- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да надебелея и да се издалжа
На 12 съм висок съм 155 см и тежа 45 кг .Моля кажете как мога да надебелея и да се издалжа.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
почни да тренираш баскетбол![]()
Вярно си е баскетбол или някаф спорт със скачане,а да надебелееш не ти тряя щот едва ли си слаб понеже аз съм 167 и съм 45 кила![]()
<3 أحبك الشمس
ми според мен съм слаб щот аз съм най-слаб от всички приятели
бебетата на 12 сте още такива, ще се дооформиш с времето.
ми добре защо тогава и приятелите ми не са такива ?
Бебетата...ха-ха-ха. Голямата кака/батко.Първоначално написано от akinom
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
ако говорим за деформация виж себе си и що за анорексичка сиПървоначално написано от akinom
![]()
<3 أحبك الشمس
Много се филмираш. На 12 си, ще порастнеш и всичко ще се нареди. Момчетата се издължавате супер бързо в определен период. Ако толкова се притесняваш се запиши на баскет.
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Запошни да тренираш нещо...баскетбол или плуване. Но имай впредвид че може да ти се разширят раменете от плуването![]()
purvo se nau4i da pi6e6 i posle moge da se издЪлжиш
опитваш се да ме засегнеш ли..щото нещо не се получава.Първоначално написано от xpreciousx
![]()
а момченцето да спре да се тревожи и да се радва че е живо и здраво.
dybre![]()
Една моя приятелка имаше същия проблем,спомням си,че попита в една аптека за подходящи хранителни добавки и определено имаше ефект![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Ми най-близко до ума е да започнеш да ядеш малко повече и в същото време да ходиш на фитнес, за да не станеш прекалено дебел в смисъл да заякваш на фитнеса не да сваляш кг. при мен имаше ефект. Сега съм на 16 и тежа 53 кг. и си продължавам с фитнеса.
на фитнес няма да ходя щот тренирам kick box![]()