.
Отговор в тема
Страница 2 от 8 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 194
    Повече от фен Аватара на VeSna
    Цитирай Първоначално написано от darla
    oh,i az nikoga ne sum spazvala dieti,otslabnah s aerobika,a i e vupros na gen,maika mi i sestra mi sa po 46kg.golqm sum 4revougodnik

И аз ям по 5-6 пъти на ден и определено съм 60 кг на 170 ръст, ама ето ия гени ме притесняват...

Цитирай Първоначално написано от VeSna
    oh,i az nikoga ne sum spazvala dieti,otslabnah s aerobika,a i e vupros na gen,maika mi i sestra mi sa po 46kg.golqm sum 4revougodnik

И аз ям по 5-6 пъти на ден и определено съм 60 кг на 170 ръст, ама ето ия гени ме притесняват...
    Като хванеш малката буболечка в ръце сигурно ще забравиш за килограмите си

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Аз докато спортувах не мърдах от 44кг. От 2 години работя на комп и съм се занемарила от към спорт и тва застояване си каза думата, качих за това време близо 9кг ама сега не му е времето да си мисля за това, като се роди бебо ще си почна пак спорта или поне упражненията после ще тичам с количката :P

Цитирай Първоначално написано от mgxpower

110% съм съгласна! Даже още като ми зашава в мен ще ги забравя а таткото ако не е доволен - да работи по въпроса с отслабването

110% съм съгласна! Даже още като ми зашава в мен ще ги забравя а таткото ако не е доволен - да работи по въпроса с отслабването
    Ябълки и секс това е истинската диета , който не обича ябълки да набляга повече на секс маратона

И безсънните нощи около малкия и - ето ви отслабване е разбира се без да се уливаме с яденето...

аз доколкото разбрах, време за ядене почти не ти остава и обикновено го правиш на крак по м/у другото. Така че няма как да се прекали с яденето

Цитирай Първоначално написано от traka
    аз доколкото разбрах, време за ядене почти не ти остава и обикновено го правиш на крак по м/у другото. Така че няма как да се прекали с яденето
    Един път ми се случи да седна да ям и малкия протегна ръце към мен да го взема в мен взех му и неговата чинийка и понеже той държи сам да си държи вилицата и да се храни малко се омазва , но това е запазена марка на малчуганите и най-интересното беше , че хапвахме едни и същи неща картофи с кюфтенца , ориз и някаква салата не помня каква и си набождам картоф тъкмо да го лапам и той протяга ръце да ми го вземе и общо взето много трудно се яде :P когато сте двама на един стол

май за това си мислех и аз ... и хем вашия е голям, а с бебе на 4/5 месеца ще си е забавно да стигнеш до хладилника

http://vbox7.com/play:e7ae8050

Eто виж той вече е голям

е страшен е като гледам и сам се оправя от малък няма да го мислите

е страшен е като гледам и сам се оправя от малък няма да го мислите
    Ще чакаме и твойто момченце един ден да грабне самичко вилицата :P

Като познавам баща му, ще е първото което ще потърси... Ма на аз си дебелея без проблем, мъжа ми си е като струна...а яде като ламя...

Всичко си зависи от метаболизма на даден човек :P

Ахам, мене май бог ме е ощетил от към това... Ако не е активното ми спортуване преди сигурно нямаше да мога да се радвам на хубаво тяло (сега и целулит си имам ) само да родя... леле леле...

Ахам, мене май бог ме е ощетил от към това... Ако не е активното ми спортуване преди сигурно нямаше да мога да се радвам на хубаво тяло (сега и целулит си имам ) само да родя... леле леле...
    Стига де важното е бебчо да е жив и здрав , че си била пухена голям праз има много по-важни неща от това вече не си на първо място ти вече си имаш малък човек в себе си , който ще запълва дните ти оттук нататък изцяло просто ще забравиш за себе си не говоря да се занемариш просто ще гледаш по-друг начин на нещата

а аз за сега не мисля въобще екстра съм си, говорех за преди да забременея, качих много килограми от това че се обездвижих и метаболизма ми не е ... абе май доста ми е зле, но както и да е ... Казвам само да родя, защото ще мога вече да правя упражнения, пък и на работа няма да ходя, че да вися пак по 10 часа на компа

Като сложиш малкия да спи и се залепяш за форума да обсъдим как е минал деня ти - много ми е приятно тук при вас майките зареждате ме с позитивизъм само вие сте истински и добрички и може да се говори за всичко с вас в другите раздели може да си обогатиш речника откъм ругатни , но тук е невероятно

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    traka, ако не е тайна може ли да знам как се казваш? Че съм се зачудила тия дни...

hottie
    Guest
    Ехх че красиви мамчета беее

Дарла ..очите ти... !!wow!

А иначе винаги съм си мислила, че всички жени са страшно красиви, докато са бременни!Независимо дали са качили много килца или не

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Blagodarq,hottie.
    Naistina i az kato vidq jena s korem4e i mi stava edno takova sladko!

Да darla е невероятно красива

Дарла изглеждаш ми супер позната..как се казваш?....бтв"страшно си красива !

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Darina se kazvam.V profila go pi6e.

Като сложиш малкия да спи и се залепяш за форума да обсъдим как е минал деня ти - много ми е приятно тук при вас майките зареждате ме с позитивизъм само вие сте истински и добрички и може да се говори за всичко с вас в другите раздели може да си обогатиш речника откъм ругатни , но тук е невероятно
    ти да неби да си татко :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си