.

Виж резултатите на анкетата: Как предпочитате момичетата?

Гласували
86. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • без грим

30 34,88%
  • само със спирала или молив

45 52,33%
  • като фолкпевици (с много грим)

11 12,79%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Анкета само за момчета

Как предпочитате момичетата с грим или без грим

Аз лично се гримирам доста
    Simple Plan FOREVER

Nestea

Еми тя си решава дали ще е със грим,със грим е по красива това е на мен ми е се тая дали е с грим или без грим,има такива сладурани на които грим не им трябва! :P
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

Без или с лек грим.
    Гнусни са ми намазаните истории, особено тия фондьотени или там както се пише..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Знам,че не съм момче и за това няма да отговоря на въпроса и на анкетата,но къде ПО ДЯВОЛИТЕ е лекия грим?!И като казвам лек грим не говоря само за молив ИЛИ спирала (както е споменала),а за гланц,леки сенки,балсам и другите леки и НЕкрещящи неща (като черен грим и червено червило тип "Чалгаджийка")!!!

"Скъпа моя,
    махни това червило, махни си този грим,
    аз искам теб да гледам, а не Фармахим"

Ех... спомени, спомени....

По принцип зависи от самото момиче. На някой им прилича повече грим, на други без или само със спирала и молив - всяко едно е различно, но в никакъв случай фолк.

АБСОЛЮТНО БЕЗ ГРИМ !!!

тва е само прикритие на истинското и лице ... и е маса тъпо като знаеш че се едно това момиче се крие под една маска от грим ..
    Бившия BlueSmoke..
    Цитирай Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
    Добре, че не ти отговорил...с една хубава, мъжка, здрава трътня!!!!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Предпочитам ги с лек грим подчертаващ естествените черти. Нюанси на светло кафяво близки до телесния цвят и спирала.

Определено предпочитам без грим.

Аз съм момиче,но изпитвам нужда да споделя моето мнение.Едно момиче се гримира според случая.Когато излиза късно вечер на дискотека(или заведение и т.н.) гримът обикновено е по-тежък.За ежедневен грим аз препоръчвам само молив,гланц за устни и почти незабелязващи се сенки.Но много момичета предпочитат лицето им да бъде свежо и изчистено и слагат само гланц.Ефекта винаги е безупречен,защото грима не може да скрие твоята същност,а точно обратното ТОЙ Я ПОКАЗВА! Ако не сте съгласни с мен напишете нещо,което най-накрая да ме заинтересува! И да ви кажа,че не съм нс 20,а на 1почти 14.
    Don't worry , be happy!

Твърдо съм за БЕЗ! Но понякога молив или спирала не е проблем
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Град
    Варна
    и що тас тема е в раздел "Секс" авторката може ли да каже???

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    az ne precenqvam momi4eto po grima i vun6niq vid ne e koi znae kakuv faktor za men.razbira se s grim e po krasiva no predpo4itam naturalnata krasota.bez grim

Цитирай Първоначално написано от D0ll
    и що тас тема е в раздел "Секс" авторката може ли да каже???
    щото тука повече хора влизат
    Simple Plan FOREVER

Nestea

Град
    Между краката на майка ти
    Без грим..
    За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!

Голям фен Аватара на CanyH
    Град
    София
    Без или много лек.
    Много мразя когато някое момиче се олее и мога да се огледам в лицето й. Някак си ми е противно и мазно. Имаш чувството, че ако й биеш един шамар ше изчезне в облак от пудра.

--------------
    And why every hood nigga feed off evil?
    Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Не съм гласувала в анкетата, защото не съм момче.Обаче моето мнение е, че лек грим не е престъпление.Аз слагам винаги черен молив, за останалото не ми пука дали ще го имам

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Не съм гласувала в анкетата, защото не съм момче.Обаче моето мнение е, че лек грим не е престъпление.Аз слагам винаги черен молив, за останалото не ми пука дали ще го имам
    ako stava duma za suvsem leko grim4e i na men ne mi pre4i no takiva det imat pove4e grim otkolkoto mozuk v glavata si me otvratqvat naprao

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    ako stava duma za suvsem leko grim4e i na men ne mi pre4i no takiva det imat pove4e grim otkolkoto mozuk v glavata si me otvratqvat naprao
    ...........
    Simple Plan FOREVER

Nestea

Цитирай Първоначално написано от CanyH
    Без или много лек.
    Много мразя когато някое момиче се олее и мога да се огледам в лицето й. Някак си ми е противно и мазно. Имаш чувството, че ако й биеш един шамар ше изчезне в облак от пудра.
    тва беше яко
    Simple Plan FOREVER

Nestea

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Аве може грим ама леко такова, не да ми се яви някво все едно по стълбите е паднала

Без грим . Но имам познати които без грим изглеждат доста зле (незнам дали е от грима който носят постоянно) .

Супер фен
    Не съм момче и не гласувах в анкетата,но да си кажа все пак... Обикновено не слагам никакъв грим,но за гланц,и малко спирала съм съгласна. Иначе като почнат да се мажат целите в някви чернилки и ужасно...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от cickin
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Не съм момче и не гласувах в анкетата,но да си кажа все пак... Обикновено не слагам никакъв грим,но за гланц,и малко спирала съм съгласна. Иначе като почнат да се мажат целия в някви чернилки и ужасно...
    ща ям на задна
    гот.

Чиста красота без грим.Избирам си момичетата така,че без никакъв грим и прическа да изглеждат като капки вода.
    Йога и мъдрост

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си