- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Маскен бал
Здравейте!Трябват ми идеи как да се маскирам на Коледа,защото в училище ще има Маскен бал и все още не съм решила.Затова моля Ви дайте ми някакви идея.Благодаря предварително!!!!!![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
и аз ще ходя на маскен бал, само че не в училище![]()
аз лично съм решила да съм някаква смесица между Снежанка и някоя метълкаБяла рокля, черна коса, лек и свеж грим, черни мрежести ръкавици, бели обувки и черен чорапогащник.. Сега в подробности няма да се впускам.. Но повярвай, това е зашеметяваща комбинация
![]()
Aми Снежанка ще има и елф също.Аз си мислех за нещо по нестандартно....незнам бебе или ..........нз![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
И в мойто даскало ше има коледен бал, даже аз и една съученичка го организирамеАз ше съм хипи
![]()
Може да си клоун, Червената шапчица, Барби, най-изтърканото е вещица, китайка, индийка, сперматозоидче, циганка (ама испанска) и още куп други. Включи си въображението.
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
И аз съм организатор и затова ми трябва нещо по необичайно....а за испанска циганка какво ми трябва....
Идеята за хипи ми харесва.Може и на рок звезда да се направиш.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
може да си монахиня, джедай , робин худ ( фимейл стайл) женските варианти на мъжки персонажи са много атрактивни само трябва да си подбереш кое ще ти отива ( wonder woman, bat girl......) помисли по въпроса ако те заинтригува:P
Венити...из дефинитли май февърит син (rock)
Romeo ili Julieta ? ili izkukal daskal nie imahme bal v4era az beh dqdo koleda ima6e romeo i julietas rusa peruka nekfi stranni drehi
daskala be6e s perkuka rusa... ogromna kato afro
i 4aisi polover i 4erni ga6ti ot ancung a pod polovera vazglavnici li ne6to takoa za 6kembe
![]()