- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелката ми е била изнасилвана
na toq etam ne mislq 4e trqq da i govori6 za sex pod kakuvto i da e prdtekst...o6te po gadno 6e stane
Според мен приятелката ти иска да се държиш все едно нищо не знаеш естествено за секс не и споменаваи,но дръж се с нея все едно такова нещо не е било...
Сега ще ме разкъсате знам си аз....![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Аз предлагам да набиеш бащата![]()
![]()
![]()
аз бих те посаветвала след акто не знаеш как да подходиш да попрочетеш малко литература има мн хубави книги , да за психолози са но все пак щом искаш да помогнеш това може да ти е от голяма полза изслушвай я . и ако искаш да си с нея при всички случаи не се прави че че не знаеш просто изчаквай тя да започне да говори за това , в никакъв случай не повдигаи ти темата.
Не я слушай или набий бащата или и кажи 4е е разбиарш и ще го преодолеете заедно пук после може да набийте бащата дваматаПървоначално написано от svetoslava_sliven
![]()
дръж го здраво и остави тя да го рита после го вържете за някаде на видно място дето минават хора ма 4сто гол и да види тогава кон боб яде ли (яде доказано е ма няям тва предвид)
Да съдист съм не ме съдете за това хората трябва да полу4ат каквото са заслужили![]()
Tova koeto se e slu4ilo na gorkoto momiche e UJASNO!! Sujelqvam za koeto,no spored men trqbva da poslushash savetite na nejnaDROGA i na x3eme tiq hora mn dobri suveti sa ti dali (prosto ako i az kaja ne6to samo shte citiram) No opredeleno 6tom q obichash napravi si4ko vuzmojno da i spe4eli6 maximalno doverieto,da moje da se 4ustva s tebe sigurna i v bezopastnost (taka da se izrazq).. Pi4 moga edinstveno da ti pojelaq uspeh i da stiskam palci...
Мислете Преди Да Правите Тъпотиииии!!
съдистите не ги съдятПървоначално написано от lookinisde
UHM UHM IHM BABY UHM UHM UHM BABY
Ебати кефаПървоначално написано от PeshoSexa
![]()
![]()
Ама да ти имам реакцията на тебе...момичето ти разкрива сиг най-голямата си тайна,а ти се държиш като пълна путка!То,че и за теб е шок,шок е,ама ти си прекалил...остваи я,тя като е готова,ще те потърси,ако иска.
Съжалявам много,това е ужасно и супер гадно.Но за жалост такива неща се случват и за в бъдеще пак ще ги има.Жалкото е ,че голяма част от тях остават неразкрити и насилниците не могат да получат своето.Пък и дори да ги хванат в тая ЦИГАНСКА държава пак ще ги пуснат с минимално наказание.Пич,остави момичето малко насаме със себе си да си събере мислите и ще видиш,че ще те потърси сама....Травмата за нея е ужасна.
единственото за което си виновен е че си я пуснал да си тръгне...ако се беше опитал да я спреш тя сигурно щеше да се дърпа ,но след половин час примерно е щяла да се успокои, и да остане при теб...да си поговорите.
Друга вина нямаш...
Но каквото станало - станало...
сега поправи грешката си.ходи до тях , завъни и по телефона...не се отказвай от нея...по този начин тя ще разбере че имаш истински чувства
+1Първоначално написано от x3eme
![]()
Смърт за бащата![]()
miii edna moq fr sy6to ba6ta i q iznasilwma tq w momenta e n 16 a toi q po4nal ot 12 god iii tq mi kaza 4ak sega prosto niastina i dai wreme tq niokga nqma da go zabrawi towa .. koeot i see slu4ilo no i dai malko wreme i tq 6te usyznae a ti prodaljawai dai pishesh . .
аа в момента я изнасилва?Първоначално написано от luni4ka877
UHM UHM IHM BABY UHM UHM UHM BABY
Кофти :/ ... обясни и че не си знаел какво е станало. Бъди с нея,подкрепи я,бъди максимално нежен. Тя едва ли ще забрави за това но може да я накараш да повярва,че е в безопастност...дай и време ако и трябва. Късмет![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
ти как би се държала ... Би казала ''И ко голяма работа , ко ми пука на мене'' защо въобще даваш някви мнения, при положение, че не знаеш още болили те или те сърби ?Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
Samе shit... different way
Тва е мойто мнение и ще го давам,ако си поискам!Не не бих казала `ко ми пука` но и няма да се държа така,че на човека да му стане още по-зле.Тва,че мнението ти е различно от моето не ти дава право да обиждаш!!!Първоначално написано от get_high