- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Канен съм на рожден ден, какво да правя?!
Отиваш на 100% и не праиш простотииНяма да го слушаш SWASTICA
![]()
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
Ем, ограничено. Зодиите нямат много общо хората. Или пък хората със зодиите? Същия к.yp.Първоначално написано от jghgh
По темата - пич, ако е над 16, забрави тия плюшени играчки. Ако мъж ми се появи с такова, смятай, че ще го гледам лошо цял живот, а за секс - забрави.
Подари й нещо стилно и изискано според вкуса й, нещо практично, което ще й влезе в употреба. Тая играчка кво ще я прави?
Вземи й бижу примерно (не се хвърляй на блестящи и камъчести неща - пак казвам - стилно!).
Собственост на Canis_Dirus
взимай плюшена играчка и заминавай... само гледай да не се спичаш много, че като те гледам![]()
abe kvi igra4ki we? da ne ste samo 2ma da i podarqva6 igra4ka... super mn 6e ti se smeqt, nqma da i podarqva6 igra4ka
The Spark
5star, не знам дали се откъсваш от летящите героини с кинжали и плоски коремчета от твоите анимета, но в реалния живот повечето момичета се кефят на такива глупости като плюшени играчки
Canis_Dirus написа:
Прави се на недостъпен. Изненадай я с уникален подарък - паве с червена панделка опаковано в хиляда кутии. Жените обичат изненадите!
Точно преди да духне свещичките обяви на висок глас "Аз си тръгвам". Жените обичат спонтанни мъже!
По добър съвет от тези 2-та немога да ти кажа !![]()
Кои? 14-годишните?Първоначално написано от OtherDimension
Глупаво е да му даваш съвети, при положение че не познаваш мацката. Ако е като мен, смятай, че ще си направи много кофти изводи за него.
Нека сам прецени, не му правиш услуга с тия напътствия за играчките.![]()
"тя е по-голяма от мен с 2 години и случааайно
получавам смс 'утре, рд-то ми.. мястото... часът... присъствието задължително'
принципно тя не ми пише и нямам никакъв контакт с нея
и стоя и гледам.. и пак го прочитам, и пак, и пак... "
Ne si pishat, ne sa izlizali veroqtno(sledovatelno).. Sega si predstavi kak pred vsi4ki idva nqkoi 2 godini po-maluk ot teb i ti podarqva pliushena igra4ka.. ne se vruzva ..
Ako bqha samo dvamata ili bqha gadjeta etc stava, ama taka ne..
The Spark
Марчело, думата "повечето" не съм я употребил случайно.. откъде да знам каква е?Първоначално написано от FelisDirus
не съм чел всички постове, ама никъде не пише, че не е на 14![]()
Не ми казвай така!Първоначално написано от OtherDimension
![]()
Хубу де, така е, ама аз винаги съм се нервела като ми изтъпанчат някой мишок или мечка за подарък.. кво да го правя после тва?
Друго си е нещо по-така..![]()
под по-така имаш предвид белезници и камшик...
авторе, това не е добра идея!![]()
той не мина ли рожденния ден?
ае разказвай бе!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Бе всички се кефят на плюшки. Изключенията са малко.
Иначе, как мина?
С1ветвам те да хванеш телефона... да прочетеш смс-а още един п1т и да си направиш една чикия..