- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Математика - гадно
Нищо не разбирам от математика добре,че има кой да ми подсказва и с малко повече четкане да хвана 4![]()
![]()
Много обичам математиката. Наистина, не се шегувам. Интересна ми е и наистина развива логическото мислене, но само ако разбираш това, което учиш, а не го учиш наизуст само за едната оценка. А повечето от вас точно това правят. И аз съм го правила в 8-9 кл, но откакто в 12 кл почнах да се подготвям за кандидатстване и сега уча 3 висши математики, всъщност разбрах колко красива е математиката. Както казва една моя преподавателка - Другото име на математиката е здрав разсъдък.
PS. Не ми пука, че ще ми се смеете.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
NoContinuation, не знам дали тва се отнасяше за мене, но въобще не ти споделям мнението за това, че математиката до 4 клас ти стигала. Имам предвид, ако ти се ориентираш към професия чистач/сервитьор/ка/продавач/ка и тем подобни е достатъчно, да. Обаче аз се ориентирам към нещо по-сериозно, свързано с програмиране и/или математическо моделиране или в краен случай банково дело/счетоводство или маркетинг.
EDIT: Кой ти каза, че непременно трябва по цял ден да се решават задачи? Лично на мене ми трябва да реша 2-3 примера, за да схвана логиката. Ама всъщност какво съм се заобяснявала, като че ли можеш да проумееш какво всъщност казвам. Едва ли си по-голям/а от 10 клас...11 максимум.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Мен математиката си ме кефиМоже би защото учителят ни е готин. И все пак - МГ...
аз лично математиката я разбирам(горе долу) но имам един предмет в даскало наречен"електротехника"кой то ме мъчи баяя![]()
ами честно да ви кажа не, проблема е там, че аз не и отделям време и от там идват недоразбиранията и проблемите![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
Математиката е нещо великолепно ,провокира мисленето ,според мен без нея бихме били доста далеч от сегашното ни развитие.
Харесвам математиката, но я мразя за това, че не я разбирам (:
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Математика е забавна особено когато я разбирашЖалко че не винаги е така
![]()
Ех, най-добре ми беше когато решавах проста и сложна лихва. Грешка нямах. Ама дискриминанти накараш ли ме да намирам до ден днешен не мога да ги разбера...
Но от точните науки физиката ми представлява голям интерес.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Никак даже .
Добре, че я има да си развием мозъците малко !!![]()
... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...
Първоначално написано от Blab
Men g/d mi hareswa matematikata.. mrazq bulgarskiq![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
'Ми като се има предвид, че днес преписаха от мен и имам затова двойка на класно, просто...
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Първоначално написано от zloto
и аз така
Ох..като си помисля,че преди всичко разбирах,а сега....НИЩО..ама не си прая и мн усилия да я разбера... Иначе..никога не съм я обичала.![]()
There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..
hehe kude se izhvurlq6 ako sudq po nicka ti si nabor 88, a az kakvo da kaga kato i nie u4im tva ama sum 91 ima razlika se pakПървоначално написано от meri88
Математиката е за тези дето я разбираттва ше рече че не е за мене
хич ме няма а съм в математическа гимназия
смях смях
<3 أحبك الشمس
ъъъ интересно ми е кви пищови могат да се правят по математика?!смисъл рабирам физика където за 1 нещо има по 10 формули..Първоначално написано от Sensuality
по темата как да я мразя...вс е толкова логично(за разлика от литературата).. все пак съм в смг![]()
И аз съм така.Ако започна да решавам задачи сигурно ще я разбера, ама..Първоначално написано от InVic7us
![]()
много ме мъчи най-слаб съм по този предмет
Всичко е нормално!
Аим слаб ми е и точно когато учих по него, она недодялана курва по математика да вземе да си счупи крака и да излезе в болнични и да не мога да си оправя оценките, мама и стара![]()
![]()
![]()
![]()
Един от предметите по които съм най добърто не че имам предмет по който съм слаб.. преписване и запомняне в час кото чуем руллезз учене съкс.. лошо за тея дето немогат така да помнят ( не че за математика ти тря помнене но не е за хора дето неразбират ... а това да не разбираш математика е много зле )
Първоначално написано от Drogiranata_
ne q mrazq makar i da me m1chi i to dosta taka che trqa ad se uchiii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()