- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Стрии за един ден
Извинявам се за това,че вече има хиляди теми относно това,но при мен проблема е малко странне,появиха ми се стрии буквално за 1 ден,възможно ли е?и защо така се получава.попринцип отдавна си имам по ханша и по бедрата,но снощи забелязах малки бели линийки по корема си,а странното е че не съм имала резки промени в теглото си наскоро,най-много да съм качила 1-2 килца сега зимата,четох че стриите ж напреднал стадий са бели а началните били червени,никога през живота си не съм имала червени стрии откакто се появят все са си беллички,а тези на корема ужасно много ме дразнят,така като са пресни има ли начин да ги понамаля поне малко?купих си днеска масло против стрии на Икаров,имате ли някакви отзиви за него? не искам да се увеличават и то точно на корема Sad който даже не е и дебел просто се появиха за 1 ден... Sad
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Маслото на Икаров съчетано с антицелулитен крем и търкането на тялото с утайка от кафе-майка ми така се оправи,а при нея положението беше много зле важното е да се вземат мерки на време,за да не стане по сериозен проблема![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
чувала съм,че утайикаа от кафе била протв целулит,а какъв крем против стрии..някакви препоръки? иначе мерси мн![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Ами тя помага и за целулит и за стрии...най-добре отиди в някоя аптека и попитай за крем на Дева те са най-ефтини и са добри,също така на AVENT но те са скъпи чувала съм със свинска мас малко гнусно,но красотата изисква жертви :P
Дева или Маслото на Икаров....само,че тва масло мирише маалко гадно![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Aз използвам Percutalfa emulsion струва 22 лв от аптеките.Мажа се от окколо месец и половина и почти ми изчезнаха стрийте.Сега мисля да си купя и това масло на Икаров.И да се надяваме,че до 1 месец всичко ще се махнеПървоначално написано от Alli
Препоръчвам ти да пиеш по повече от 2 литра вода на ден и като се къпеш да търкаш проблемните места със груба гъба![]()
Първоначално написано от billytalent
Мисля. че свинската мас се използва за да предотврати появата им, а не за да ги премахне. Братовчедка ми, когато беше бременна се мажеше с мас и наистина не и се появиха.Едва ли ще има ефект при вече появили се.
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
Ампули против стрии Phytolastil Lierac 20 ампули по 5 мл. в опаковка и струват към 60-70лева
Премахването на стрии с крем, масло или друга козметика е трудна работа и в повечето случаи не се стига до 100% заличаване на стриите
Сцепена кожа във формата на бели линии(първоначално са лилави).Първоначално написано от mimichi
ами аз имам маслото на Икаров и като си взема крема на Дева как да мажа смисъл кое първо,след това масло няма как да се мава с крем,то е достатъчно мазно,или применро сутрин крем а вечер масло как е най-добре
Крема на Дева,за да има ефект се маже сутрин и вечер![]()
А някой ползвал ли е крема против стрии и целулит на Avon? Има ли ефект от него?![]()
една приятелка го е ползвала ...мисля,че беше доволнаПървоначално написано от taNcheto93
![]()
Когато брат ми започна активно да спортува ( почти всеки ден от седмицата и то по 2 пъти на ден , единия път фитнес , а след това плуване ) от рязкото разширяване на гръдния му кош и раменете получи стрии и се маза с разни лосиони от котио нямаше никакъв ефект , докато дерматоложка не му изписа ампули на Лерак против стрии. Кутията е 50 лева ... бяга доста ампули вътре , но опредлено дйестват . Трябва да се мажеш по 2 пъти на ден с половин ампула.
В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ИСКАМ ДА ТЕ РАЗСТРОЙВАМ ,НО СЛЕД КАТО ИЗРАСТНАХ ИЗВЕДНЪЖ И МОЯТА КОЖА СЕ НАЦЕПИ ПО БЕДРАТА ! КОНСУЛТИРАХ СЕ С ДОСТАТЪЧНО ДОКТОРИ,ЗА ДА РАЗБЕРА И ДА СЕ ПРИМИРЯ С ФАКТА , ЧЕ ТЕЗИ ГАДИНКИ СЕ МАХАТ ЦЯЛОСТНО САМО И ЕДИНСТВЕНО С ПЛАСТИЧНА ОПЕРАЦИЯ! ДРУГ ЛЕК НЯМА! НО ВЪПРЕКИ ТОВА НЕ БИВА ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАШ , ЗАЩОТО ПОЧТИ ВСЯКО МОМИЧЕ ИМА СТРИИ И ТЕ ПЪРВА ЩЕ ПОЛУЧАВАМЕ ПОВЕЧЕ , КОЛКОТО И ГРУБО ДА ЗВУЧИ!!!![]()
![]()
![]()
SEX is like NOKIA-connecting people,like Nike-just do it,like PEPSI-ask for more,like SAMSUNG-everyone is invitet, and like me - too good to be true!!!
Братовчедка ми когато беше бременна се мажеше и след като роди не и излязоха стрии, беше много доволна.Първоначално написано от taNcheto93
![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Освен пластичната операция има и друг вариант-лекар или хирург да намаже всяка една стрия със някакъв спец крем и се стой известно време и след това трябва да се повтори процедурата още 2-3 пъти и повече няма стрий.Аз обмислям този вариант в моментаПървоначално написано от maiana
,но трябва да проверя цени и така нататък...
Попринцип и да не се изпзолзват специални лосиони провит стрии ако се мажеш редовно с какъвто и да било лосион не се получават стрии или се получават , но доста по турндо и са по - малки. Стриите се получават при рязко разпъваен на кожата както е при бременни , тийнейджъри , котио израстват рязко и т.н и ако редово се позлва лосион кожата става по еластична - съответно по - малък риск от стрии.Първоначално написано от Iria
Според мен спорта е единствения начин да се опазиш...а и си в такава възраст в която всичко може да се постигне бързо и качествено
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Стрии с квото и да мажете единственото което можете да направите е да намалите тяхното развитие...(личен опит Фитнес). Единствения начин да се махнат е оперативно...
Аз искам да питам колко струва маслото на Икаров,защото мисля да си го купя.![]()
I kissed a girl and i like it
Ако разпиташ колко пара,пишиПървоначално написано от sweetsunshine
![]()
Суетата.Моят любим грях.