.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

Град
    българия

ПОМОЩ!!!Отново за косата

Моля някой да ми даде идея за косата ми.Много е твърда и суха и постоянно цъфти Опитвала съм какво ли не и все си и такава.
    Изправям се 1-2 седмично,не вярвам да е от това,а смених много шампоани и балсами.
    Благодаря предварително

от изправянето е....спри се малко ! и си купи балсам на Dove,много помага за изтощена коса....

Град
    българия
    Ама аз се изправям само 1-2 пъти на седмица.пак ли е много?

Супер фен Аватара на gabi_94
    еми много е, спри да се изправяш и я подстрижи малко, краищата де, щом цъфтят.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    българия
    Ще пробвам.Мерси

Купи си и маска за суха коса.

и моита е така, а се изправям 2 пъти сед. , да ти кажа, че след време ще имаш проблем и с падането на косата. Като се къпеш и балсам и кристали слагаи след това.

Купи си канадски пчели.

Голям фен Аватара на o0ps
    Маска за коса на "Миосотис" - в червена кутия, и кристали задължително.

Ако не, пробвай с листа от алое.

Град
    Горна Оряховица
    И моята коса много цъфти, затова спрях да я изправям. Сега ползвах шампоан против цъфтеж на Шаума, но не видях някаква разлика. На Дав и Нивеа шампоаните и балсамите най-много ми харесват, така че сега някой от тях ще си купя.
    Кристалите вършат много хубава работа също, но от доста време не съм си купувала, защото са скъпички. Можеш да пробваш и с някаква маска, тази Миосотис, която ти я препоръча едното момиче, наистина е много хубава. Или пък пробвай някоя домашна маска с яйца, кисело мляко и т. н., из Интернет има много рецепти, а и майка ти със сигурност знае някакви.

Кристали + бадемово масло.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Re: ПОМОЩ!!!Отново за косата

Цитирай Първоначално написано от leidymimi
    Изправям се 1-2 седмично,не вярвам да е от това
    От това е.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Бадемовото масло как точно се ползва? Само го втриваш, оставяш го малко и го измиваш ли?

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    еми много е, спри да се изправяш и я подстрижи малко, краищата де, щом цъфтят.
    и си купи някоя от горе препоръчаните маски
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Бадемовото масло как точно се ползва? Само го втриваш, оставяш го малко и го измиваш ли?
    Ами да.. така става.. или в маска като го добавиш пак става.. иначе е добре да го сложиш, да си сложиш торбичка някаква на главата и отгоре кърпа... Стоиш около час и след това се измиваш..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    българия
    Момичета много благодаря за съветите.Ще пробвам всичко и ще пиша ако има резултат(което се надявам)

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Бадемовото масло го нанасям както кристалите- по връхчетата без отмиване. Отделно съм си взела и спрея на Глис с масло от дива роза и пръскам юнашки. Имам и маска за коса на Глис с арган и ший. След всяко къпане слагам по нещо от изброените.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Оу,"само" 1-2 пъти седмично,а Маските,шампоаните и балсамите от типа на Дав,Пантен и т.н. не правят почти нищо.Заглаждат косата и я омекотяват,но това не решава проблема,само го "замазва".Истината е в домашните маски и маслата.

Град
    българия
    Моля те тогава кажи някоя,а отностно за мека коса и т.н. на мен точно това ми трябва,защото моята коса е много твърда,много се омазнява и т.н.(аз в началото съм писала).Аз не знам домашни маски и затова се ровех (намерих някой) и смятам да ги пробвам всичките (не че са много де).Надявам да ми помогнат,но не бих отказала някой да каже още някоя

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    За перфектна коса са нужни не само маски,но и приемане на подходящи витамини...от 3 години моята я изправям всеки ден и я топирвам,но откокто започнах да пия Геритамин косата ми стана супер,а и расте много бързо от него съчетано с маски с бадемово масло просто ефекта е на лице :P
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    Велико Търново
    1-вото нещо което трябва да направиш е да отидеш на фризьор и да те подстрижат,толкова,че да се махнат всички нацъфтели крайща.След това започваш да ползваш маска(аз използвам на Глис.Нанасям след шампоана стоя 5 мин и отмивам),след баня ползваш кристали за коса,а преди баня стимуланта за коса на Икаров.От тоззи стимулант косата ми за 2 седмици порастна със сантиметър и половина-2 и стана някаква хипер обемна

Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    То си пише в листовката.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    българия
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    За перфектна коса са нужни не само маски,но и приемане на подходящи витамини...от 3 години моята я изправям всеки ден и я топирвам,но откокто започнах да пия Геритамин косата ми стана супер,а и расте много бързо от него съчетано с маски с бадемово масло просто ефекта е на лице :P
    А този Геритамин от аптеката ли да си го купя и скъп ли е?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^^3 лв. и нещо. По-добре си вземи Герикапс.

П.С. Не прекалявайте! Вит А се натрупва в черния дроб! И още нещо- всяка субстанция е полезна до определено време- оттам нататък вреди!
    П. С. 2 Провитамин А/ретинол/ е канцерогенен и влияе на хормоналните нива!!!!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си