- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- МаЦКи с маЛки ГърДи
Силно предпочитам да има пред това да са малки/никакви. Вярно е, е не е най-важното, но лично за мен е важно.
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
az sushto si padam po takiva momi4eta![]()
Чак значение да има големината на циците, няма, но мога да се хвана на бас, че 90 % от момчетата търсят големи, въпреки ,че не знам какво ще правят с тях. Има къде, къде по важни неща от това.
П.С. Ако трябва да избирам, от 2 красиви момичетата, едната с малки , другата с големи, ясно е кое ще избера, както предпоалгам 99 % от присъстващите, така че до 1 степен има.
В суxа пyтка, KУP не влиза!
Важното е да гълта - циците малки или големи се ше има къде да й го ръгнеш!
В градината се слуша само наша музика --> http://www.vbox7.com/play:58df8dfc
по добре мали и стегнати отколкото големи и овиснали![]()
малки или големи.. по-важна е формата а не големината. Лошото те че когато на някое момиче гърдите и са големи => и гъзъ и бутовете и корема ще са големи![]()
+++ моите са си нормални ,пък и защо ми са някви тенджари да не мога да си поема въздух,така ми си е мн добреПървоначално написано от nejnaDROGA
![]()
![]()
Руса кукличка
важни са правилните пропорции на тялото... :P
...
Определено не харесвам големи гърди! Предпочитам малки но добре оформени!
какво я разисквате още тая тема!?
jena bez gurdi e vse edno dunki bez jobove![]()
Моля момиченца с малък бюст да не пишат
естествено, че за вас гроздето е кисело![]()
Да не са някой до колената като върви да го настъпва,ама да не са и асансьорни копчета![]()
[quote="Nadelina"]Momiche sym, ama shte napisha mnenie, zashtoto temata e tolkova glupava, che ne se sdyrjam. Kak moje cicite da sa nai-vajnoto, po-typo ne bqh chuvala. Do sega nikoi ne mi e otkazval, vypreki malkite razmeri na cicite mi, stranno...[/quote
+1 на мен също никога не са ми отказва ли заради малкия ми бюст.
[quote="pisentseto"]Е то кво значи да ти откаже заради малкия ти бюст. Много ясно, че никой няма да изпусне да те изпомпа като му се дадеш. Въпроса е ако има избор в момента между теб и някоя с големи цици... тогава дали ще си ти тая с кутията от 100 бонаПървоначално написано от Nadelina
![]()
В градината се слуша само наша музика --> http://www.vbox7.com/play:58df8dfc
Малки цици = шит
Големи цици = шит
Будиската теория за златната среда = рулеЗ
а бе важно е гърдите да са хубави.. независимо дали са малки или големи ..![]()
ооо аз обичам с по-големички иначе тва нее най-важното
НЕ, И НИКОГА НЯМА ДА БЪДАТ!Първоначално написано от anonim4eto
На 14 си и най-големия проблем в живота ти е, че нямаш гадже?Първоначално написано от anonim4eto
![]()
Можеш спокойно да си намериш и други занимания, далеч по-добри от това да се натискаш с някой, дето просто ще иска да ти се настани между кракатаПриятелски съвет просто.
НЯКОЙ МИ БЕШЕ КАЗАЛ,ЧЕ ЖЕНИТЕ С ПО-МАЛКИ ГЪРДИ ПРАВЕЛИ ПО-ХУБАВ СЕКС . . .
по-принцип не са нещо суууууупер важно.![]()
аз лично предпочитам по-малки и определено не харесвам гоооолееемите (сега се замислих, че обяснявам колко не са важни, ама огромните не са ми приятни)
обаче за мен най-важно е излъчване, каризма или там както искате го наричайте...
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!