- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За Нова година.
Не се интересувам от НОВА ГОДИНА, интересувам се защо другите се интересуват от нея. Сега, как е? Загря ли?Първоначално написано от RAWRRR
![]()
И нас какво ни интересува?Смяташ го за глупаво- не го правиш. Не е нужно така демонстративно да обявяваш незаинтересоваността си по даден въпрос, който пък вълнува цял свят.
РАВР е абсолютно права.
![]()
ми интересуват се и тва е
и аз не се интересувам от Азис примерно и ми е чудно как толкова хора се интересуват от него и му се възхищават, ама не съм пусал тема за него, нали?
сега тръгни да пускаш теми за всички неща, от които не се интересуваш
моля те
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
човека си е прав и само още 2ма-3ма души го разбраха.![]()
алеле..
Надеждата, че през новата година ще променим лошите неща от старата. Надеждата към нещо по-добро![]()
Тази тема ме подсеща за приказката за Лисицата и гроздето...![]()
имаш много свободно време значи..Първоначално написано от SWASTlCA
опитай се да го използваш както трябва-поне когато питаш хората за нещо,гледай да е нещо,което интересува и теб
тъпичко си е,да отричаш нещо,от което дори хората от преди новата ера са се интересували,и е останало в хилядолетията
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Ами най-вероятно не бих пускала такава тема.. Какво толкова се чудиш? Все пак започва нова година,числото се сменя,хората си обещават да се променят към по-добро,искат си прошка и т.н. Традиция,но не е за лошо. Както искаш го приемай.Първоначално написано от SWASTlCA
Когато гроздето е нависоко, значи то автоматично е кисело... Дано този път схванеш!!!Първоначално написано от IX
Ми пич, само едни дати се променят... така е, но времето е дълго между този интервал от промяна... Но важни са емоциите, компанията, тръпката, цял свят празнува този момент, пиене ядене, фойеврерки ...
Изкарай една нова година с твой връсници, вместо с баба и дядо и ще разбереш, какво имам предвид и останалите хора...![]()
...
Просто прави неуспешни опити да е нестандартен.Първоначално написано от tItEufFf
Защото нестандартни смееее!
И нека всеки знаее... нестандартни сме!
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
поклон! точно тва си мислехПървоначално написано от Swinkenhoffer
![]()
Аз съм уникален ... на нова година съм на работа!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
РАВР е права за това, че не трябва да се коментира нещо, което не те интересува. Но според мен проблемът се крие в нещо много по-различно. Нещо като тъга, че всички се събират с приятели, веселят се, а СВАСТИКА може да няма приятели, че няма възможност да е като другите.
Децата от по-бедни семейства, които нямат възможност да празнуват не обичат рожденните си дни, не обичат Коледа, защото ако при другите тези дни значат, че ще получат подаръци, то при тях значи само едно натякване за това, което нямат.
Значи когато всички празнуват, аз трябва да стоя и да си бия главата "защо подяволите тези хора толкова се кефят" ...
е sorry ама предпочитам и аз да се веселя от колкото да си блъскам главата с ненужни въпроси![]()
свастисата не е добре психически, ама това е изключително тъпо принципноПървоначално написано от Jumbie483
много от "другите" са на игла, давай и ти, вместо да им се чудиш защо го правят![]()
Когато не можеш да се добереш до нещо, се опитваш да си втълпиш, че не е за теб! Така е и в тази басня!Първоначално написано от IX
хах като бях малка по се радвах..сега ми е някво..никакво..почти се1 ми е. Даже вече и на рожденните си дни не се кефя толкова..все пак остарявам![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
Щото просто хората си мислят,че с новата година ще започнат от начало и ще излязат от лаината,ама си остават там долу нищо ,че цифрата се променя.
Надежда,вяра и психика.![]()
Вероятно имат в предвид, че не можеш/няма с кой да се веселиш и затова се сърдиш на тези, които празнуват.Първоначално написано от IX
Аз лично чакам 12 часа, че да изляза да се напия
Е що що пък да не се кефя на новата година ? Изпращаме старата и посрещаме новата .. това не е ли е причина за която да се празнува ??Ако за теб не е добре ... прoсто ти отговарям на въпроса ,да не си помисиш ,че оспорвам защо не харесваш новата година .
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
[quote="SWASTlCA"]Ако ти е през оная работа за мислената граница от 11:59 до 12:01, то не значи, че ти е през оная работа за времето в което живееш.Първоначално написано от malone
Казваш, че всяко ново нещо носи нови надежди и очаквания? Тук няма ново нещо. Нова година, не значи НИЩО. Абсолютно нищо не се променя. Хората си боледуват, умират, мъчат се, още и още стават сираците. Ако всичко се променяше на добре, те щяха да са малко по-добре, малката, но виж, ти си вярвай в надеждата, че и без това е смисъла на живота.
Пич първо малкия.Второ гледаш твърде негативно на нещата..Аз ще си вярвам прав си,нали трябва нещо да ни крепи.А и една българска поговорка си го казва Като сме без делници,да не сме без празници.