- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анкета само за момчета
Как предпочитате момичетата с грим или без грим
Аз лично се гримирам доста
Simple Plan FOREVER
Nestea
Еми тя си решава дали ще е със грим,със грим е по красива това е на мен ми е се тая дали е с грим или без грим,има такива сладурани на които грим не им трябва! :P
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Без или с лек грим.
Гнусни са ми намазаните истории, особено тия фондьотени или там както се пише..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Знам,че не съм момче и за това няма да отговоря на въпроса и на анкетата,но къде ПО ДЯВОЛИТЕ е лекия грим?!И като казвам лек грим не говоря само за молив ИЛИ спирала (както е споменала),а за гланц,леки сенки,балсам и другите леки и НЕкрещящи неща (като черен грим и червено червило тип "Чалгаджийка")!!!
"Скъпа моя,
махни това червило, махни си този грим,
аз искам теб да гледам, а не Фармахим"
Ех... спомени, спомени....
По принцип зависи от самото момиче. На някой им прилича повече грим, на други без или само със спирала и молив - всяко едно е различно, но в никакъв случай фолк.
АБСОЛЮТНО БЕЗ ГРИМ !!!
тва е само прикритие на истинското и лице ... и е маса тъпо като знаеш че се едно това момиче се крие под една маска от грим ..
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
Предпочитам ги с лек грим подчертаващ естествените черти. Нюанси на светло кафяво близки до телесния цвят и спирала.
Аз съм момиче,но изпитвам нужда да споделя моето мнение.Едно момиче се гримира според случая.Когато излиза късно вечер на дискотека(или заведение и т.н.) гримът обикновено е по-тежък.За ежедневен грим аз препоръчвам само молив,гланц за устни и почти незабелязващи се сенки.Но много момичета предпочитат лицето им да бъде свежо и изчистено и слагат само гланц.Ефекта винаги е безупречен,защото грима не може да скрие твоята същност,а точно обратното ТОЙ Я ПОКАЗВА!Ако не сте съгласни с мен напишете нещо,което най-накрая да ме заинтересува! И да ви кажа,че не съм нс 20,а на 1почти 14.
![]()
Don't worry , be happy!
Твърдо съм за БЕЗ! Но понякога молив или спирала не е проблем
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
и що тас тема е в раздел "Секс" авторката може ли да каже???
az ne precenqvam momi4eto po grima i vun6niq vid ne e koi znae kakuv faktor za men.razbira se s grim e po krasiva no predpo4itam naturalnata krasota.bez grim![]()
щото тука повече хора влизатПървоначално написано от D0ll
![]()
Simple Plan FOREVER
Nestea
Без грим..
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Без или много лек.
Много мразя когато някое момиче се олее и мога да се огледам в лицето й. Някак си ми е противно и мазно. Имаш чувството, че ако й биеш един шамар ше изчезне в облак от пудра.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Не съм гласувала в анкетата, защото не съм момче.Обаче моето мнение е, че лек грим не е престъпление.Аз слагам винаги черен молив, за останалото не ми пука дали ще го имам![]()
ako stava duma za suvsem leko grim4e i na men ne mi pre4i no takiva det imat pove4e grim otkolkoto mozuk v glavata si me otvratqvat napraoПървоначално написано от DevilWish
![]()
...........Първоначално написано от x3eme
Simple Plan FOREVER
Nestea
Първоначално написано от CanyH
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тва беше яко
Simple Plan FOREVER
Nestea
Аве може грим ама леко такова, не да ми се яви някво все едно по стълбите е паднала
Без грим . Но имам познати които без грим изглеждат доста зле (незнам дали е от грима който носят постоянно) .
Не съм момче и не гласувах в анкетата,но да си кажа все пак... Обикновено не слагам никакъв грим,но за гланц,и малко спирала съм съгласна.Иначе като почнат да се мажат целите в някви чернилки и ужасно...
Първоначално написано от cickin
гот.
Чиста красота без грим.Избирам си момичетата така,че без никакъв грим и прическа да изглеждат като капки вода.
Йога и мъдрост