.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 80

7 години от Индиго ! :(

Днес се навършват 7 години от инцидента пред дискотека Индиго, при който загинаха 7 деца, а други 12 бяха ранени.

От затискане при влизане в "Индиго" загинаха Виктория Миркова, Димитър Андреев, Елена Спандониева, Кристина Кабакчиева, Любомира Захариева, Мадлен Николова и Цветелина Ралчовска.

Бог да ги прости ...
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Нека почиват в мир и такава трагедия никога повече да не се повтори.

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019

Голям фен
    Град
    Констанц
    мир на праха им
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра

Да умреш в дискотека от затискане.. бахти гадното.

Цитирай Първоначално написано от LINKNOT
    ?!?!?!?!? И СЕ ХИЛИШ?!?
    Лека им пръст.

Да плача ли като не ги познавам? Какво ме интересува пък мене,не са единствените загинали на тая планета..

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от vivteen
    моите съболезнования!
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Нека почиват в мир...
    mindscan

Цитирай Първоначално написано от Bianca
    ?!?!?!?!? И СЕ ХИЛИШ?!?
    Лека им пръст.
    Да ти кажа честно аз щях да напиша "Хубу" или "Кк", но добре че беше твоя коментар да се позамисля малко... Благодаря. : )
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Нека почиват в мир!;(

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    изключително глупаво мнение..

кофти за децата
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Мега фен
    Жалко...за пари умират хора...

Да плача ли като не ги познавам? Какво ме интересува пък мене,не са единствените загинали на тая планета..
    Никой не е казал, че трябва да плачеш, но прояви малко уважение поне! Като нека това уважение не се съдържа в лошо възпитание и извличането му наяве, моля. И да не ти пука, трябваше ли да показваш колко си проста и безмозъчна?! Ти, великата ПАТриотКА, която уж почита всичко родно?!?!?
    Аман от плиткоумници.
    Алилуя!

Сякаш беше вчера, кога минаха 7 години?

Нека почиват в мир.

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    offtopic; били ли са пълнолетни ?
    Не, децата бяха на възраст между 10 и 15 години.

Уважение? Към малките купонджийчета,хукнали по дискотеки от бързане да пораснат? Не мисля.. Предпочитам да почета паметта на 6 годишното момиче,което същата година на 31. декември беше изнасилено и зверски убито.
    В крайна сметка не мислиш ли,че е въпрос на лично мнение кого да уважава и нима това трябва да ме прави "проста и безмозъчна"? Като си толкова състрадателна ще отидеш ли на гробовете им днес с букет цветя или само ще раздаваш морал във форума?

Уважение? Към малките купонджийчета,хукнали по дискотеки от бързане да пораснат? Не мисля.. Предпочитам да почета паметта на 6 годишното момиче,което същата година на 31. декември беше изнасилено и зверски убито.
    В крайна сметка не мислиш ли,че е въпрос на лично мнение кого да уважава и нима това трябва да ме прави "проста и безмозъчна"? Като си толкова състрадателна ще отидеш ли на гробовете им днес с букет цветя или само ще раздаваш морал във форума?
    Абе, това показва още повече колко си безмозъчна. Не става въпрос толкова за почитането на паметта им. Не, няма да ида на гроба им с букет цветя. Но поне няма да показвам простотията си по начин, подобен на твоя. Едно е да не ти е до тях, съвсем друго е да се присмиваш над трагедията, която е станала. Цепиш ли?!

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Абе, това показва още повече колко си безмозъчна. Не става въпрос толкова за почитането на паметта им. Не, няма да ида на гроба им с букет цветя. Но поне няма да показвам простотията си по начин, подобен на твоя. Едно е да не ти е до тях, съвсем друго е да се присмиваш над трагедията, която е станала. Цепиш ли?!
    Бианке, става въпрос за собствено мнение.Просто престани да си буташ твоето в очите на другите! Адски досадна си...

Едната я познавах и беше гадна, злобна пача. По-добре, че ни лиши от присъствието си.
    Не мога да разбера защо трябва да се лицемерничи... когато не харесваш някого, докато е жив, няма причина да го съжаляваш, когато умре. Толкова.

За другите ми е все едно честно казано.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Бианке, става въпрос за собствено мнение.Просто престани да си буташ твоето в очите на другите! Адски досадна си...
    А ти къде се месиш, ако не е тайна?

Това са невинни дечица, чието 'парти' по случай наближаващите празници и ваканция, е щяло да се състои там. Как може да мислите толкова ограничено, как може да се присмивате на 10 годишно детенце, премазано и задушено от свои връстници? Елементарно уважение нямате. Защо ли си губя времето да отговарям, та то е модерно да си форумен безчувствен хейтър, бияч, пияч и не знам какво още.

Въпросната вечер и аз щях да ходя там, но имах късмета да не го направя.

За мен не е трагедия,а просто случка от живота. Трагедия е за техните родители най-вероятно,а за журналистите е златна мина. Всеки приема нещата по различен начин. Цепиш ли?

Lestat357
    Guest
    Нека почиват в мир!

Сани, не си заслужава..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си