.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 194
    ей тва се казва да си преебеш живота
    You can feel the bones shatter beneath our feet.
    The blood of lust staining our teeth.
    We feed on pain , disorder , delusion.
    The filth of the modern plague.
    And in this reign of Godlessness, the heathens will say...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^ едва ли ТИ ще дадеш реална оценка на нечий чужд живот...майка ти определено си е "преебала" живота с теб!

Цитирай Първоначално написано от darla
    ^ едва ли ТИ ще дадеш реална оценка на нечий чужд живот...майка ти определено си е "преебала" живота с теб!
    хахахха ти си преебаната в случая

да станеш майка на тези години направо си е преебавка

Град
    •••Пловдив•••
    И като си млада майка да не сереш златни яица?

Цитирай Първоначално написано от deFakto
    И като си млада майка да не сереш златни яица?

Ало всеки сам определя по какъв начин ще живее живота си.Никой не може да съди другите,така си е преценила,така е постъпила.
    Какво обиждате по форумите?

Съжалявам,че се намесвам,ама супер много се издразних.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Какви са тия майки на по 18-19 години? Пикли
    Цитирай Първоначално написано от Sun4o19
    Гледам, че в някои отговори на д-р Тийн има и правописни грешки...Ина със статиите да не е тя доктор тийн?

Какви са тия майки на по 18-19 години? Пикли
    точно

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от EndlessNights
    хахахха ти си преебаната в случая

да станеш майка на тези години направо си е преебавка
    няма как да те убедя в обратното,нямам и желание. Не си този,чието мнение трябва да взема под внимание аз или някоя от другите млади майки,но нищо не ти дава право да обиждаш околните,които дори не познваш. Най-малкото,което можеш да направиш е да зарежеш тежкарския тон и да не се опитваш да оригиналничиш именно пред хора,за които си никой

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Ооо, я стига сте философствали!! Преценила е че иска дете на тези години - родила е! Какво я нападате не ми е ясно, живота си е нейн - не ваш.. макар че и според мен на тези години трябва да си поживееш докато си млад, пък после ще имаш време да отглеждаш деца.
    Darla, поздрави за хубавото ти синче!
    П.П. Таня, имаш много красиво момченце!

кво нападате ... ? ако е готово човек защо да няма дете ...

защо ли? ЗАЩОТО СИ ПРЕЕБАВА ЖИВОТА
    айде недейте ме ядосвайте
    да родиш на тея години си е най-голямата преебавка
    социалния живот се преебава защото трябва да се грижеш за бебето в близките месеци или години не знам...
    кво може да земеш да бачкаш та да изкарваш пари?
    сервитьорка ли? да те зимат адски много пари

дарла родена си да си руса

Град
    гр. София
    EndlessNights, от сервитиор до сервитиор има разлика! Има сервитиори, които взимат бая прилични заплати от рода на 1000-1500 лв. месечно, така че не се изказвай неподготвен/а . 'Айде стига сме спамили вече!

защо ли? ЗАЩОТО СИ ПРЕЕБАВА ЖИВОТА
    айде недейте ме ядосвайте
    да родиш на тея години си е най-голямата преебавка
    социалния живот се преебава защото трябва да се грижеш за бебето в близките месеци или години не знам...
    кво може да земеш да бачкаш та да изкарваш пари?
    сервитьорка ли? да те зимат адски много пари
    абе всеки сам взима решение ... като са си преценили че искат бебе и аз не бих искала дете толкова рано ма не им се бъркам и в живота

Нищо не е видяла от този живот, завършила е 12ти клас..даже в повечето случай и това липсва..изчукала се е докато е била пияна, вярва в първата любов, забременява, ражда и после онзи младеж наречен татко я изоставя..и пиклата сама си гледа детето и си губи младините...после що имало много самотни майки в България..защото са пикли на 18 години и майка..божее тя азбуката незнае колко букви има била готова да бъде майка..пикла
    Гледам, че в някои отговори на д-р Тийн има и правописни грешки...Ина със статиите да не е тя доктор тийн?

Кво стана с нащо мамче трака роди ли? помня , че някъде април ми беше казала със сигурност явно вече е родила щом я няма никаква бая грижи има покрай бебока явно

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Цитирай Първоначално написано от rauwkost
    EndlessNights, от сервитиор до сервитиор има разлика! Има сервитиори, които взимат бая прилични заплати от рода на 1000-1500 лв. месечно, така че не се изказвай неподготвен/а . 'Айде стига сме спамили вече!
    ок...

ти вярваш ли си тя да почне да зима 1000 лева? колко хора зимат такива пари? всеки 2ри или 3ти ли? или всеки зима по 300-400 лева... тези пари за 1000-1500 лева са за важни клечки не за една майка на 18 години

момче съм -.-

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Sun4o19, може да не е видяла нищо от живота, може да си го е преебала, ама от къде на къде ще говориш наизуст за нея?? Също за да викаш, че не знае азбуката, значи ти я знаеш, страхотно! Сега остава да се научиш как да пишеш.
    Не знаеш обстоятелствата им, не се меси. И все пак нека тя да не служи за пример на младежта, че може да се случи на друг това, което описа.

Sprite, защо гледаш живота на някой, който не познаваш? Кефи се на твоя.

darla, ти също не можеш да съдиш кой си е преебал живота по изказване във форум. Успех със бебето ти, между другото.

rauwkost, наистина, работата на тези, които взимат 1000-1500 лева е много по-сложна и отговорна от тези на кафетата.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    EndlessNights , донякъде си прав , млада е за майка . Но тя вече е майка , решила си го е , направила го е , грижи си се за детето , има съпруг , който обича и който ги обича и нея , и бебето . Не я съди , няма смисъл , това си е нейния живот , в който ние не можем да се бъркаме . И каквото и да си говориш времето няма да се върне назад . Тя е направила нейния избор и сега си носи последствият , били те хубави или лоши . Ти си на мнение , че не е хубаво да имаш дете , докато си млад , тя е сметнала , че това ще бъде нещо хубаво за нея , особено когато е от точния човек . Нали знаеш по един въпрос , може да има повече от едно мнение , становище , гледна точка .

И аз не разбрах защо нападнахте дарла - прецакала си живота еми добре нали не сте си прецакали вашия! Явно така е преценило момичето важното е детето й да е щастливо не дали се е прецакала или не...

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Аз нападам всички които са на по 13-19 години и раждат... тя г*за не може да си изтрие, майка щяла да ми става пикла

нападам е защото ми е скучно : О

Град
    гр. София
    Хм, EndlessNights не беше уточнил, точно затова казах, че от сервитьор до сервитьор има разлика! И не е вярно, че само важните клечки взимат такива заплати - вярно, работата е по-тежка но тези пари са достъпни за сервитьор/ка в някой хотел (банкетни зали и т.н.).
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    нападам е защото ми е скучно : О
    Радвам се,че те забавлявам. По желание можеш да преминеш към по-пълноценни занимания,не си "преебавай" живота с 24-часово висене в интернет!

абе кво ви става оставете ги така са си преценили .... толкова ли нямате какво да правите по цял ден та само се заяждате ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си