- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ако имахте възможноста...
100% 4estnostПървоначално написано от nefchi_bs
evalata
![]()
Ако има любов никога не бих изневерила.
Но ако е просто някакво влечение, не бих се замислила.
I may look safe but as soon as i get you alone...
...I will eat you.
аз няма да съм от тези, които биха го направили...Първоначално написано от Qamstel
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
Ne bih izneverila nikoga, za6toto ako sum s nqkogo naistina durga na nego, taka 4e...
Първоначално написано от CanyH
Never say "never"![]()
Иначе до темата, зависи... По-скоро не.
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Боби..Първоначално написано от x3eme
все едно нeзнаеш защо бих изневерила на приятеля си(мисля че можеш)?! В сегашното ми състояние да бих изневерила!(Знае си кой е този)И винаги когато един от двамата започне да изневерява повода е в другия!
Не е да съм нямал оферти, но никога не съм го правил.
Ее Иване навсякъде се съгласяваш с мене. : )Първоначално написано от Punisherrr
![]()
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Тфа па изневярата е баси глупоста..![]()
Без последствия ?? хах ок да приемем че може и без...никога не бих изневерил на приятелката ми...от нея получавам вс най-хубаво което с друга няма да е така - чувства,подкрепа,секс т.н. ... и не мога да разбера някои хора защо го правят ам както и да е![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Изневерявала съм 1 път,но беше с умисъл,исках човека който обичам да бъде наранен по същия начин по който постоянно аз бях наранявана...не се гордея с постъпката си...но поне му показах колко лошо е било всичко направено от него....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
+12598524Първоначално написано от nejnaDROGA
GaLena :love:
ами да кажем че имам възможност но не искам :P просто мн си го обичкам и не ми тр друг![]()
![]()
Изневерявам !! Не умишлено .. за това ме държат под око![]()
Няма такъв филм "Изневяра без последици". Най-малкото съвестта /ако я имате/ няма да ви остави на мира.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
о0о Оставя ме та пушък се дигаПървоначално написано от kalpazanka
![]()
Не не бих.Някво тъпо звучи такова.Последици за връзката може и да няма ама в/у изневерилият ще има.
Never!
Руса кукличка
mnee ne bih .![]()
Никога!![]()
Mnogo sporen vupros. Kato cqlo posledstviq vinagi ima - bilo to dobri ili loshi.
Eating isn't cheating - Arnold
Винаги..при всяка отдадена ми възможност...нали всички сме хора![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
С приятелката ми съм вече 2 години и малко от горе, но пил ли съм и имам възможност за изневяра, го правя и до сега не ме е хващала.
В суxа пyтка, KУP не влиза!