- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Стойностен филм!!!
На мен не ми хареса кой знае колко.. Разбира се, Вини пак беше в типичната за себе си роля на убиец и я играеше, както винаги, добре.Първоначално написано от Raybeez
Като замисъл не е нещо кой знае колко стойностно, като гледам филмите, които написа. : )
Аз сега мисля да гледам Layer Cake и после ще кажа дали ми е харесал.
Edit: О, уцелих! Вини участва и в този филм.![]()
Честит да ти е! За тест става!Първоначално написано от Raybeez
Моя филм номер 1 е "Смело сърце"![]()
В началото май го видях, бе..Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Дето ограбват няква кола в първите минути...
Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Вярно е, че не участва, но така ми се стори в началото.. Както и да е, филма е хубав.![]()
Знаех сиПървоначално написано от global
![]()
не съди, момчето
може да говори за това : http://www.imdb.com/title/tt0090888/
Не може да е друг!
![]()
такъв филм какъвто търсиш е 100% Into The Wild.Първоначално написано от excellence
Наистина щеу те накара да се замислиш в какъв свят живееш и на всичкото отгоре е по действителен случай.
Помооощ... какъв беше тоя бг филм, подобен на Баклава... сещам се, че по нещо си приличаха, но ми изхвръкна от мозъка и много ме е яд, че не мога да се сетя как се казваше..![]()
И аз не мога да се сетя... Ама е много хубав! Има върху какво да се мисли.Първоначално написано от MoMoXiXi
С лунапрка, нали? Въртележката...
Аз бих ти препоръчала,(ако не си ги гледала разбира се)...Pay it forward с Кевин Спейси и Хейли Джоуел Осмънд и също така Dead man walking със Сюзън Сарандън и Шон Пен.Според мен много земни и човешки филми,противоречиви,но простички в сложността си.Всеки би могъл да намери нещо за себе си в такъв филм.![]()
Agere cum dignitate et venustate!
Съжалявам, че отварям тема от 2008, но наистина ми писнаха тъпите бози, които наизлязоха наскоро. Без лоши чувства към режисьорите, но ми се гледа нещо стойностно, не Тор и неговия голям чук. И тогава попаднах на The perks of being a wallflower. Този филм(поне за хората с достатъчен брой мозъчни клетки) е невероятен, наистина. Просто... първо, много добре подбран актьорски състав, второ, уникален замисъл и трето, любимият ми филм с Ема Уотсън. Та ако някой го е гледал и ако същия някой знае подобен или поне толкова добър филм, моля, кажете. Мерси предварително.
The Game (1997)
The Scarlet Letter (1995)
The Soul Keeper (2002)
La Reine Et Le Cardinal (2009)
Les Misérables (2000)
Mr Nobody (2009)
The Remains of the Day (1993)
тези ми идват на ум сега, ще пиша ако се сетя за още![]()
Soul surfer и The Hunger games !!
A Clockwork Orange (1971)
Eyes Wide Shut (1999)
The Shining (1980)
The Shawshank Redemption (1994)
Lost Highway (1997)
Fight Club (1999)
Blue Velvet (1986)
Това са едни от любимите ми филми, за които се сещам..![]()