Пускайте тук линковете си от помагало които искате да ви бъдат изтеглени вместо да правите нова тема![]()
![]()
shadow4e
Грешен раздел.
не можете сами да си напишете съчиненията ли?
ламери!
we give it all.
Само да вметна, че в помагало не всичко са ЛИС. И на мен ми е трябвало, за различни доклади и тази вакнация също ще ми трябва, там има качени и курсови работи, реферати. Ако ЛИС-а може да го напишеш сам, то аз за инфлацията 20 печатин страници не мога.![]()
Моля тези които имат регистрация в помагало да ми помогнат със следните теми:
1.Основни правила за мотивиране на персонала
2.Управление на възнагражденията
3.Заплащане на персонала
4.Същност на мотивацията. Мотивационни теории и модели
5. Стимулиране на персонала
6.Методи за управление на персонала
7.Формиране на работната заплата
8.Формиране и мотивация на екипи във фирмата
9.Стимулиране на персонала в малкото предприятие
10.Основни правила за мотивиране на персонала
11.Планиране и прогнозиране
12.Мотивиране на персонала
Извинявам се, че са толкова много, но наистина незнам което от тези може да ми свърши работа. От резюмето, което е предоставено не е достатъчно, за да разбера дали тази е темата, която ми трябва.
Благодаря на всеки, които могат да ми помогнат. Пожелавам на всички Весели празници.
Ае мълчи пфф.. тва си е наша работа дали можем или неможем,щом искаме да си теглим си теглим и толкова ти щом можеж да си го напишеш и не искаш да теглиш кво се бъркаш ?Първоначално написано от TellMeYourName
![]()
Първоначално написано от Librarian_girl
намерих по сичките ти теми във помагало само ми дай ако искаш скаипа ти защото там ще стане много по бързо![]()
http://download.pomagalo.com/158896/...search=7534375
Би ли ми го изтеглила и да ми го пратиш файла по скайп --> drago_stoner . Благодаря ти предварително![]()