- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- Албумче на мамите :)
Апф преди 20 години нали на по 16-17-18 са раждали и са си отгледали деца и са ги възпитали.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Няма ли къде да си избиеш комплексите? Кой знай какъв пъпчасал келеш си поредния , който си мисли , че да си хейтар е модерно!Първоначално написано от Sun4o19
ти ме съкруши !Първоначално написано от darla
да 24/7 съм на компа! аз съм pc-lifer!
пак ти го казвам
русото ти отива![]()
You can feel the bones shatter beneath our feet.
The blood of lust staining our teeth.
We feed on pain , disorder , delusion.
The filth of the modern plague.
And in this reign of Godlessness, the heathens will say...
^Благодаря![]()
И аз ти го казвам,но този път директно-невероятно си тъпичък и безинтересен.По грешен начин се опитваш да привлечеш внимание към себе си
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
да искам внимание от хора които дори не познавам?![]()
между другото намеквах че си тъпичка
EndlessNights
Нали не преебава твоя живот? Какъв ти е проблема?
Я си трай там...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ако беше прочел/а може би щеше да разбереш защо въобще спорим?Първоначално написано от Wrathchild
имаш грешка,аз не споря,мисля,че можеш да четеш и си прочел,че нямам намерение да те обеждавам кой си е преебал живота и кой не е. Ти си този,който явно има против моя начин на живот....странното обаче е как може живота на непозната толкова да те вълнува... мисля,че имаш прекалено много свободно време
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
охх ти пък кво си избиваш комплексите бе ... на бас че си някъф супер тъп тийн дет явно няма нито кво да прави нито с кой да излиза и седи ии се праа на голямата работа тука ...Първоначално написано от EndlessNights
И ти ли се правиш на Баба ВангаПървоначално написано от DiScOnEcTeD
![]()
Айде стига де!Ккаво се бъркате само.......Това беше един от малкото раздели,в който липсваха кретените и големите разбирачи и ми беше приятно да чета мненията на нормални хора,а не на някакви старомодни човечета....Първоначално написано от EndlessNights
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
И форума едно време беше само с тийнове ама ся не е нали?Първоначално написано от pifiella
ш, ало, децата...стига сте спамили темата с напълно лишени от смисъл мнения. има достатъчно раздели и теми, в които можете да правите това на воля.
"When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."
Първоначално написано от minimalist
а твойто не е лишено от смисъл нали![]()
Да да ама друг път...това че майка ти е била на толкова и те е родила е друг въпрос..едно време и сега има огромнааа разлика..едно време хората имаха морал и жените са знаели значението да бъдат жени, а не като сега повечето лесни момичета гледат само парите и колите..едно време не е като сега! а не като сега първата любов и хайде да го направиме и да имаме бебе...пък после не станало така както са си обещали и що в България имало толкова много самотни майки с деца..Първоначално написано от DivoTo_KoTe
Първоначално написано от Sun4o19
Със поста си не визирах мен.
Хора изолирани от обществото нападат във интернет с простата надежда тук някой да и обърне внимание и да се почувстват поне малко важни.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Първоначално написано от DivoTo_KoTe
Първоначално написано от EndlessNights
Абе, ей малко не Ви ли е срам да се държите така с жена /независимо на колко години е/, която има дете и си го гледа? Вас какво ви вълнува този факт? Всики сам определя как да си живее живота!
Моя живот е много по-пълноценен от твоя, който е лишен от всякълъв смисъл и висиш денонощно пред компютъра си! Имам сина си, който всеки ден ме радва и ми се усмихва. Не мисля, че съм си прецакала живота, защото социален живот не ми липсва. Имам време за всичо, стига да имам желание. Завършила съм образованието и ще записвам висше. Мъжът ми и баща на сина ми не ме е изоставил и не съм самотна майка. Това прецакване ли е за теб?
Пак си казвам прецакания си ти, защото нямаш по-интересни занимания от това да се бъркаш в живота на другите.
GOOD LUCK!
случват се такива неща, шапка и свалям на darla че е запазила бебето, неуместно е да и се бъркате, да не кажа глупаво
Angel_Girl имаш страхотно детенце!Да ти е живо и здраво и винаги да радва мама /сигурна съм,че ще е така/![]()
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!
Ти пък кво се вкарваш във филма който и да се е прецакал важното е да не си ти след 10 години ще си скубят косите и ще си блъскат главите в стените ама ще бъде късно така , че какво ти пука?!Първоначално написано от Sun4o19
![]()
след 3-4 дни ще разбераПървоначално написано от Biskfitka
![]()
Ама ти не си ли 10ти клас![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.