.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 80
    Тогава бях първи клас. И аз бях на дискотека с класа. Била съм ебати тъпата купонджийка, нали?!

Тръгнах да пиша един дълъг пост с обяснение, но нямам време да се занимавам, а и съм убедена, че ти няма да успееш да зацепиш какво имам предвид.

Лестат, здравей, приятно ми е да те 'видя'.

Цитирай Първоначално написано от MusicIsTheKey
    Това са невинни дечица, чието 'парти' по случай наближаващите празници и ваканция, е щяло да се състои там. Как може да мислите толкова ограничено, как може да се присмивате на 10 годишно детенце, премазано и задушено от свои връстници? Елементарно уважение нямате. Защо ли си губя времето да отговарям, та то е модерно да си форумен безчувствен хейтър, бияч, пияч и не знам какво още.

Въпросната вечер и аз щях да ходя там, но имах късмета да не го направя.
    Не е модерно, на някои наистина им е умряла душата...
    Но какво пък, правя(им?) усилия да я съживя(им). : )
    Коментара на Swinkenhoffer също беше гаден, но от гледна точка на чувствата не бих я наругала. Само разумът казва че не съм и че не е права. Ама сърцето?

А какво ли ако на доста от форумците не им е до децата, не им пука и им е все едно? Но просто пишат коментарчета? Изпитват срам да напишат нещо грозно, каквото аз щях да напиша например?

Мда, не ми пука.. доста жалко е и го осъзнавам, но не знам как да го променя. Не ми пукааа. Себична съм.

Все пак мир на праха им.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Лека им пръст!!!

Най-малкото от загиналите деца беше сестра на моя много добра приятелка .. разбрах от други хора чак след месеци .. никога не съм говорил с нея за това ... .. дори и да бях .. какво ли щях да и кажа?!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Цитирай Първоначално написано от LINKNOT
    За мен не е трагедия,а просто случка от живота. Трагедия е за техните родители най-вероятно,а за журналистите е златна мина. Всеки приема нещата по различен начин. Цепиш ли?
    Хубаво е да имаш свой собствен поглед за нещата. Но ти се ПРИСМИВАШ!

Нека почиват в мир... наистина жалко за тях и техните семейства.
    Пък за безразличието... не знам, нещо човешко у вас няма ли?!
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Уважение? Към малките купонджийчета,хукнали по дискотеки от бързане да пораснат? Не мисля.. Предпочитам да почета паметта на 6 годишното момиче,което същата година на 31. декември беше изнасилено и зверски убито.
    В крайна сметка не мислиш ли,че е въпрос на лично мнение кого да уважава и нима това трябва да ме прави "проста и безмозъчна"? Като си толкова състрадателна ще отидеш ли на гробовете им днес с букет цветя или само ще раздаваш морал във форума?
    Не си проста и безмозъчна , а си цинична да твърдиш че ДЕЦА едва ли не заслужавали да УМРАТ , задето тръгнали на дискотека ! ! ! Ясно че не одобряваш поведението им , но поне не тъпчи така паметта им , защото това е погубено бъдеще на няколко млади живота! По горе пък някой каза за някоя от жертвите:"Добре че ни лиши от присъствието си" което ме потресе и все повече се отчайвам от човешкото безхаберие и цинизъм. Направо сте жалки - никое дете , каквото и да е направило , не заслужава да умре , задушавайки се до смърт притискано от тълпата в някаква долкопробна дискотека!

Аре, бе! Малолетни курви и наркоманки не ни трябват.
    Да, има хора, за които ми е жал, защото не са заслужавали да умрат, ама точно пък за такива индивиди - никога.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Нека почиват в мир...
    17.09.2010

Всъщност с първият си пост исках да кажа,че начина,по който са загинали е ужасен и не бих искала да свърша и аз така т.е. показах едно облекчение,че не съм на тяхно място. Това означава,че осъзнавам колко жестоки са били обстоятелствата,но не можете да ме накарате да страдам за децата. Единственото,което чувствам сега е радост,че съм жива. Радост,че имам този шанс,който не са имали те. Радост,че бъдещето е пред мен и имам какво да покажа в този живот! Съжалявам,че те са лишени от тази възможност,наистина е кофти за тях и близките им,но на мен ми остава само да си взема поука от случилото се и да гледам занапред в моята паница каква попара ще се надроби.

^ Опитваш се да се измъкнеш. Уви, безуспешно.
    Но нали си патриотка, сега защо гледаш единствено в своята паница?

Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Почти не.

Същото да смята като отговор и BlackWings.
    Права си, никой не заслужава да умре. Осъзнавам го.
    Какво да направя че не ми пука?
    Може да е гадно... то си е гадно... но е така.

Цитирай Първоначално написано от Bianca
    ^ Опитваш се да се измъкнеш. Уви, безуспешно.
    Но нали си патриотка, сега защо гледаш единствено в своята паница?
    Винаги съм гледала в моята паница или поне оттогава,откогато съм осъзнала,че това е правилният път към успеха. В случая паницата се оказва моята съдба,а в световен мащаб паницата бива България. И какво като тея в Индиго били българчета? Нима мога да ги върна към живота? Ама пък и да се преструвам на заинтересувана и трогната,не мерси. Не си падам лицемерка. ;]

Драми...

вижте сега, ако на някого не му пука особено и не иска да отдаде съболезнования към случилото - негово си решение, има право на него. Ако си мислите, че с повтаряници колко е неправилно, ужасяващо, жестоко, егоистично и прочие епитети, ще постигнете нещо, много се лъжете. Няма смисъл и от хабене за това как другите сме човечни и т.н.

За мен това малко или много е трагедия, затова мир на праха им. Тъжно е когато умират млади хора (почти деца)! Оттам нататък какви са били е друга пътека..
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Почти не.

Смята се за "гадно", защото е общоприето да ти е мъчно, когато някой умре. Това не значи, че е правилно.
    Ако тръгнем да съжаляваме всички хора, дето умират, не знам къде ще му излезе края.

Сционе, ако си кофти личност, си заслужаваш съдбата... независимо на колко си.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Почти не.

Вече стана банално някак това становище.
    Чела съм ти блога, още преди да изтриеш всичко за първи път.
    Знам, че си афектирана, но ... get over it. (ако въобще е заради това)
    В крайна сметка, това са едни деца, нещастно загинали. Не става въпрос, да чувстваш тъга и едва ли не болка, но... поне малко състрадателност, съпричастност?
    Не вярвам, че няма почти нищо човешко у теб, а и у всеки друг.

('ми ако не човешко... к'во?! сигурно извънземно...)
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Блогът ми има доста малко общо с това че съм морално загинала. Епа поне пробвам да се върна отначалото и да съживя душицата бе, нали писах по-горе.

Не се присмивам на децата. Знам че не заслужават да умрат. Не мисля че някой изобщо заслужава.
    Т.е. не спорим.

Съпричастност при мен... ами има, но не е като преди, де'а знам. Тя темата е за друго де, нека да не се изповядвам.

Ще ми се да я чувствам тая съпричастност, а аз не я.. Разумът ми казва да не съм цинична, щото не е правилно.
    Само като се замисля ми става тъпо.. но душа се не обажда.
    Общо взето - лоша история. Не искам да говоря тук за толкова лични неща.
    Надявам се всичко е изяснено.

Супер фен
    "Смъртта на 1 човек е трагедия, смъртта на милиони статистика"

Така тези деца си остават статистика. Прашинка от милярдите смъртни случаи по света. Гадно е да умреш, но на кой му пука ? На никой освен на техните близки. Вие симулирате състрадание, а с натискането на бутона прати и прескачането към следващата тема забравяте за тези деца. Т.Е. вие сте жалки защото лицемерничите за едната форума репутация. Нещастници...

Бианка с всеки изминал твой пост започвам да се убеждавам че ти си роб на клишетата и нямаш база за изграждане на мнение. Пак се мъчиш да се правиш на умница като товариш околните с досадните и клиширани буламачи. Престани моля те да се правиш на умница. Циничката си ти защото съдиш останалите че не са съпричастни за децата, при положение че и ти самата не си. Надявам се ме разбираш.

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    "Смъртта на 1 човек е трагедия, смъртта на милиони статистика"

Така тези деца си остават статистика. Прашинка от милярдите смъртни случаи по света. Гадно е да умреш, но на кой му пука ? На никой освен на техните близки. Вие симулирате състрадание, а с натискането на бутона прати и прескачането към следващата тема забравяте за тези деца. Т.Е. вие сте жалки защото лицемерничите за едната форума репутация. Нещастници...

Бианка с всеки изминал твой пост започвам да се убеждавам че ти си роб на клишетата и нямаш база за изграждане на мнение. Пак се мъчиш да се правиш на умница като товариш околните с досадните и клиширани буламачи. Престани моля те да се правиш на умница. Циничката си ти защото съдиш останалите че не са съпричастни за децата, при положение че и ти самата не си. Надявам се ме разбираш.
    Човек, тук не става въпрос за не-съпричастност, а за това, че някои хора се ПРИСМИВАТ над случилото се.

Цитирай Първоначално написано от Swinkenhoffer
    Почти не.

Смята се за "гадно", защото е общоприето да ти е мъчно, когато някой умре. Това не значи, че е правилно.
    Ако тръгнем да съжаляваме всички хора, дето умират, не знам къде ще му излезе края.

Сционе, ако си кофти личност, си заслужаваш съдбата... независимо на колко си.
    ТО само ако почнем за децата в сомалия нема да се свърши Не ми пука - всеки ден умират хора.И аз ще умра един ден - дали пред нещо като "Индиго" или не,няма значение.Всички,които познавате ще умрат също.Но наистина случката е кофти,ама кво да праим :/

Иначе съм сгласен с Бианка едно е да не ти пука друго е да се надсмееш над смъртта,защото там можеше да са твоите приятели или най-малкото ти самият...
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Да почиват в мир..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Цитирай Първоначално написано от MusicIsTheKey
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    offtopic; били ли са пълнолетни ?
    Не, децата бяха на възраст между 10 и 15 години.
    Жалко за малчуганите.

Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Тогава бях първи клас. И аз бях на дискотека с класа. Била съм ебати тъпата купонджийка, нали?!
    Че сега умна ли си?
    За разлика от теб.

Супер фен
    Леле, кога минаха 7 години...
    Лека им пръст!
    nicolepcd

Бианка - милосърдната ораторка ..
    Оле ..

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Да плача ли като не ги познавам? Какво ме интересува пък мене,не са единствените загинали на тая планета..
    Ето това е проблема. 7 български деца. Умират и виновни няма. А това можеше да се случи на всеки - независимо дали е в дискотека или не. Независимо на колко години си. Независимо колко пари имаш. Независимо от къде си. Една трагедия не само за семействата им, но и целия народ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си