- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- МаЦКи с маЛки ГърДи
Аз лично предпочитам момичета с малки, стегнати гърди. Моята приятелка е с малки гърди, но с голям мерак и това е достатъчно за мен![]()
Когато харесам една жена аз не се спирам на детайлите. Харесвам я като съвкупност от качества. Това което ме грабва обаче не е тялото й.Първоначално написано от anonim4eto
Циците не са най-важното, ест че бих тръгнал с момиче с малки гърди и без тва може да има мн други хубави неща в едно момиче
МАЛКИ-СРЕДНИ
А HUGEST
хахахахахахха.... Ще има како премятай ги зад раменете , че ме бият по главата.........
Всички момичета с който съм бил са имали големи гърди.С момичето с което съм в момента са и големи и стегнати.Не харесвам малки гърди все едно съм с момче едва ли не![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
само характера е важен
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Вие сте луди бетва да няяш цици е супер неестествено ..не е казано че тряя да са ти като на Лоло Ферари ама все пак жената трябва да си има бюст
няма чак толкова голямо значение щото все пак има много по-важни качества които момчетата намират в нас но и гърдите играят няква роля ..
По-добре малки и стегнати, отколкото да се завивам в одеала.
Пък и след бремеността ситуацията ще се промени.
Важното е да са стегнати и добре оформени за мен :>
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
баси майката, тука в тоя форум мислех, че аз съм един от най- дъртите па то имало баси педофилите .....
Ще ме откажате да посещавам това място..........................
50 годишен с 3 деца 2брака и пише във форума, бах коня му.............
Тоя ако го фана ще му отрежа топките и ще ги наеба после.......
Първоначално написано от stratega
Много силеен.Да бе прав си.Аз поне мога да си пиша спокойно,защото съм на 18,но по мненията до тук.Наистина жената трябва да си има прилични гърди.Не малки,не прекалено големи.
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Абе златната среда е най-добре. На момичетата с малки гърди завиждам, че могат да спят по корем съвсем спокойно.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Било супер неестествено.
Еми, човек, не всяко момиче може да има дори и нормални гърди.
То си е генетично заложено.
Или имаш, или нямаш.
Аз преди исках да имам много големи гърди и доста се бях комплексирала, защото си мислих, че момичетата с по-големи са по-харесвани... но се примирих..
И осъзнах, че дори и с малки, е не чак като дъска, не мога да се оплача от липса на внимание...![]()
Предпочитам с малки гърди. На приятелката ми са и точно по мярка. Как съм я нацелилТо дет ще се мъчи с тях големите да ги носи... по-добре малки и спретнати
![]()
Сакам мацка с големи цици, голям гъз и много малко мозък!
за мен средни и стегнати са си най-добре..!!![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
еми и на мен никой не ми е отказвал..само защото не приличам на Памела Андерсън..аз си иам средни по големина гърди и много момчета ме харесват заради самия ми характер и лицето и сичко друго но не и заради гърдите![]()
who the hell has control on the damn smoke machine...
и кво то па неможе сички да са Памела АндерсънПървоначално написано от crs
,пфф бахти прасетата (не всички),ем то и някои от вас имат малки неща ама ние нищо не казваме за тях
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
ем не са важни само циците но не бих тръгнал с няква плоска като дъска![]()
Много малко мъже харсеват малки гърди , те просто се задоволяват с това , което им е предоставено , а иначе точат лигите по по-голямото.
Envoi moi ! ;]
Охоо разбирасе , че не как въбще го мислиш , преди това стои ... Характер , Лице , Цялостна фигура (дупето, талия применро , също ги намирам за по важни , едни хубави прави крака![]()
![]()
) Но все пак , ае да не се правим на срамежливи и да СКРОМНИЧИМ , няма мъж който да каже е ми не ми харесват с големи гърди , др. си е да е изпълнила бюстието , но все пак има мн. по-важни неща от едните гърди , поне за мен лично и те са доста поне 4,5 ... и така общо взето по ?-са
![]()
![]()
Хей не съм напълно , съгласен с теб , вярно е , всеки иска жената/момичето до него да е с големи гърди , но това не е най-важното , тя може да е с хубава физиономия , големи гърди , и да е някоя кучка , с лош характер, която е с теб само зарди , колата ти , парите ти , положението ти и т.н. ... Гърдите въбще не бива да бъдат слагани сред най-важните неща , аз така мисля " Те просто Блазнят Окото" , но пък пълнят душата(и ръцете)Първоначално написано от Mihailova
![]()
![]()
![]()
![]()
Дали малки или големи не е толкова от значение за мен. Важното е да са с хубава форма и да не са увиснали. При малките гърди това се получава естествено, но ако момичето е с големи се налага доста да тренира гръдните си мускули.
Ами аз също не умирам за момиче с някой огромни млекоцентрали.Нормалните са си добре![]()
За мен гърдите не са от особено значение. Особено ако има какво да ги компенсира, тогава пък нямат абсолютно никакво значение.
Всяко момиче има своя чар, спорде мен гърдите трябва да са на последно място в списъка на качествата й![]()
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее