- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 7 години от Индиго ! :(
Днес се навършват 7 години от инцидента пред дискотека Индиго, при който загинаха 7 деца, а други 12 бяха ранени.
От затискане при влизане в "Индиго" загинаха Виктория Миркова, Димитър Андреев, Елена Спандониева, Кристина Кабакчиева, Любомира Захариева, Мадлен Николова и Цветелина Ралчовска.
Бог да ги прости ...![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Нека почиват в мир и такава трагедия никога повече да не се повтори.
Първоначално написано от Pliok0019
![]()
мир на праха им
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Да умреш в дискотека от затискане.. бахти гадното.![]()
?!?!?!?!? И СЕ ХИЛИШ?!?Първоначално написано от LINKNOT
Лека им пръст.
Да плача ли като не ги познавам? Какво ме интересува пък мене,не са единствените загинали на тая планета..
Първоначално написано от vivteen
![]()
![]()
моите съболезнования!
![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Да ти кажа честно аз щях да напиша "Хубу" или "Кк", но добре че беше твоя коментар да се позамисля малко... Благодаря. : )Първоначално написано от Bianca
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Нека почиват в мир!;(
изключително глупаво мнение..Първоначално написано от LINKNOT
кофти за децата
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Жалко...за пари умират хора...![]()
Никой не е казал, че трябва да плачеш, но прояви малко уважение поне! Като нека това уважение не се съдържа в лошо възпитание и извличането му наяве, моля. И да не ти пука, трябваше ли да показваш колко си проста и безмозъчна?! Ти, великата ПАТриотКА, която уж почита всичко родно?!?!?Първоначално написано от LINKNOT
Аман от плиткоумници.
Алилуя!
Сякаш беше вчера, кога минаха 7 години?
Нека почиват в мир.
Не, децата бяха на възраст между 10 и 15 години.Първоначално написано от tqnko
Уважение? Към малките купонджийчета,хукнали по дискотеки от бързане да пораснат? Не мисля.. Предпочитам да почета паметта на 6 годишното момиче,което същата година на 31. декември беше изнасилено и зверски убито.
В крайна сметка не мислиш ли,че е въпрос на лично мнение кого да уважава и нима това трябва да ме прави "проста и безмозъчна"? Като си толкова състрадателна ще отидеш ли на гробовете им днес с букет цветя или само ще раздаваш морал във форума?
Абе, това показва още повече колко си безмозъчна. Не става въпрос толкова за почитането на паметта им. Не, няма да ида на гроба им с букет цветя. Но поне няма да показвам простотията си по начин, подобен на твоя. Едно е да не ти е до тях, съвсем друго е да се присмиваш над трагедията, която е станала. Цепиш ли?!Първоначално написано от LINKNOT
Бианке, става въпрос за собствено мнение.Просто престани да си буташ твоето в очите на другите! Адски досадна си...Първоначално написано от Bianca
Едната я познавах и беше гадна, злобна пача. По-добре, че ни лиши от присъствието си.
Не мога да разбера защо трябва да се лицемерничи... когато не харесваш някого, докато е жив, няма причина да го съжаляваш, когато умре. Толкова.
За другите ми е все едно честно казано.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
А ти къде се месиш, ако не е тайна?Първоначално написано от kPuCkA
Това са невинни дечица, чието 'парти' по случай наближаващите празници и ваканция, е щяло да се състои там. Как може да мислите толкова ограничено, как може да се присмивате на 10 годишно детенце, премазано и задушено от свои връстници? Елементарно уважение нямате. Защо ли си губя времето да отговарям, та то е модерно да си форумен безчувствен хейтър, бияч, пияч и не знам какво още.
Въпросната вечер и аз щях да ходя там, но имах късмета да не го направя.
За мен не е трагедия,а просто случка от живота. Трагедия е за техните родители най-вероятно,а за журналистите е златна мина. Всеки приема нещата по различен начин. Цепиш ли?![]()
Нека почиват в мир!
Сани, не си заслужава..