от второто.
    2. В другата тема съм обяснила как е станало да съм толкова мн кг. А и вече не съм. А ти си доста ограничена, за да мислиш, че всяка про ана / анорексичка е 30 кг. В следствие на анорексия се отслабва, не ставаш анорексичка, когато си мн слаба. Има мн жени с мании за отслабване и хранителни разстройства, които изобщо не са с поднормено тегло.
    3. В двата варени картофа, които ще изям и ще карам половин/цял дена на тях има най-мн 200 калории. Месото не мога да го гледам, камо ли да го ям.
    4. Това се нарича булимия. Ама като пишеш за неща, за които не си мн в час така се получава. За къв да си тормозя организма да се тъпча и после да го изхвърлям като не обичам да ям?
    5. Не са ме зарязвали, не съм имала и голяма любов. Обичам разнообразието и не намирам моногамията за естествена. Имам фобия от обвързване и никога не съм имала сериозна връзка, а не ми и трябва. За какво да си тръгвам с/у природата и да създавам семейство и деца като имам непоносимост към тях.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от fre3styl3
    Айде и другите-Баница с боза или пицааа?
    Кафе с шоколад РУЛЗЗ
    Hot chocolate is the beeest! +форнеткии,може и баничка...честно казано и пица може...........

Град
    Лили пак почваш да пишеш несвързано ...
    А що се отнася до Про Ана ... Щом искаш си продължавай с наркотиците,алкохола и зеленчуците,но не е нужно да пускаш теми за тази лудост и т.н. ... И без това вече има две 14 годишни пикли,които искат да са Про Ана и да слабеят ... Ако наистина си на 20 вземи се сети,че в тоя раздел повечето са деца на по 12-15 години,които нито разбират,какви последствия може да има подобен "начин на живот",нито се замислят,че след време телата им ще се оправят и без гладуване ...

Не е ли време някой модератор да изтрие и тази тема ...

Koe e ne svurzanoto?
    I da q iztrie 6te se poqvi druga..

Град
    ^
    Прочети си горното мнение и ще разбереш...
    А що се отнася до това,че ще се появи нова - ако ти не пуснеш поредната си тема друга няма да се появи ... Просто ти си единствената про-ана тук!!!

Na teb mai trqbva da ti se obqsnqva kato na maloumna. Koe e nesvurzanoto? Po princip qm zele, morkovi, qbulki. Slu4va se ponqkoga da qm i vareni qica ili kartofi. 4esto se slu4va i da ne qm ni6to cql den. Kakvo po-svurzano obqsnenie ot tova.
    Kakvi temi puskam i kude gi puskam si e li4no moe re6enie.
    A i ti si protivore4i6.
    "А що се отнася до това,че ще се появи нова - ако ти не пуснеш поредната си тема друга няма да се появи ... Просто ти си единствената про-ана тук!!!"
    "И без това вече има две 14 годишни пикли,които искат да са Про Ана и да слабеят ... "

hottie
    Guest
    Според мен е по-добре да оставим темата, защото така хората ще видят какво НЕ трябва да се прави, благодарение на Лили белята.
    До няколко месеца тя ще пропищи, че и падат косата и зъбите.

Up.

Мега фен Аватара на ameli
    аз не обичам ... някак си противна ми е луканката
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

И аз не я обичам- някак ми е сурова

бла месоо ..
    Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
    надута кифла vs. мазна баница xD (h)

старооо
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си