- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Шампионска Лига : Осминафинали
Супер сблъсъци тази година ...
Мач 1 Челси - Ювентус
Мач 2 Виляреал - Панатинайкос
Мач 3 Спортинг Лисабон - Байерн Мюнхен
Мач 4 Атлетико Мадрид - Порто
Мач 5 Лион - Барселона
Мач 6 Реал Мадрид - Ливърпул
Мач 7 Арсенал - Рома
Мач 8 Интер - Манчестър Юнайтед
Първите срещи са на 24/25 февруари 2009 година, а реваншите на 10/11 март.
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
3 от 3 за английските отбори :Р
FORZA JUVE ! Изкуственото отборче на Байрямович ще лапа чепа.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
Манчестър тази година гори ... интер са във върховна форма, особенно Ибрахимович ... Ако стане така, че Манчестър бие по някъф късмет, всичко ще е уредено ... ШЛ е шитня, но да видим все пак ...Първоначално написано от OtherDimension
п.п. Тази година съм за Интер![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Мойте лични прогнози са следните:
1. Челси-Ювентус. Много интересна двойка, определено не би могло да се предвиди кой ще е победител. Челси не са в особено добра форма тази година, но пък Ювентус с изключение на наистина бляскавата победа над Реал в Мадрид не направи нито един друг силен мач в турнира- два пъти се издъни срещу БАТЕ Борисов, като първия мач определено заслужаваше да загуби, спечели измъчено и с късмет два пъти срещу Зенит, общо взето нищо съществено и запомнящо се. Лично аз се надявам Челси да излезе победител от тази двойка, а и мисля, че определено има по-големи шансове да го направи.
2. Виляреал-Панатинайкос. ПАО победиха Интер като гости с 1:0, но това при положение, че нерадзурите отдавна се бяха класирали напред в турнира. Така че общо взето победата се дължи на това, че Интер не се хвърли изобщо в този мач. От своя страна Виляреал направиха силни мачове срещу Юнайтед и заради това мисля, че няма да имат особен проблем да отстранят Панатинайкос.
3. Спортинг-Байерн. Байерн все повече и повече навлизат във форма, явно се стабилизират с всеки изминал мач и напипват верния ритъм. Спортинг не са нищо особено, общо взето домакински отбор, така че определено тук Байерн ще е победителя според мене.
4. Атлетико Мадрид-Порто. Също много приятна двойка, мисля, че Атлетико определено ще излезе победител. Показаха отличен нападателен футбол в групите, играят успешно и в испанското първенство. Порто също никак не са за подценяване, но от това, което видях, не са особено постоянен отбор. Мисля, че тук Атлетико ще е победител, макари трудно.
5. Лион-Барселона. Барса вървят изцяло във възходяща линия, мачкат всичко по пътя си в Испания и то с големи победи, така е и в Шампионската лига. Лион от своя страна все повече започват да губят инерция и ако не тази година, то другата или по-другата ще загубят титлата във Франция. Мисля, че тук Барса определено е фаворит и ще отстрани Лион.
6. Реал Мадрид-Ливърпул. Тука вече става страшно. Ливърпул тази година е много много силен, Реал пък изпадна в тежка криза в последните няколко месеца. И все пак в Лигата са класа. Тука не се наемам да прогнозирам кой кого ще отстрани, защото шансовете определено са 50:50.
7. Арсенал-Рома. И тук работата е доста непридвидима и сложна за прогнозиране. Арсенал тази година не са нищо особено, Рома пък са все още далеч във втората половина на таблицата в Италия, но пък са във възход. Тръгнаха отчайващо в Шампионската лига тази година, но после постигнаха победа над Челси и определено издигнаха много формата си. Аз все пак се надявам те да излязат победители, но все пак Арсенал ми се струва повече фаворит от тази двойка.
8. Интер-Юнайтед. Това е черешката на тортата просто. Интер са много класни за поредна година. Юнайтед пък закуцаха в Англия, но пък в Лигата показват познатата си от миналата година класа. Равенствата с Виляреал са повече плод на липсата на шанс и лош късмет заради нереализираните множество голови положения в двата сблъсъка, колкото на слаба форма на отбора. Равенството с Олборг пък беше в мач без никакво значение за крайното класиране и Юнайтед очевидно пестяха сили в този сблъсък. Интер са доста силни, но определено си имат своите пробойни. Можеби първия сблъсък ще е за тях с един гол победа, но на "Олд Трафорд" Юнайтед в лицето на суперзвездите Роналдо, Рууни, Тевес, Карик, Нани а защо не и Бербатов ще се развихри и ще отстрани съперника си.
ПП. Лично аз смятам и искренно се надявам, че Юнайтед пак ще е еврошампион, макар това да стане тази година с не чак толкова голямо предимство пред отбори като Интер, Реал, Челси, Ливърпул. Определено Интер няма да им достигнат силите да спечелят два фронта тази година- титлата в Италия и Шампионската лига, а и от твърде отдавна (около 40 години) не са печелили турнира, тоест загубили са традицията да стават шампиони в този турнир.
Аз съм за Ман юнд надявам се и тази година да повторят успеха от миналата.
Абсолютно, и аз се надявам на същотоПървоначално написано от anadrol
![]()
Ман Юнайтед Форевър![]()
аз симпатизирам открай време (не особено активно, но пък ми харесват отборите) на Барселона и Манчестър, тъй че се надявам да продължат те.
а и според мен английският футбол е КРАЙНО по-интересен от италианския, надявам се да отпаднат калчовците ^^
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Надявам се Ман. Юнайтед!
ама без барби,че не мога да го гледам как се влачи по терена и не прави нищо![]()
Италиaнците много рано отпадат![]()
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
давайте прогнози да налазим еврофутбола![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
+ 3 домакинства на Трафорд - на челси, арсенал и ливърпулПървоначално написано от SofiaRegularCunt
Шампиони са пак!
пп Весела Коледа![]()
Този който не пада, не се изправя.