.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 74 от общо 74
    Град
    Варна
    Нищо не разбирам от математика добре,че има кой да ми подсказва и с малко повече четкане да хвана 4

Град
    Hidden Village of Konoha
    Много обичам математиката. Наистина, не се шегувам. Интересна ми е и наистина развива логическото мислене, но само ако разбираш това, което учиш, а не го учиш наизуст само за едната оценка. А повечето от вас точно това правят. И аз съм го правила в 8-9 кл, но откакто в 12 кл почнах да се подготвям за кандидатстване и сега уча 3 висши математики, всъщност разбрах колко красива е математиката. Както казва една моя преподавателка - Другото име на математиката е здрав разсъдък.
    PS. Не ми пука, че ще ми се смеете.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Град
    Hidden Village of Konoha
    NoContinuation, не знам дали тва се отнасяше за мене, но въобще не ти споделям мнението за това, че математиката до 4 клас ти стигала. Имам предвид, ако ти се ориентираш към професия чистач/сервитьор/ка/продавач/ка и тем подобни е достатъчно, да. Обаче аз се ориентирам към нещо по-сериозно, свързано с програмиране и/или математическо моделиране или в краен случай банково дело/счетоводство или маркетинг.
    EDIT: Кой ти каза, че непременно трябва по цял ден да се решават задачи? Лично на мене ми трябва да реша 2-3 примера, за да схвана логиката. Ама всъщност какво съм се заобяснявала, като че ли можеш да проумееш какво всъщност казвам. Едва ли си по-голям/а от 10 клас...11 максимум.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Повече от фен Аватара на adrenal1n
    Мен математиката си ме кефи Може би защото учителят ни е готин. И все пак - МГ...

аз лично математиката я разбирам(горе долу) но имам един предмет в даскало наречен"електротехника"кой то ме мъчи баяя

Град
    раЯ.. (:
    ами честно да ви кажа не, проблема е там, че аз не и отделям време и от там идват недоразбиранията и проблемите
    Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]

дам,утре имам контролно по математика а така ме мързии

Математиката е нещо великолепно ,провокира мисленето ,според мен без нея бихме били доста далеч от сегашното ни развитие.

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Харесвам математиката, но я мразя за това, че не я разбирам (:
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Математика е забавна особено когато я разбираш Жалко че не винаги е така

Ех, най-добре ми беше когато решавах проста и сложна лихва. Грешка нямах. Ама дискриминанти накараш ли ме да намирам до ден днешен не мога да ги разбера...
    Но от точните науки физиката ми представлява голям интерес.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    втората звезда вдясно и все направо до сутринта!!
    Никак даже .
    Добре, че я има да си развием мозъците малко !!
    ... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...

Цитирай Първоначално написано от Blab
    Много сте зле, бе!
    Момичето не ще да прави секс на 14, като всички останали пикли!

Супер фен Аватара на iPurple
    Men g/d mi hareswa matematikata.. mrazq bulgarskiq
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

'Ми като се има предвид, че днес преписаха от мен и имам затова двойка на класно, просто...
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Цитирай Първоначално написано от zloto
    С всеки следващ урок я намразвам все повече... а като си помисля, че преди бях добра...
    и аз така

Ох..като си помисля,че преди всичко разбирах,а сега....НИЩО..ама не си прая и мн усилия да я разбера... Иначе..никога не съм я обичала.
    There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от meri88
    мъчи ме яко... с тия гадни интеграли
    hehe kude se izhvurlq6 ako sudq po nicka ti si nabor 88, a az kakvo da kaga kato i nie u4im tva ama sum 91 ima razlika se pak

Фен Аватара на xpreciousx
    Град
    ...somewhere...
    Математиката е за тези дето я разбират тва ше рече че не е за мене хич ме няма а съм в математическа гимназия смях смях
    <3 أحبك الشمس

Цитирай Първоначално написано от Sensuality
    Някои задачи мога да ги решавам,някои не
    Но да живеят пищовите
    ъъъ интересно ми е кви пищови могат да се правят по математика?!смисъл рабирам физика където за 1 нещо има по 10 формули..

по темата как да я мразя...вс е толкова логично(за разлика от литературата).. все пак съм в смг

Цитирай Първоначално написано от InVic7us
    ами честно да ви кажа не, проблема е там, че аз не и отделям време и от там идват недоразбиранията и проблемите
    И аз съм така.Ако започна да решавам задачи сигурно ще я разбера, ама..

много

много ме мъчи най-слаб съм по този предмет
    Всичко е нормално!

Аим слаб ми е и точно когато учих по него, она недодялана курва по математика да вземе да си счупи крака и да излезе в болнични и да не мога да си оправя оценките, мама и стара

Един от предметите по които съм най добър то не че имам предмет по който съм слаб.. преписване и запомняне в час кото чуем руллезз учене съкс.. лошо за тея дето немогат така да помнят ( не че за математика ти тря помнене но не е за хора дето неразбират ... а това да не разбираш математика е много зле )
    Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.

ee ne q mrazq

ne q mrazq makar i da me m1chi i to dosta taka che trqa ad se uchiii

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си