.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Младите днес !

Поради възникването на проблеми като : "..днешните тийнейджъри са много разкрепостени.." или "..живеем в свободна страна,следователно правим каквото си искаме.." и други такива реших да поставя тази тема за да могат да дават тийнеиджърите отговор в каква страна по-точно живеят и дали одобряват поведението на връстниците си.

mi pove4eto ne6ta ne gi odobrqvam 6toto hubavo i az sum razkrepostena no si imam i mqrka koqto ne preminavam... Ima hora (teen-ove), koito ne samo ne znaqt kak da se durjat no i usporvat prava koito nqmat . I ne odobrqvam mom4etata da sa nqkvi banditi a momi4etata kurvi.... huu neka se durjat mujestveno (za mom4etata stava vupros), no da ne prekalqvat. A za otno6enieto ni (kazvam ni 6toto i az sum leko taka) kum vuzrastni hora nqma dumi. Nai lo6oto e 4e ne se use6tame

P.P.:Podkrepqm i dvete "frazi"
    Мидата създава бисер,само когато в нея попадне песъчинка, която и е причинила жестока болка.

Град
    Horrorwood
    И младите и старите, та и тези на средна възраст.
    Хората без възпитание са навсякъде.
    Your pseudo sunshine I don't need.

Човек може да прави каквото си поиска стига да знае къде е границата на нещата!!! Някой направо прекаляватс простотията си....и не само !!!

да не говорят само на изуст ,че България това - онова и т.н. това ,че не може народа да усмири своите слуги / народните представители /, които са точно такива - суверен на властта е народа ! / конституция на българия / не означава ,че държавата затъва само заради курупция и престъпност. Пропадаме и заради собственото си нехайство към тези явления.
    Венити...из дефинитли май февърит син (rock)

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Младите днес...не сме по-различни от младите едно време. Просто обстоятелствата се променят и хората променят нагласата и манталитета си. Някои неща са се променили към по-добро, например сега мнението на тийнейджърите се зачита определено повече, обръща се много повече внимание на "тийн проблемите" и тн. Но и като цяло младите сме много по-нахални, нямаме респект от почти нищо, "ценностите" ни се свеждат горе долу до забавления и материална осигуреност...
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

ето заради такива заблуди като "фешънката" младите няма да имат авторитет още 10 години
    Венити...из дефинитли май февърит син (rock)

Град
    Whole of the world
    Цитирай Първоначално написано от sladky2008
    Значи понеже съм фешънка надута съм и обичам да се заяждам ДА одобрявамм го. Да живеят модерните
    емиии ....=> еби се в гъза..... :P
    Беар Гриллс не собираеться сдаваться!

Град
    Студентски град!
    Ех няма го 1 време,когато Другаря Сталин кажеше нещо и то беше закон
    The Kingdom at The Road's End...
    http://www.teenproblem.net/teenid/ss

Значи понеже съм фешънка надута съм и обичам да се заяждам ДА одобрявамм го. Да живеят модерните
    и аз съм фешън
    Sinan Sakic rulzzz

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Тийнейджърите навсякъде са разкрепостени и способни на простотии,не само в България.Въпросът е че тук цари беззаконие и тийнейджърите могат да си позволят безотговорности - просто няма контрол.Това не значи обаче че подкрепям абсурдните закони за вечерен час и такива подобни глупости - измислиха ги само за да отбият номера.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Това не е свобода това е анархия!Всеки си прави каквото иска и не му пука,законите трябва да са по строги и да се спазват от всики,а не срещо 500лв гаранция да те пускат а преди няколко часа да си убил човек!

Град
    40 Miles from the Sun
    Малоумници. После тея малоумници ще ни управляват. После ще дойдат други малоумници. Малоумници.

абе ти верно ли си толко тъпа

Не искам да пиша много по тази тема, защото няма да ми стигне времето, но искам само да ви попитам - какво ви засяга какво прави днешното поколение? Оставяйте ги да си трушат главата, гледайте себе си. Или вие като типичен българин обичате да гледате в паницата на другия?
    Само не ми казвайте, че сте загрижени за тях.

Град
    Никъделенд
    Вярно е, че всеки си прави, каквото поиска... Малцина са тези, който знаят къде е границата на простотията. А тя е доста тънка... Безсмислено е да се коментира тази тема, освен разсъждения и изводи (с който всъщност сме наясно) друго нищо неможе да се направи. Нищо няма да променим, никого няма да променим. Ние отговаряме за себе си и собственото си поведение. По-добре да не се бъркаме и замесваме в тази простотия, нека сме с инфинитет към разумното и най-вече към отговорността.
    Както някой преди мен каза: Нека всеки прави това, което иска, нали затова живеем в такава страна? - Всеки с последствията си в крайна сметка.

"Оставяйте ги да си трушат главата, гледайте себе си. Или вие като типичен българин обичате да гледате в паницата на другия?
    Само не ми казвайте, че сте загрижени за тях." - Подкрепям.
    Младите верно сме безразсъдни глави, чийто смислени цели са........всъщност нямаме такива. Само забавления и откачени неща...
    Разбира се, човек понякога има нужда и от нещо откачено, някакво истинско забавление (не е особено приятно да живееш в свой собствен измислен свят (като мен), където ти е трудно да бъдеш като другите, да се забавляваш като тях и същевременно да бъдеш един от тях - когато си различен е трудно).
    Стига всичко да си е в размките на нормалното и всеки да поема поне своята отговорност.
    Е, не ми се говори повече, дори се извинявам, че написах толкова дълъг коментар, който едва ли ще бъде прочетен, а и да е... какво от това. съжалявам, че се отклоних толкова от темата.

Много усмивки на всички... поне от това имаме нужда, нали?
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

Град
    Шумень
    sladky2008 считам за редно да се заяда с теб, защото донякъде по тоа начин ше си изкажа и мнението за върстниците си.
    Подписа ти... мразела грозните.. и кво , като кажеш на някой, че е грозен по-красива ли се чувстваш? На какво стъпва тва голямото самочувствие дето го влагаш тука или си от онея фейкове дето само карат хората във форума да се изострят и заяждат - и в двата слуая само си чешеш крастата...
    По кво реши, че си фешънка? Фешън не значи да си купиш от някой магазин лилавата раирана блузка, която всяка втора мацка в града има! Изключително елементарна си.
    Такива са и всички - ограничени и елемнтарни.
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от it_ends_tonight_
    sladky2008 считам за редно да се заяда с теб, защото донякъде по тоа начин ше си изкажа и мнението за върстниците си.
    Подписа ти... мразела грозните.. и кво , като кажеш на някой, че е грозен по-красива ли се чувстваш? На какво стъпва тва голямото самочувствие дето го влагаш тука или си от онея фейкове дето само карат хората във форума да се изострят и заяждат - и в двата слуая само си чешеш крастата...
    По кво реши, че си фешънка? Фешън не значи да си купиш от някой магазин лилавата раирана блузка, която всяка втора мацка в града има! Изключително елементарна си.
    даам... или кой знае какво комплексирано девойче е ,което тука си намира място да е "готина".. по-скоро се надявам да е това което казах,защото ако наистина е такава... леле мале....

Държанието на днешното поколение и на моите връстници е отвратително спрямо родители, връстници, учители и останалите хора. Мен лично ме отвращава, но нито аз нито който и да е може да направи стъпка, към решаването на този глобален въпрос, защото днешната младеж не признава правила, полиция и закон. Положението дори може да стане и по-лошо. А ние колкото и да се ядосваме и да ги обсъждаме не сме в състояние да оправим хаоса, в който живеем.
    [23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана

Дрехите и модата за мен са н апърво място..всички други сте боклуци
    сладкуу искам те

Град
    Whole of the world
    Дрехите и модата за мен са н апърво място..всички други сте боклуци
    Боже, помогни и, тя не виновна... =>_!_fuck off bitch
    Беар Гриллс не собираеться сдаваться!

Супер фен
    Не одобрявам нещата, които правят тинейджърите - пият, пушат, е*ат се със всеки срещнат, може би.. Отврат. Държавата е виновна, че няма наказания, за да им дойде акъла в главата, ама нейсе...

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Тинейджърите в България злоупотребяват със свободата, която им се дава. Бях във Франция, учих във френско училище, живях животът на един тинейджър в чужбина и единственото, което мога да кажа е, че той е напълно противоположен на този тук. Училището отваря в 8.00 и в 8.15 то се заключва. Което означава, че ако закъснееш не можеш и да си помислиш да взелеш. А, когато веднъж си влязъл до 17.00 не можеш да излзеш, освен ако някой от родителите ти не дойде да те вземе. Не си и помислят да избягат от час, а ако случайно някой закъснее, бива воден при директора, представяте ли си?! за закъснение...тук това е нормално, както и да избягаш от час. Не виня никого за това, и аз бягам, и аз закъснявам, просто манталитета ни е такъв, че не ни пука. Вечерният час е 20.00. Ако ти стска излез по-късно..
    За трева и цигари не са и чували...не са си и помисляли, че могат да употребят.
    За това си говорим, че българският тийн не оценява свободата, която му е дадена и злоупотребява с нея.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Град
    Под масата
    Цитирай Първоначално написано от srpsko_1988
    и аз съм фешън
    я се погледни на снимката бе .. калъф недодялан
    dance

Странно e, как младежта, се разграничават на "правещи каквото си искат" и крайни моралисти. Прекалено пошло е да повтаряш само, колко е неприятно да има разголени снимки на момичета, по сайтовете за запознанства, но когато става въпрос за момчета - проблем никакъв. Обикновено детска злоба, не женска, ДЕТСКА!
    Разбира се има и някой форми на висш ексхибиционизъм, но това не е чак толкова срещано.
    Посредствеността, вече е нещо често срещано. Във всичко има секс. Няма ли секс - не е интересно. Самият секс обаче, се е превърнал в самоцел, но не само секса, дори "рилейшаншипа" момче-момиче/мъж-жена, предимно се създава, за да се издигнеш в обществото (което в повечето случай е класа ти или училището като цяло). Странно е...
    До голяма част са виновни и родителите, понеже комуникацията родител-дете, радко съществува. Разговори от типа...

Тати: Как мина в школото?
    Гошко: Добре.
    Мама: Нещо интересно нямаше ли?
    Гошето: Не...

... не се броят, а лошото е, че повечето са мнооооооого близки до горепосоченият.

Та... чумата си е чума '.'

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си