.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Град
    на плажа =)

СПЕШНО !!! Нокиа е71 или нокия n82 ?????

Хора кажете Спешно вашето мнение по въпроса!!! Чудя се кой телефон е по - добър...

И ако някой знае.. за н82 колко памет МАКС мога да му сложа ? Защото е71 бил с до 8 ГБ а н82 до 2.. вярно ли е ?? Моля някои компетентен да дава акъл и да помага ...

Град
    на плажа =)
    E къде да я сложа ???

Ох защо вече не гледате на качеството а на паметта?!
    Бил съм със N82 близо една седмица (тъй като приятел ми ги носи от Италия) да ги отиквам тук та за N82 не ми хареса изобщо не знам за паметта , но ако си решил/а да си взимаш от н сериите на Nokia ти препоръчвам като моя Nokia N95 с 8ГБ , Nokia E71 и изобщо Е сериите са предназначени за работа на хора които се занимават с това д аси проверяват e-mail нон-стоп не знам дали ще останеш с добри впечатление от този телефон защото само вида му залъгва много бързо става безинтересен! Като цяло телефоните без touch screen писват бързо за това и си взех новия Samsung Omnia препоръчвам ти го струва малко повече , но е с Windows

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Супер фен
    е71 мн по яка

Град
    на плажа =)
    Еми да обаче баща ми не е фен на н95 и ме кара да избирам между тези. Аз гледам характеристиките и до колкото виждам и двата са добри. Пък и сега за пръв път чувам за оплакване от н82 ... Затова помолих за помощ тука.

Обаче някои твърде малоумни съфорумници вместо да помогнат, ми наливат акъл къде да съм била сложила темата...

Град
    Инкогнито
    Като за начало добре си избрал/а Нокиа, не че искам да обидя другите.
    Като параметри са сходни също и по цена, 82-ката има по-голям фотосензор и ужким е Карл Цайс Йемен, но за сметка на това процесора е с някой друг мегахерц по-слаб и батерията е с по-малък капацитет. Тато цяло това мисля че са разликите, ако избираш спямо дизайна ти си избираш никой неможе да ти помогне.

Така и така си решила да даваш малко повечко пари за телефон защо не се насочиш към нещо по-добро като iPhone , Omnia , Viewty и пр.

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Град
    Инкогнито
    Щом ще взимаш телефон със сензорен екран по-добре си вземи Nokia 5800 XpressMusic http://www.mobilebulgaria.com/mobile...=1699&sub=shop а не Iphone, Omnia, INNOV8 или други такива пародий на телефони

Ако ще влизаш в интернет, ще чатиш, пишеш по форуми през телефона - Е71.

Ако ще го ползваш за снимки, филми, игри, музика - Н82.

Това е
    Няма по-як. И двата имат своите предимства. Виж си нуждите.

Мисля, че за теб предвид, че си тийн и няма да ползваш по предназначение Е71-то, то няма и безжични мрежи в даскало - Н82.

П.П. Всичко свързано с техника оставам в този раздел за момента. Мисля да предложа раздел за телефони, но ще видим
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    на плажа =)
    Добре. Мерси за съветите. Най - вероятно ще е н82. А относно iPhone, Omnia, 5800 и т.н. - просто не ми харесват този тип телефони.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си