- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- МаЦКи с маЛки ГърДи
![]()
Е, момчета, какво мислите за момичетата с малки гърди Бихте ли тръгнали с такова момиче, най- важното в едно момиче циците ли са?? МноУ ми е интересно кво ше каете..... Крака, дупе, лице. ..характер може би нищо от тези неща ли не е от значение...СамУу цици??
![]()
![]()
![]()
![]()
obojavam momi4eta s malki gurdislabost sa mi,ne e nai vajnoto gurdite no i te igraqt rolq v glednata to4ka na mom4eto kum momi4eto.li4no az obojavam takiva momi4eta
![]()
Еми за мен,не.Най-важно е характера...Е сега за някой най важно може да е това,но .. това неозначава гърдите да са и колко мойте![]()
Първоначално написано от x3eme
Пич ама ти уби мечтите н мноу момичеа.
![]()
Та по темата.Не са само те от значение.Ама се пак някоя дъска за гладене в буквалния смисъл....но пак не са най-важното.
kazah kakvi gurdi haresvam nali tova be6e vuprosa.puk az haresvam malki i ne vijdam ni6to lo6oПървоначално написано от Soldierofthetime
![]()
То и аз не виждам нищо лошо.Само казах че уби мечтите на много момичета.Аз кат чета всчки мого та харесват.(ти си си готин човек де)Или аз съм изпуснал нещо.
mersi za komplimenta![]()
Оф тея комплекси Жени с малки цици,мъже с малки пишки добре какво значение има колко са ти големи гърдите или колко ти е голям К**ра,важното е да обичаш човека до тебе аз лично не гледам циците,просто момичето да ме обича и да ме подкрепя и като толко искате големи цици има операции!
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
що пък човек да не харесва момичета с малки гърди.. бе ти момичето до себе си ще я съдиш по това дали има малък или голя бюст![]()
ОМФГ
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
Комплексари...ми комплаксар съм знамАко нямах комплекси нямаше да пиша теми от името на мистериозно анонимче за да разбера колко много е важно за момчетата дали имам големи цици... пф.... на 14 съм и даже нямам гадже, защото си мисля, че никой не може да ме хареса такава. Дори в даскало ми викат "малките цици".. кво да ви кажа комплексират се хората понякога ;]]]]
![]()
![]()
Мойте па ми пораснаха от противозачатъчните![]()
![]()
Верно бе! Не че са ми били много малки...ама...сега са некви много яки...хаха...само си ги пипам,че не мога да повярвам...
Даже днеска ми го намекна гаджето...бая ми е надут сутиена...![]()
![]()
Дали е временен ефекта![]()
Първоначално написано от nejnaDROGA
![]()
![]()
няма лошо пиши на ЛС
Мързела си казва думата айде лека и по полека![]()
все ми е тая на мен малки ли са големи ли са![]()
Е сега какво се заяждаш като толко искаш да си пишеме дай ми скайпПървоначално написано от nejnaDROGA
![]()
![]()
![]()
Обичаш ги и преди да проходят. След тва си губят чара, нали?!Първоначално написано от mettalium
-----------------------------------------
По темата. Малки е доста относително. Кво точно искаш да кажеш, колкото шепа или гладко като бебешко дупе от мечтите на mettalium?
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Точно така няма да се даваш лесноПървоначално написано от nejnaDROGA
едно поздравче Portishead - Roads
лека от мене
![]()
abe zabelqzala sam 4eeeee mom4etata i malki cici haresvat stiga da sa ti podhodqshti kato za tqloto iiii da sa hybavo oformeni.... shtotooo moite ne sa mn golemi ama sa qko oformeni :}
Abe ti si bolen be bratokak moje izobo6to da se interesuva6 ot podobno ne6to za teb tova li nai vajnoto golemi cici :X momi4etata ne sa prosto edna marka kola i koqto s pove4e izvivki tq po stava :X momi4etata nai ve4e te trqbva budat uvajavani li4no za men gurdite ne sa nikakuv prioritet