- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- Албумче на мамите :)
има ли значение.. кой съм дали уча или не... ???Първоначално написано от LovelyGirl
Нито съм искала да те обидя, нито нищо.Не се впрягай.
Просто ми стана интересно![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ако бяха направили аборт и ви бяха споделили щяха да са "пикли", ако го бяха родили и изоставили пак щяха да са "пикли", сега понеже осъзнават отговорността, която носи едно дете и НЕ са го оставили на произвола на съдбата.. пак са 'пикли'?!?! За вас угодия няма!!! Какво се бъркате в живота на другите?! Живота си е техен, решенията също! Не можете да ги съдите, за това че си гледат децата... даже е смешно да го правите! (Да не кажа жалко). А и те сами ви казват, че се лишават от много неща заради децата си и се съмнявам, ако бяха толкова "тъпи", колкото ги описвате и от момичетата, които "си мислят, че първия срещнат им е истинската любов и решават да си имат бебе, а после го оставят на тоя и ония да го гледа" щяха да си гледат децата все още и да им се радват толкова много и да ценят всяка една тяхна усмивка.
На младите майки - евалата! Успех с бебоците, да са ви живи и здрави и много много да ви радват!![]()
О,EndlessNights не мислех въобще да спамвам темата,но просто не мога повече да търпя глупавите ви критики и упреквания.Какво въобще ти интересува какво дургите правят и какво са решили.Това не ти влиза в работат ,както и на другия геиий,който се изказа че са пикли и незнам какво.Готови са и са решили какво лошо имат.А ти като ти е толкова скучно не пиши тук пиши в другите теми и не се заяждай че форумът е бил за тийн.Така е за тийнове е ,но има доста млади родители и за тях тези теми могат да им бъдат повече полезни,отколкото някой други които биват оспамвани от глуповати хора без никакви планове в бъдеще като теб и други.Относно дургия който така изкритикува младите майки.Абе преди не ли знаел че са се женели и раждали деца на по 16 години какво се правиш на интересн или интересна.По-добре ли да е в дискотеката и да прави секс като ненормална с различни мъже да се държи както всяко дурго сегашно момиче без задръжки,която се напсува като свиня и се държи арогатно.А и контактите и сега може да си го има.Факт е трудно е но не е невъжможно.Двете неща могат да се съчетаят.
Привет на всички маминкиЗавиждам на щастието, с което ви даряват бебчовците ви и желая на вас и на тях много много здраве и щастливи моменти.Проследих цялата дискусия и бих искала да изразя мнението си относно младите майки като Дарла и Ангелчето:
Мога да кажа само че те са пример за обществотоАз самата съм родена от млада майка , която по-късно ме е зарязала.Вмомента съм на 18 години и живея с приятеля си, за когото давам живота си.Много бих искала да стана майка и се чувствам напълно готова да поема отговорността като такава.Половинката ми обаче е на 20 и все още не се чувства напълно зрял,за което не го упреквам.Искренно се надявам един ден и моя бебко да бъде в тази тема
![]()
точно след 1 месец и аз ще си имам едно малко същество до себе си![]()
![]()
Мисля,че темата не е "За или против младите майки" ... Излишни спорове и коментари,кой как трябва да живее... бла бла...
Дано темата да продължи както трябва, че ми стана интересна)
Честито, това е страхотноПървоначално написано от perli4kaa
Много сте хубави момичета!![]()
Дано и други майки постнат в темичката своите коремчета и бебчета да им се порадваме
Поизчетох темата, но няма по-хубаво нещо от желаното бебе без значение на каква възраст е човек! Тъй, като други пък упрекват по-възрастните жени че били стари пък да раждат, явно на някой хора угодия няма
Прекрасни сте, Пожелавам на всички да имат бебенце и добър татко до себе си.![]()
Честито!!!Пожелавам на малкото сладурче здраве най вече,щастие и много да радва мама!!!Първоначално написано от perli4kaa
Леле сега си спомням как пусна тема,че си бременна и какви изследвания да си направиш,а ето че вече и бебока е тук![]()
мерси мерси ()
Да спра ли ?! - само веднъж те опитах
и другото горчи ми, хайде откажи ме!
Пробвах и други да искам,
но искам само теб, откажи ме!
Само веднъж те опитах
и друго да не видя, хайде откажи ме!
Пробвай, но няма да можеш
и никой не можа, никой не успя!
<3<3
Ах, прекрасни сте, Ти сияеш,а бебчо е невероятен. Живи и здрави да сте и само усмивки !!!!![]()
Аййй, сладурки и сладурии!!![]()
Много хубавички буболеченцаа
Дано след 2-3 години и аз да имам вашият късмет с такива бебешорчета като вашите!
Относно EndlessNights - защо бе момченце (не съм "Баба Ванга", но гарнтирам, че си някое келешче, което се самозалъгва, че изразява най-компетентното мнение, което може да напише) се зае да пишеш тук а? Само да разваляш удоволствието на мамите и хората като мен които им се кефят - на тях и на техните момиченца и момченца .. е, засега не успяваш .. този РАЗДЕЛ дори не е за теб .. решил той, че ще раздава мнение и айдеее! Ми не става така .. всички зрели хора могат да ти го кажат! Мнения на такива като теб се наричат "тъпи и безмислени"! Отиди си в "кофата" и пиши там като за световно! И НЕ, не ти казвам какво да правиш, НЕ не съм на твоите годинки, на 18 съм, НЕ не ми пука, ако ме нападаш..тфа си е лично твой проблем..(само искаш да трупаш постове..) и за край ... НЕ не те съдя!
П.П. Да те питам, ти едно мнение без думата "преебава" можеш ли да напишеш?!
Възхищавам се на млади мами (разбира се, не 13-16), които ето така си пращат снимките на мъничетата и се грижат за тях!!![]()
I'm about to lose my mind
You've been gone for so long
I'm running out of time
I need a doctor
Call me a doctor
I need a doctor, doctor
To bring me back to LIFE..!!
..BrInG mE bAcK tO lIfE..
[music]
Ей, прекрасни сте. Много радвате с тези снимкиДано, още човечета се раждат и правят света малко по-хубаво място за живене.
Бъдете много щастливи и здрави.![]()
![]()
Ето още няколко наши снимки![]()
![]()
Моята любов Ели![]()
![]()
Да спра ли ?! - само веднъж те опитах
и другото горчи ми, хайде откажи ме!
Пробвах и други да искам,
но искам само теб, откажи ме!
Само веднъж те опитах
и друго да не видя, хайде откажи ме!