.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    аз си го взех за 5 лв,а едно момиче а 3,зависи в коя аптека отидеш
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Remini
    Според мен спорта е единствения начин да се опазиш...а и си в такава възраст в която всичко може да се постигне бързо и качествено
    При спорт кожата пак се разтяга и точно доста спортисти имат стрий поради тази причина..

Значи четох,че ако се използват следните продукти розовеещите стрий се премахвали и се предпазвала кожата от повторната им поява:

Използва се активен серум за девитализирана кожа и при нанасяне се пощипва леко с пръсти,за да попие по-бързо.
    Подхранващ крем.
    Масло от Шеа,богато на витамин А и Е.
    При баня се търкат участъците със стрий със груба ръкавица за баня.

Трябва да се намали яденето на много тестени продукти,газирано и сладко.Трябва да се ядът повече зеленчуци.

Метода със намазването със препарат на белезникавите стрий не е единствен,може и с инжектиране на препарат.

Сега трябва да си потърся масло от Шеа

За маслото от Шеа и аз съм чела че помага за премахването на стриите, но не знам от къде да си го купя и колко струва. Някой ако може да даде малко инфо

преди около месец забелязах, че по пръсците на единия ми крак са се появили и са още розови не съм напълняла нито отслабнала четох, че в моите години се случва когато при ръстежът на мускула се разтяга и самата кожа, странното е че са само на единия крак все още са нови ще пробвам с маслото на Икаров
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от colymoly
    преди около месец забелязах, че по пръсците на единия ми крак са се появили и са още розови не съм напълняла нито отслабнала четох, че в моите години се случва когато при ръстежът на мускула се разтяга и самата кожа, странното е че са само на единия крак все още са нови ще пробвам с маслото на Икаров
    И аз имам там....мазах ги (и с това на Икаров ама то много мирише) и нищо не помогна.... Ама то си зависи и от кожата така,че..
    Шофирай разумно - стигни жив!

Град
    Wonderland
    Дали ще имаш стрии или не зависи от еластичността на кожата,в повечето слуаи е наследствено.Например аз нямам стрии никъде,нито майка ми,нито баба ми е имала,имам доста еластична кожа,но пък се мажа с разни лосиони от съвсем малка.

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    И аз имам там....мазах ги (и с това на Икаров ама то много мирише) и нищо не помогна.... Ама то си зависи и от кожата така,че..
    и все пак аз няма да ги оставя даже и операция да се наложи когато порасна все пак съм на 13 рано ми е за стрии

Град
    Wonderland
    Ами по принцип не е нормално да имаш стрии до към 18-20,айде после,ако родиш,качиш някое килце,както казах другото е въпрос на грижи и начин на живот.

мисля да отида на лекар това не е нормално в нашето семейство всички имаме твърда и изпъната кожа баба ми няма нито стрии нито разширени вени, майка ми е получила след като ме е родила а аз до колкото знам не съм раждала а и 13 години не са никак одачна възраст за такива проблеми от вичко най-малко това съм си мислила, че ще ме сполети, вероятно ще ми изпишат ампули и кремове те няма да ги махнат, но ще ги заличат няма за кога да губя време, трябва още сега докато са пресни

Може да си на комшията и кожата ти да е по негов ген...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

^ едва ли но този проблем ме убива първото което си помислих щом ги видях е, че няма смисъл да живея вече та аз съм на 13

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Има ампули (инжекции) ...не знам каква им е цената..но са доволни от тях
    Шофирай разумно - стигни жив!

Мега фен
    ^ едва ли но този проблем ме убива първото което си помислих щом ги видях е, че няма смисъл да живея вече та аз съм на 13
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си