- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ВАКАНЦИЯЯЯЯЯЯЯ!!! (smirk)
Никак не е приятно да видиш пияно 14 годишно момиче. Пък и хвалба не е.Първоначално написано от Bianca
Яко жалка работа...
АХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХХАХАХХАХХХАХАХАХА ХХАХАХАПървоначално написано от Bianca
ъъ .. да .. аз от днес официално ама не съм ходила днес и вчера ..![]()
както и да е .. без събота и неделя са си 8 дни което за мен нищо не е![]()
10 изтрити профила
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!
s3xy,
на Боровец ходя.Витоша ми е много противен зимен курорт, не говоря като планина.Единствената хубава писта е Лалето, но като се съберем всички и става мазало, да не говорим че в 90% от случаите снега не е бил обработен...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ооопределено ще е весела!![]()
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Абе, мацо, нищо не казвам ('кото няма откъде да знам..), ама би ми било трудно да повярвам че ти 7ми клас не си се правила на интересна с твоите съученици, т.е. не си поркалаПървоначално написано от Pliok0019
Всички бяхме зле ама ги псуваме сега "пиклите", дето пият водчица и от 50грама вече им се люлеят тиквите и на лицето им се е отворила една широооока усмивка, все едно са видели самия дядо Коледа, която казва "Ау, чувствам се якооо, бруталнооо, колко ми е весело... дано наще не ме хванааттт" (нищо че на пикльоча почти не му личи че е пил.. нали ме разбираш?
Не казвам нищо.. може да си била особено примерно дете. Но поне аз и другарите ми на 13-4 доста за яко намирахме да "пием", да бягаме от часове и т.н... някои т'ва нещо не ги пусна, други осъзнаха че е тъпо.. просто явно е неизменна част от порастването на днешните младежи.
Мда, все пак не е добре да се прекалява.
Весела ваканця на всички. Аз пък ви пиша от Плевен пък. :Р
Малко тъпо, че вече и там си прекараха нет.. не мога тука 5 дена да се освободя малко от технологиите... еееех, прогресираме, всичко прогресира.
А, забравих пожелания - усмивки много да има, и весели моменти - и на празниците, и на Нова Година (и през Новата Година)
Алелуяяя
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
лифтаджиите на боровец са педалиПървоначално написано от Seducti0n
![]()
we give it all.
Весело изкарване на всички!)) Чакам с нетърпение темата за лятната ваканция
![]()
еlsy![]()
олее кеф ваканцияя
P.с : и весело посрещане на новата година![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
ми айде да видим дали ше има яко сняг и може и да се разберем и да ходим на БоровецПървоначално написано от Seducti0n
![]()
![]()
Не, че са те обвинили в подобно нещо.Първоначално написано от kPuCkA
Не.Първоначално написано от kPuCkA
Обвинението беше напълно безпочвено, но не мисля, че има значение.
И дано не грухтиПървоначално написано от s3xy
![]()
![]()
![]()
![]()
Таа .. амии мерси за пожеланиицата ..К'во да ви кажа .. Обичайте се !
![]()
И сега сериозно. Весели празници на всички (:. Приятно изкарване и много усмивки и приятни мигове през коледната вечер, посрещането на новата 2оо9-та година и самата Нова Година ((:
Ммм, да..ваканция.Какъв хубав сняг вали...щях да се разплача от радост.
![]()
Утре няма да може да се пътува. Сори.Първоначално написано от Seducti0n
+1Първоначално написано от nicolepcd
![]()
![]()
h0us3 Mu5iC 4 3v3r.JusT a MuSiC.
Първоначално написано от InnchetO
![]()
![]()
дано!
оо едвам ше се наспа и нагледам на филмиии![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
Първоначално написано от InVic7us
направо ми отмъкна плановете
![]()
![]()
![]()
:P Набираме форумци-любители на зимните спортове.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Аз съм във ваканция от 4 години, но добре.
Честита да ти е на тебе, радвай се докато можеш.![]()
![]()
![]()
Тоя филм ми беше докато бях на 12...На 13 се напуших за сефте...и т.н...Общо взето нещата през които минават повечето хора станаха по-рано за мен. Обаче пък никога не съм се хвалила през това време. Даже си ме беше срам пред останалите, различни от тогавашната ми компания.Първоначално написано от jghgh
ААААААААААААааааааааааааа ааааазззззззззззз ама няма сняяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяяяяяяяягПървоначално написано от Seducti0n
ама няма сняг
![]()
Аве сняг.. то ве4е модата е олио и по-баира със скитее![]()