Цитирай Първоначално написано от MartyParty
Ох,ами..малко ми е странно да давам мнение за чуждия труд.
Например първата рисунка на Vincent се е получила добре.Мен още ме е страх от химикалката-никога не съм опитвала да работя така,обаче ще се пробвам някой път.
На WILD__BOY,както се очакваше,са почти перфектни.Разбира се,ако всички го бахме учили,щяхме да сме на неговото ниво,но той ,както вече знаем,не према любителските рисунки за нещо кочествено.
не приемам немърлива работа
аз самият съм любител за сега и никога не ссъм бил в училище за изкуства, самоук съм

благодаря на всички останали за коментарите и Pliok0019, скоро ще видиш нова творба от мен

Цитирай Първоначално написано от zloto
...
умряло качество. нещо се бъгна и трябваше да снимам без светкавица:
http://picbg.net/img.php?file=2187938f99ab24b9.JPG
...
ръката в ляво е доста добре като конструкция, дясната има малко грешки, които лесно се поправят. показалецът и китката трябва да си премислиш и да ги оправиш и ще е чудесно : )
поздравления, заел/а си се с тежка част от анатомията - ръцете и постигаш успех : )

Цитирай Първоначално написано от spongkata
http://storage3.album.bg/d63/nqx_nqx011_178c5_9991895.jpg
Колкото човек да иска да рисува просто за кеф, за да се получават нещата трябва повече да наблюдава, повече да се учи, да гледа и да усвоява, отколкото да рисува. всъщност самото пренасяне на идеята в пространството (било то на хартия, платно, лента и тн и тн) е една малка част от процеса на творене.
и за да ти стане по-спорна работата с портрети потърси литература за анатомията на човешката глава и чети. след празниците и аз ще мога да ти услужа и да намеря няколко полезни четива.
ще усетиш, че когато познаваш конструкцията на това, което рисуваш, почваш да го мислиш като триизмерен обект, мислиш как да го разположиш в пространството и как да бъде вярна конструкцията му, да е стабилен, а не да увисва (както е станало със скулата на момичето от портрета, който си нарисувала).

давайте, мразете ме :Р