- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С кого от форума бихте/сте правили секс?
търся си доставчик на банани![]()
![]()
![]()
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!
За теб специално доставката я чакай довечера пред блока....Първоначално написано от 1ov3m3
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
ма бате кой друг дргите не свирят на китара![]()
бате нали?
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Отчаянието прави велики неща...да почнеш да се предлагаш по форумите...за ебане бацеПървоначално написано от 1ov3m3
хехеее пази си мнението за себе си.... като гледам и ти не си писала 1 и 2 пъти в тази тема така че не мисля че изказването беше уместно....Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!
Леле логиката ти е убийствена просто...затапи ме![]()
еййй добрече че ми каза иначе сън не ме лови...Първоначално написано от aka6a_vamp
=D>
Без агресия и бой мацуранки мои... ще има ушав за всички....
Кефи ме начина ти на писане...спомних си какво е да си в първи клас...Първоначално написано от 1ov3m3
ами ако големите се държат като теб предпочитам да си остана дете....Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
Въх бееее... МИР ви казвам....Първоначално написано от 1ov3m3
![]()
![]()
Аз съм много голяма ше знаешкакто и да е
peace and love...
хах правете любов а не война![]()
А така ще слушате батко ви... само аз имам права да си правя гаргара с който си искам.... останалите ще се правите война а не мир....а такова де мир а не война.....![]()
![]()
![]()
Taq tema e vechna. Veche neznam koi e v toq forum, no tuk v Minsk kvi gadjeta ima ne e istina.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Екстра ти там ли си....Първоначално написано от amatorium
Абе кво да ти кажа вече се навъдиха някви нови трагедии.. много е тежко...
С никого то форума...![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Kakvi tragedii? Tuka mi kusat zadnika ot bachkane, ama i az im kusam tehnite. Inache e unikalno prosto. Komunisticheska diktatura. Poznai kakvo e da otidesh ot UK v BelarusПървоначално написано от ubuntureload
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Като чуя или прочета Беларус и си предсавям КомбайнПървоначално написано от amatorium
![]()
Е не е лесно сигурно .... Е как кви трагедии начетох се на тема бременна ли съм... малка ли ми е пишката или циците ми са малки.... какво да правя....?
аз същоПървоначално написано от TERRORMACHINE
![]()
![]()
никоя
Е казвай никове
Mn Mn umer vypros ... ima tuka edin Bochko toi moo moo staa![]()
BэzmiSlэnǿ э vSichkǿ kǿэTǿ pR
Теи леПървоначално написано от PuFenCi
Даи да врътнем нещо тогава :P