- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Математика - гадно
do 9ti klas vklu4itelno bqh dobra... posle osrah rabotataПървоначално написано от therichbitch
![]()
Май всички, които имаме по 8-10 часа Математика седмично, я мразим...![]()
^ А какво остава за тези, които имат по 4 часа седмично, но често решават задачи за профилирани паралелки, олимпиади и конкурсни изпити?
Мислиш ли, че понеже ние имаме 10 часа математика седмично, защото сме в математически гимназии, не ни подготвят и допълнително за олимпиади и състезания, както и матури?Първоначално написано от zloto
Май не разбра какво исках да кажа. За вас това е нормално, избрали сте си профил математика, имате цели 10 часа седмично. Аз съм в езикова паралелка, с 4 часа седмично математика, а понякога решаваме е*ати задачите. Ако бях избрала математически профил нямаше да се оплаквам толкова, но някои от задачите, които решаваме са непосилни за хора като мен (и за 90% от класа)Първоначално написано от kPuCkA
Мразя го тоя предметПоне по геометрия малко от малко успявам да разбера нещо,ама от алгебрата....
![]()
17.09.2010
Mdaaaaaaaaaaaaaaaac![]()
![]()
![]()
_____zwezdichka_____*_____
Първоначално написано от In4iTu_
Първоначално написано от kPuCkA
+1![]()
![]()
<3 أحبك الشمس
mai ne e samo po matematikaПървоначално написано от tryYy
![]()
Обожавам я тая наука. не ме мъчи все пак аз си избрах да сам в профил с математика![]()
az sam v matemati4eska,a matematikata mi e nai-slabiq predmet.Mai pokrai daskala go namrazih
matematikata e edin ot nai bezsmislenite predmeti koito u4a
ako nqkoi iska da si razvie matemati4eskoto mislene da go napravi s logi4eski zada4i ne s primeri po nqkolko stranici...
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Многооооооооо. И много ме дразни някой като каже "как може да не го разбираш,толкова е лесно"
Многооооооооо. И много ме дразни някой като каже "как може да не го разбираш,толкова е лесно"
Оооо болното ми място...много пъти съм казвала,че това е изкуството което не умея![]()
"Не забравяй, че всеки човек,когото срещнеш се бои от нещо, обича нещо и е загубил нещо!"
много!!!!!!!!!!!!мразя всичко свързано с математика
мен не ме дразни, даже с нея ще кандидатствам
...
И аз като summergir1 не я мразя и също ще кандидатствам с математика
Ако не знаеш, защо искаш определено нещо, значи изпълняваш нечие чуждо желание!!!
това е нещото което най-много мразя в целият си живот и не толкова него колкото учителката която не знае как да обясни на ученицете само изпитва и пише 2![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
До сега това винаги ми е бил най-любимия предмет , просто нямаше нещо , което да ми се опре . Но в момента , когато съм в друго училище , вече всичко е различно , толкова да не разбирам нещо , не ми се беше случвало . Въпреки всичко не мога да я мразя .