- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е при спорт да се скъса химена ?
Mного се извинявам!Първоначално написано от ladykeisy
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
ми да бе случва се... споко една фр така се отвори докат играеше футбол.и кат я питаха кво и е, излъга че и се е отворил ножа в джоба..
Nqkoi hora ne se razvivat v pravilnata posoka :C :/
Възможно е ако някой батко в съблекалнята ти помогне...и ти боцне палавата шунда...
Първоначално написано от glamouros
може и от най-обикновенно бягане (знам такива случаи) , дори почвам да се чудя за себе си понеже преди тренирах не по 3-4 часа ами понякога дори и по 8-9 , а и имаше мн гадни упражнения . така че според мен е възможно , макар и гаден начин за губене на девственосттаПървоначално написано от glamouros
![]()
Ммм да казвам го от личен опит,ама тва е доста устройващ ваиянт![]()
haide be ne moge, moge i o6te kakПървоначално написано от Lady_AMG
taka e,moje naistinaПървоначално написано от therichbitch
![]()
След като те видях на снимката от аватара и позата в която си застанала повярвах, че е възможно.Първоначално написано от aka6a_vamp
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Аз за тва казах,че знам от личен опитПървоначално написано от CanyH
![]()
![]()
ami to ne ot samata igra zavisi ot vida na zagrqvkite, az imam edna fr deto i se skusa po toq na4in, taka 4e mogeПървоначално написано от x3eme
![]()
Хубаво би било ако отидеш при генеколог и разбереш, тука можем само да гадаем, защото може да бъде и нещо по сложно. Успех и Весела Коледа от мен.
В суxа пyтка, KУP не влиза!
да, може :P
Ам.. всъщност се опитваш да измислиш оправдание за пред майка си ли?
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
И на мен мисля, че ми се случи подобно нещо преди няколко месеца, но не съм се интересувала това ли е или не... Пък и защо да ходя на гинеколог!? Може и просто да съм се объркала и само да си въобразявам и за това не се притесних, а и не съм имала никакви усложнения от тогава.Смисъл, дойде си ми на време, не ме боли, повече не се е случвало такова нещо и т.н... Сигурно и при теб е така.Споко.![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
какви са тези тренировки няма как да си скусаш сипата от спорт (е зависи какво тренираш
) ако толкова мн се тревожиш отиди на лекар има лесно
![]()
Възможно е!
възможно е...особено с тоя тенисПървоначално написано от glamouros
еми честито...
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
може може
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along