.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град

Маскен бал

Здравейте!Трябват ми идеи как да се маскирам на Коледа,защото в училище ще има Маскен бал и все още не съм решила.Затова моля Ви дайте ми някакви идея.Благодаря предварително!!!!!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

и аз ще ходя на маскен бал, само че не в училище
    аз лично съм решила да съм някаква смесица между Снежанка и някоя метълка Бяла рокля, черна коса, лек и свеж грим, черни мрежести ръкавици, бели обувки и черен чорапогащник.. Сега в подробности няма да се впускам.. Но повярвай, това е зашеметяваща комбинация

Град
    Перник
    Може да се направиш на дядо коледа..или баба коледа..
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Снежанка, елфка, баба Коледка...

Град
    Шоколадовия град
    Aми Снежанка ще има и елф също.Аз си мислех за нещо по нестандартно....незнам бебе или ..........нз
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Град
    Шумень
    И в мойто даскало ше има коледен бал, даже аз и една съученичка го организираме Аз ше съм хипи
    Може да си клоун, Червената шапчица, Барби, най-изтърканото е вещица, китайка, индийка, сперматозоидче, циганка (ама испанска) и още куп други. Включи си въображението.
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Град
    Шоколадовия град
    И аз съм организатор и затова ми трябва нещо по необичайно....а за испанска циганка какво ми трябва....

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Аз съм била гейша
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Град
    в мечтите ти
    Идеята за хипи ми харесва.Може и на рок звезда да се направиш.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

може да си монахиня, джедай , робин худ ( фимейл стайл) женските варианти на мъжки персонажи са много атрактивни само трябва да си подбереш кое ще ти отива ( wonder woman, bat girl......) помисли по въпроса ако те заинтригува :P
    Венити...из дефинитли май февърит син (rock)

Romeo ili Julieta ? ili izkukal daskal nie imahme bal v4era az beh dqdo koleda ima6e romeo i julieta s rusa peruka nekfi stranni drehi daskala be6e s perkuka rusa... ogromna kato afro i 4aisi polover i 4erni ga6ti ot ancung a pod polovera vazglavnici li ne6to takoa za 6kembe

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си