- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- МаЦКи с маЛки ГърДи
Под големи гърди коя чашка и обиколка разбираме![]()
![]()
![]()
Важното е да й "ходят" гърдите с цялата й фигура
Женските гърди са като пениса - и малки ще сваршат работа, но колкото са по големи толкова по добре![]()
http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П
Абе при мом4етата малкия не вър6и мн работаНо ние моми4етата никога не сме доволни. Или 6те му е много голям или много малък,много рядко сме доволни от това което имаме,поне мом4етата не са така. Каквото имат радват си се
![]()
povqrvai mi ne na vsi4ki e taka!Първоначално написано от a3c1M
![]()
Добре е когато гърдите на момичето съответстват на фигурата й(но няма и нищо лошо ако не е така,човека в тялото е важен
) ...
Конкретно по-въпроса - Може да се каже че съм привърженик на по-малките гърди![]()
Най-добре е ако са естествени.Не бих правил секс с някоя дето е плоска като дъска или някоя силиконова цицорана
Първоначално написано от DaRk_AnG3L
Вярно,не е задължително условие да си дебел и с големи цици.Аз знам момиче дебело,но с малки гърди
момиче съм.. и на мен ми харесват повече момичетата с малки гърди незнам защо.. не да са съвсем като дъски.. да имат малко там.. по -секси е според мен![]()
..И кФо КаТ тЕбЕ е ЦеЛуВаЛ НаЛи ПрЕз ТвА вРеМе МеНе Е рЕвНуВал.И КфО кАт ТеБе Е ЕбаЛ нАлИ пАк За МеНе Е мЕчТаЛ.и Ся За КвО сЕ нАдУвАш От МеН ПоВеЧе Не СтРуВаШ.