- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- при 5 отсъствия за колко време ти спират детските
при 5 отсъствия за колко време ти спират детските... ?????![]()
Мисля че до края на срока .. ама не съм сигурна ..
Hear this voice from deep inside
It's the call of your heart
Close your eyes and you will find
The passage out of the dark..
Детските се спират само, ако направиш 5 неизвинени отсъствия за 1 месец. Другия вариянт - 15 за неопределен период. Когато ти ги спрат, не ти превеждат до края на учебната година.Първоначално написано от kha
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
ahamm ama az imam 5 neizvineni i klasnata kaza 4e 6te mi gi spre a te ne sam za 1 mesec ....![]()
За цялата година ти ги спират, незвисимо за колко време са направени.Аз така мисля.Така, че ...питай някой учител.
Първоначално написано от GetNasty
Беар Гриллс не собираеться сдаваться!
В нашето даскало няма значение за колко време ги направиш..Първоначално написано от GetNasty
Предишната ни класна също заплашваше тези с детските, с по 5 неизвинени отсъствия, че ще им ги спрат. Но това може да стане само ако тези 5 отсъствия са направени за 1 месец, а не за неопределено време.
1 месец ... !!! Та нали ония звезди от моя клас имаха наказание за неизвинени отсъствия и класната им каза ,че им спират детските за 1 месец![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
gluposti..do kraq na uchebnata godina spirat..to za 1 mesec koi sha si igraeПървоначално написано от hgfh
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Е айде че не са глупости ..Първоначално написано от TheGirlNextDoor
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Аз имам 6 неизвинени и май нищо не са ми спирали![]()
Имам познати дето са със над 10 и нищо не им е спряно![]()
НЕ ГОВОРЕТЕ ГЛУПОСТИ!! Детските се спират за 1 месец ако направиш 5 отсъсtвия за период от един месец... Спирали са ми ги и знам..![]()
Ми аз доколкото знам в нашто училище ги спират за 1 месец![]()
nicolepcd
мене две учебни години подред ме заплашват да ми спират детските.
щото редновно се уписвам или закъснявам за часовете 18 неизвинени и още не са ми ги спрели,но казаха на майка ми,че ги спират за месец.
начи за един месец ги спирата на тези където са с много и не са им ги спраяли може би тяхните не получават поне при мен е така майка е с мн висока заплата и не и дават
Хмм.. мама взима детски и миналата година имах повече от 5 неизвинени, но никой не ги спря.
Stay up all night with the stars *
За 18 неизвинени не ще ти ги спрат, а хвърчиш.Първоначално написано от carinaNebula
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!