.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Не мога да свърша

Здравейте ако можете ми помогнете Аз съм на 14 години и наскоро го направих за първи път с приятеля ми.Вече сме го правили около 20 пъти и на него му е добре но на мен не чак толкова.Все още не съм оспяла да свърша.....в мен ли е проблема или какво??????? ;(

т.7
    krem4et0

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Milo dete,nqkoi jeni prez celiq si jivot ne uspqvat da usetqt udovolstvieto ot istinski orgazum.Ti si edva na 14 i si go pravila s 1 partnior.O6te nqma6 nikakuv sexualen opit,ne burzai.Moje da stane i sled godini.

Цитирай Първоначално написано от darla
    Milo dete,nqkoi jeni prez celiq si jivot ne uspqvat da usetqt udovolstvieto ot istinski orgazum.Ti si edva na 14 i si go pravila s 1 partnior.O6te nqma6 nikakuv sexualen opit,ne burzai.Moje da stane i sled godini.
    +1 Подкрепям напълно!!!

и аз така и ти го писах и в предната тема дето си зададе въпроса...

Фен Аватара на Qamstel
    Град
    Sofiq
    Podkrepqm napulno. Ne se ot4aivai stiskam ti palci za napred

Е добре но е много кофти при полойение че на него му е добре и вижда че на мен не ми е....накрая ще му писне и...ще ме зареже.Как да го задържа дълго време

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    4akai malko sega.Ti qvno si ostana s vpe4atleni,4e za da i e gotino na edna jena na VSQKA cena trqbva da izpita orgazum.tova ne e taka.Ne vseki put jenata dostiga do orgazum,no vupreki tova izpitva udovolstvie ot sexa.Spored men ne si na qsno s nqkoi ne6ta

Ти ако си мислиш че целта на едно момче е винаги приятелката да му свърши и че тва значи опитност нещо си в грешка. Повечето момчета са раз два и са готови, малко изпитват наслада от това да доставят такава. И никой няма да те зареже защото не изпитваш оргазъм, това не е мерило.

Цитирай Първоначално написано от smradche
    Е добре но е много кофти при полойение че на него му е добре и вижда че на мен не ми е....накрая ще му писне и...ще ме зареже.Как да го задържа дълго време
    -сменяйте позите - все при някоя ще изпиташ удоволствие,макар и без цялостен оргазъм
    -повечко любовна игра
    -а ако наистина ти е толкова гадно и нищо не чувстваш - ми просто симулирай

П.П.Щом гаджето ти би те зарязало,защото му е писнало да ти гледа машиналните движения,значи просто не те обича

Не че не изпитвам нищо...сменяли сме позите и има такива в които ми е добре,но не чак толко.колкото очаквам,а много ми се иска.Не мисля че би ме зарязал заради такова нещо но знам ли какво може да му хрумне след време

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    po-skoro ti 6te si tazi,koqto 6te go zareje za tova.toi svur6va,nali,t.e. izpitva si orgazum i vsi4ko pri nego e ok.ti...se spasqvai

Ми на този етап не мисля че ще го зарежа,въпреки това мисля че много съм хлътнала по него и може да се каже че съм влюбена.След като сега не изпитвам оргазам с него значи ли това че щом е с него няма да изпитам никога?!?!?

Не, незначи това... От цял ден се опитвам да ти обесня, че оргазмът е нещо за което ти трябва време, за да го изпиташ. Не винаги е свързано с партньора. Престани с тези заключения и приеми, че оргазъм може и да получиш след 5 години, не зависимо от партньора, може и след 1 месец всичко е някъде в главата. Като го мислиш няма и да го почувстваш скоро...

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    po-skoro ti 6te si tazi,koqto 6te go zareje za tova.toi svur6va,nali,t.e. izpitva si orgazum i vsi4ko pri nego e ok.ti...se spasqvai
    prava si

Прогрема е наистина в теб. Още си много малка и за това не можеш да почувстваш това което трябва. Необходимо е да се развиеш оше физически и психически.

Голям фен
    Ох колко е хубаво да си момче

Град
    Цитирай Първоначално написано от SMoKe_BoY
    a puk momi4etata si kazvat
    oh kolko e hubavo da si momi4e

Супер фен
    Аман от неопитни дИца, дето правят секс...

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Сори Боби,но едва ли има някое толкова тъпо момиче,че да твърди подобно нещо

Град
    Цитирай Първоначално написано от nejnaDROGA
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Сори Боби,но едва ли има някое толкова тъпо момиче,че да твърди подобно нещо
    zavisi ot glednata to4ka Zori...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си