.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Даа,балът определено спада и то доста бързо смея да твърдя.Ето пример:2006 имах една позната,която се разсипа от учене,ходеше и на частни уроци при професори от СУ още от 9 клас и най-важното наистина имаше акъл в главата.И какво стана на кандидатстудентските изпити - изкара 5.65 (или 5.75 не помня вече)и не влезе.Докато някакви мърли от класа й,които буквално не са си мръднали пръста влязоха като стой та гледай.
    А 2008 познавам цифра хора,които с 3 са влезнали.
    Та искам да кажа,че с времето престижа на СУ все повече се основава най-вече на стари лаври.
    Аз никога не съм искала да уча там.Едно,че нямаше моята специалност и второ-заради това,че както казаха в началото,повечето професори и най-вече доценти там преподават и в други университети,и пак щях да получа обучение на добро ниво,но имах и избор на университет.
    Всеки си има свои разбирания и убеждения разбира се,но бих ви препоръчала да искате мнения от редовни студенти там да видим какво ще ви кажат и тогава да си преценявате.

Мега фен
    Град
    София
    ^Да, но това се дължи и на общия спад на нивото на кандидастващите. Миналата година беше адски слаба! Тази година, за съжаление, май ще е по- силна. Хората, с които се готвя са адски надъхани, а и учителката, която ни води курса казва, че това не е само в нашата група. Ще видим след 6 месеца.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Тази година беше слаба във всички университети /само за медицинския не знам/. В ТУ си се влизаше с 4 на матурата на второ класиране, същото беше и да СУ за специалностите с матура /физика, химия/. В УНСС също бяха адски ниски баловете, в сравнение с по-миналата, когато с под 5,50 не се влизаше. Просто бяхме малко хора за много места. Аз не изкарах високи оценки и въпреки това бях приета във всички унита, в които кандидатствах на първо желание.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си