.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    na toq etam ne mislq 4e trqq da i govori6 za sex pod kakuvto i da e prdtekst...o6te po gadno 6e stane

Град
    In the middle of Nowhere
    Според мен приятелката ти иска да се държиш все едно нищо не знаеш естествено за секс не и споменаваи,но дръж се с нея все едно такова нещо не е било...

Сега ще ме разкъсате знам си аз....
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Аз предлагам да набиеш бащата

аз бих те посаветвала след акто не знаеш как да подходиш да попрочетеш малко литература има мн хубави книги , да за психолози са но все пак щом искаш да помогнеш това може да ти е от голяма полза изслушвай я . и ако искаш да си с нея при всички случаи не се прави че че не знаеш просто изчаквай тя да започне да говори за това , в никакъв случай не повдигаи ти темата.

Цитирай Първоначално написано от svetoslava_sliven
    аз бих те посаветвала след акто не знаеш как да подходиш да попрочетеш малко литература има мн хубави книги , да за психолози са но все пак щом искаш да помогнеш това може да ти е от голяма полза изслушвай я . и ако искаш да си с нея при всички случаи не се прави че че не знаеш просто изчаквай тя да започне да говори за това , в никакъв случай не повдигаи ти темата.
    Не я слушай или набий бащата или и кажи 4е е разбиарш и ще го преодолеете заедно пук после може да набийте бащата двамата
    дръж го здраво и остави тя да го рита после го вържете за някаде на видно място дето минават хора ма 4сто гол и да види тогава кон боб яде ли (яде доказано е ма няям тва предвид)

Да съдист съм не ме съдете за това хората трябва да полу4ат каквото са заслужили

Tova koeto se e slu4ilo na gorkoto momiche e UJASNO!! Sujelqvam za koeto,no spored men trqbva da poslushash savetite na nejnaDROGA i na x3eme tiq hora mn dobri suveti sa ti dali (prosto ako i az kaja ne6to samo shte citiram ) No opredeleno 6tom q obichash napravi si4ko vuzmojno da i spe4eli6 maximalno doverieto,da moje da se 4ustva s tebe sigurna i v bezopastnost (taka da se izrazq).. Pi4 moga edinstveno da ti pojelaq uspeh i da stiskam palci...
    Мислете Преди Да Правите Тъпотиииии!!

Цитирай Първоначално написано от lookinisde
    Да съдист съм не ме съдете за това хората трябва да полу4ат каквото са заслужили
    съдистите не ги съдят
    UHM UHM IHM BABY UHM UHM UHM BABY

Цитирай Първоначално написано от PeshoSexa
    Цитирай Първоначално написано от lookinisde
    съдистите не ги съдят
    Ебати кефа

Град
    Дълбините на канала :D
    Ама да ти имам реакцията на тебе...момичето ти разкрива сиг най-голямата си тайна,а ти се държиш като пълна путка!То,че и за теб е шок,шок е,ама ти си прекалил...остваи я,тя като е готова,ще те потърси,ако иска.

Съжалявам много,това е ужасно и супер гадно.Но за жалост такива неща се случват и за в бъдеще пак ще ги има.Жалкото е ,че голяма част от тях остават неразкрити и насилниците не могат да получат своето.Пък и дори да ги хванат в тая ЦИГАНСКА държава пак ще ги пуснат с минимално наказание.Пич,остави момичето малко насаме със себе си да си събере мислите и ще видиш,че ще те потърси сама....Травмата за нея е ужасна.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Misha91
    Съжалявам много,това е ужасно и супер гадно.Но за жалост такива неща се случват и за в бъдеще пак ще ги има.Жалкото е ,че голяма част от тях остават неразкрити и насилниците не могат да получат своето.Пък и дори да ги хванат в тая ЦИГАНСКА държава пак ще ги пуснат с минимално наказание.Пич,остави момичето малко насаме със себе си да си събере мислите и ще видиш,че ще те потърси сама....Травмата за нея е ужасна.
    +1
    GaLena :love:

единственото за което си виновен е че си я пуснал да си тръгне...ако се беше опитал да я спреш тя сигурно щеше да се дърпа ,но след половин час примерно е щяла да се успокои, и да остане при теб...да си поговорите.
    Друга вина нямаш...
    Но каквото станало - станало...
    сега поправи грешката си.ходи до тях , завъни и по телефона...не се отказвай от нея...по този начин тя ще разбере че имаш истински чувства

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    mnogo kofti se e polu4ilo....no ti ne si znael.tova se e otrazilo na psihikata i i trudno 6te go zabravi da ne kaja 4e moje i da ne go zabravi.tova koeto trqbva da napravi6 ti e da si do neq i da q podkrepq6 bez zna4enie 4e te izbqgva.napulno normalno e sled kato ti e kazala kakvo i se e slu4ilo....otnasqi se kum neq sus golqmo vnimanie i pogovorete stiga da izqvi jelanie da go obsudi.... naistina kofti istoriq
    +1

Смърт за бащата

miii edna moq fr sy6to ba6ta i q iznasilwma tq w momenta e n 16 a toi q po4nal ot 12 god iii tq mi kaza 4ak sega prosto niastina i dai wreme tq niokga nqma da go zabrawi towa .. koeot i see slu4ilo no i dai malko wreme i tq 6te usyznae a ti prodaljawai dai pishesh . .

Цитирай Първоначално написано от luni4ka877
    miii edna moq fr sy6to ba6ta i q iznasilwma tq w momenta e n 16 a toi q po4nal ot 12 god iii tq mi kaza 4ak sega prosto niastina i dai wreme tq niokga nqma da go zabrawi towa .. koeot i see slu4ilo no i dai malko wreme i tq 6te usyznae a ti prodaljawai dai pishesh . .
    аа в момента я изнасилва?
    UHM UHM IHM BABY UHM UHM UHM BABY

Кофти :/ ... обясни и че не си знаел какво е станало. Бъди с нея,подкрепи я,бъди максимално нежен. Тя едва ли ще забрави за това но може да я накараш да повярва,че е в безопастност...дай и време ако и трябва. Късмет

There's nothing left to lose
    There's nothing left to prove
    Surrender your love
    It's all you can do, yeah

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Ама да ти имам реакцията на тебе...момичето ти разкрива сиг най-голямата си тайна,а ти се държиш като пълна п***а!То,че и за теб е шок,шок е,ама ти си прекалил...остваи я,тя като е готова,ще те потърси,ако иска.
    ти как би се държала ... Би казала ''И ко голяма работа , ко ми пука на мене'' защо въобще даваш някви мнения, при положение, че не знаеш още болили те или те сърби ?
    Samе shit... different way

Град
    Дълбините на канала :D
    Цитирай Първоначално написано от get_high
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Ама да ти имам реакцията на тебе...момичето ти разкрива сиг най-голямата си тайна,а ти се държиш като пълна п***а!То,че и за теб е шок,шок е,ама ти си прекалил...остваи я,тя като е готова,ще те потърси,ако иска.
    ти как би се държала ... Би казала ''И ко голяма работа , ко ми пука на мене'' защо въобще даваш някви мнения, при положение, че не знаеш още болили те или те сърби ?
    Тва е мойто мнение и ще го давам,ако си поискам!Не не бих казала `ко ми пука` но и няма да се държа така,че на човека да му стане още по-зле.Тва,че мнението ти е различно от моето не ти дава право да обиждаш!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си