.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 194
    както и да е долу-горе това ми беше мисълта, че бебо от рекламата е ваше с твоя мъж
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Хахаха На 18г. съм

Цитирай Първоначално написано от darla
    "beb4o ot reklamata e tvoe delo" e,ne e samo moe,i muja mi vze u4astie v deloto

P.S.-ne pohvalih sebe si,a bebko!
    Ей, твое е бебчето значи Страхотно е! А жената от рекламата ти ли си, че така и не успях да видя добре в лице...
    Angel_Girl, много си красива, а бебчето е голям сладур.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^da,az sum

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Тц, мен не ме щат за реклама...А съм 1 към 1 с мацка от реклама на Кубети. Една с къдрава коса....даже гаджето ми се обърка и ме пита кога съм се снимала...Мога нещо за коса да рекламирам с тия букли, ама......някакви с прави коси слагат, ей....

Град
    Яхнала метлата..
    Благодаря ти

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Тц, мен не ме щат за реклама...А съм 1 към 1 с мацка от реклама на Кубети. Една с къдрава коса....даже гаджето ми се обърка и ме пита кога съм се снимала...Мога нещо за коса да рекламирам с тия букли, ама......някакви с прави коси слагат, ей....
    ее може да си измениш визията, ако толкова много държиш да си рекламка

Град
    Свищов
    Тц, искам някой да оцени уникалността ми

То ако ще съм като всички...за какво изобщо живея?

няма да останеш недооценена, просто е невъзможно, все ще се намери някоя реклама за бира или чипс

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Град
    Свищов
    colymoly, не ми говори за ядене. 9-ти ден съм на един режим и общо взето КМ и плод или зеленчук ям...Искам чашка винце, ама няма

Фен Аватара на pLaMmMmM
    Град
    In My Innermost dreams
    Цитирай Първоначално написано от mgxpower
    :P

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Дарла , и ти , и бебо сте страхотни Просто нямам думи Да го заобича човек това дете

Супер фен
    Angel_girl, от кога не си писала само. Много се радвам, че си тук. Много добре помня темите ти от преди.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    vesito13, mnogo ti blagodarq!

Град
    Яхнала метлата..
    LadyDy, писали ли сме си друг път? Аз не помня за това питам и кои мои теми помниш, че и те са доста?

Аз и аз ще стана някой ден хубава мама като вас. Пък *тропа с краче и прави детска физиономия*!!!
    Пък сина ми ще го питат 'Ей, къде си намери т'ва готино гадже, бе?'. А той ще каже 'Шшш, лешояди, тва е майка ми!'
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~

Град
    Свищов
    Аз пък не ща син...ще се самобичувам ако родя син...Просто не си представям да имам момче...Но като гледам на каква възраст евентуално ще съм майка, по-скоро по време на бала на детето ще съм пенсионерка...

Мммм, аз искам и от двете по една бройка. Пък и съм сигурна, че ако родиш син ще си го обичаш
    ~

Град
    Свищов
    Разбира се, ама аз да правя напук на мъжа, който не иска дъщеря...Аз му казвам същото, но той казва, че ще предпочита момчето ако има и от двете....Подозирам, че ще е обратното. И все пак ако някой ми даде възможност да избирам искам 2 момичета с 4-5 години разлика.

А, ясно тогава. Те мъжете са така - искам момче, искам момче! Искам момче ПЪЪЪЪК! Обаче като се роди момиче - Ой на тати момиченцето хубаво...
    ~

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Разбира се, ама аз да правя напук на мъжа, който не иска дъщеря...Аз му казвам същото, но той казва, че ще предпочита момчето ако има и от двете....Подозирам, че ще е обратното. И все пак ако някой ми даде възможност да избирам искам 2 момичета с 4-5 години разлика.
    Чувала ли си приказката - На мама момчето и на тати дъщеричката. При нас поне е така - не знам на какво се дължи

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^съгласна съм!

Град
    Свищов
    Малко офтопик го дадох...просто не си се представям с момче. Искам да го глася като кукла, да вързвам панделки, да я уча на стил, на грим като порасне и най-вече искам да й купя истинско Барби и истинска къща и да играем(по-скоро аз). Толкова ми липсват игрите на кукли....обожавах тази дейност като дете(че и сега от време на-време ги вадя й им се радвам, но не играя-само съзерцавам предметите, които са ме направили толкова щастлива преди години).
    Беше ми хубаво да съм момиченце и искам да имам такова.

Град
    Яхнала метлата..
    Кремче, и аз много исках момиченце и даже с мъжа ми бяхме решили, че е женско, наричехме го "принцесо" и т.н., но 3Д видеозона показа пишка и ми се роди прекрасен син, който обожавам и не заменям и за 10 момиченца
    Когато видиш и усетиш малкото човече да те ритка в коремчето просто забравяш за всичко друго ио искаш да се роди живо и здраво.
    Аз даже преди да разберем, че е момче сънувах, че съм родила момиче и с мъжа ми отиваме на вилата и го забравяме там

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си