.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    аз снощи си дръпнах the midnight meat train на HD, за да го гледам сега почивните дни...

все пак слашър с Вини като лошия звучи адски обещаващо
    На мен не ми хареса кой знае колко.. Разбира се, Вини пак беше в типичната за себе си роля на убиец и я играеше, както винаги, добре.
    Като замисъл не е нещо кой знае колко стойностно, като гледам филмите, които написа. : )

Аз сега мисля да гледам Layer Cake и после ще кажа дали ми е харесал.

Edit: О, уцелих! Вини участва и в този филм.

е, принципно никой не очаква слашър да влезе в графата стойностен, но искам да си тествам новия монитор
    Честит да ти е! За тест става!

hottie
    Guest
    Моя филм номер 1 е "Смело сърце"

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    Цитирай Първоначално написано от LizZz
    аз снощи си дръпнах the midnight meat train на HD, за да го гледам сега почивните дни...

все пак слашър с Вини като лошия звучи адски обещаващо
    На мен не ми хареса кой знае колко.. Разбира се, Вини пак беше в типичната за себе си роля на убиец и я играеше, както винаги, добре.
    Като замисъл не е нещо кой знае колко стойностно, като гледам филмите, които написа. : )

Аз сега мисля да гледам Layer Cake и после ще кажа дали ми е харесал.

Edit: О, уцелих! Вини участва и в този филм.
    нещо бъркаш... Вини Джоунс не участва в Layer Cake...

а Среднощния влак за месо е силен филм но чак стойностен - не.
    В началото май го видях, бе.. Дето ограбват няква кола в първите минути...

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    http://www.imdb.com/title/tt0375912/

Тамер Хасан от The Football Factory играе... филмът го гледах наскоро и съм убеден,че Вини не участва...

Вярно е, че не участва, но така ми се стори в началото.. Както и да е, филма е хубав.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от global
    Също така стойностен е Crossroads - ама с друг вид стойност.
    Знаех си

Мега фен
    Град
    Utopia..
    не съди, момчето
    може да говори за това : http://www.imdb.com/title/tt0090888/

Мега фен Аватара на Blab
    Не може да е друг!

"Леон"
    "Смело сърце"
    "Сред дивата природа"

Град
    Valhalla
    The Shawshank Redemption
    Man on Fire

Цитирай Първоначално написано от excellence
    Надявам се под патка да нямаш предвид мен, защото да не си оставаме с лоши чувства ся, Коледа е

Иначе под стойностен аз разбирам нещо велико, което да те накара да се замислиш защо живееш и кое трябва да цениш и пазиш. Под велико нямам предвид някви супер ефекти, страшни актриси, прескачане на коли с 200 км/ч, бой на поразия и такива. Търся нещо по-различно, заради което си струва да живееш, за да го видиш (абе малко се отнесох тук и преучеличих, ама мисля, че схвана горе-долу). Примерно ЗА МЕН велики филми са Братя по оръжие, Амадеус, The Boondock Saints.. има и други, но в момента не мога да се сетя.. търся филми, които отразяват реални случили се събития (или случващи се) или личности.. .
    такъв филм какъвто търсиш е 100% Into The Wild.
    Наистина щеу те накара да се замислиш в какъв свят живееш и на всичкото отгоре е по действителен случай.

Помооощ... какъв беше тоя бг филм, подобен на Баклава... сещам се, че по нещо си приличаха, но ми изхвръкна от мозъка и много ме е яд, че не мога да се сетя как се казваше..

Цитирай Първоначално написано от MoMoXiXi
    Помооощ... какъв беше тоя бг филм, подобен на Баклава... сещам се, че по нещо си приличаха, но ми изхвръкна от мозъка и много ме е яд, че не мога да се сетя как се казваше..
    И аз не мога да се сетя... Ама е много хубав! Има върху какво да се мисли.
    С лунапрка, нали? Въртележката...

Аз бих ти препоръчала,(ако не си ги гледала разбира се)...Pay it forward с Кевин Спейси и Хейли Джоуел Осмънд и също така Dead man walking със Сюзън Сарандън и Шон Пен.Според мен много земни и човешки филми,противоречиви,но простички в сложността си.Всеки би могъл да намери нещо за себе си в такъв филм.
    Agere cum dignitate et venustate!

Съжалявам, че отварям тема от 2008, но наистина ми писнаха тъпите бози, които наизлязоха наскоро. Без лоши чувства към режисьорите, но ми се гледа нещо стойностно, не Тор и неговия голям чук. И тогава попаднах на The perks of being a wallflower. Този филм(поне за хората с достатъчен брой мозъчни клетки) е невероятен, наистина. Просто... първо, много добре подбран актьорски състав, второ, уникален замисъл и трето, любимият ми филм с Ема Уотсън. Та ако някой го е гледал и ако същия някой знае подобен или поне толкова добър филм, моля, кажете. Мерси предварително.

Голям фен Аватара на nevermind...
    Цитирай Първоначално написано от b0nBoNeVa Виж мнението
    Съжалявам, че отварям тема от 2008, но наистина ми писнаха тъпите бози, които наизлязоха наскоро. Без лоши чувства към режисьорите, но ми се гледа нещо стойностно, не Тор и неговия голям чук. И тогава попаднах на The perks of being a wallflower. Този филм(поне за хората с достатъчен брой мозъчни клетки) е невероятен, наистина. Просто... първо, много добре подбран актьорски състав, второ, уникален замисъл и трето, любимият ми филм с Ема Уотсън. Та ако някой го е гледал и ако същия някой знае подобен или поне толкова добър филм, моля, кажете. Мерси предварително.
    Това е ебаси прехваления филм..Няма нищо уникално и нещо, което не е правено вече. Не е нищо особено.

Цитирай Първоначално написано от nevermind... Виж мнението
    Това е ебаси прехваления филм..Няма нищо уникално и нещо, което не е правено вече. Не е нищо особено.
    Well всеки има право на мнение, ОК, ако не ти харесва, но коментарът ти не е от полза на никого. Аз помолих някой да ми каже подобен, не да разбера, че този е "ебаси прехваления филм". Ако този е толкова смотан, кажи някой, който не е.

The Game (1997)
    The Scarlet Letter (1995)
    The Soul Keeper (2002)
    La Reine Et Le Cardinal (2009)
    Les Misérables (2000)
    Mr Nobody (2009)
    The Remains of the Day (1993)

тези ми идват на ум сега, ще пиша ако се сетя за още

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от nevermind... Виж мнението
    ндаа

а не са смотани филмите на любимия ми Аронофски, примерно the fountain <3

Soul surfer и The Hunger games !!

Голям фен Аватара на nevermind...
    A Clockwork Orange (1971)
    Eyes Wide Shut (1999)
    The Shining (1980)
    The Shawshank Redemption (1994)
    Lost Highway (1997)
    Fight Club (1999)
    Blue Velvet (1986)

Това са едни от любимите ми филми, за които се сещам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си