- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- С какво си отива такава пола?
Моля ви кажете ми с какво си отива плисирана пола шотландско каре???Проблема е ,че нямам подходяща риза,така че дайте друга идея
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Какъв цвят е?Червена ли?Няма значение какъв цвят е,да кажем,че е червено и черно->ризата ще бъде черна с червено![]()
Аз също имам такава поличка и си я нося с черни блузки с паднало рамо,черна ризка,потниче и отгоре подходящ суитчер![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
На нещо, което е дюс.Ако можеш снимай полата, ако не, обясни поне какъв е основния цвят.
Аз пък си представям топ набран в горната си част.
Деколте-лодка.
Цвят- охра или нюанси на кафявото.Разбира се , трябва да се съчетаят с цветовете на полата, но аз си я представям с подобни основни цветове.
Ще бъде супер и с подходящ аксесоар.![]()
Риза...дюс....вратовръзка?
Момиче съм
Черен плътен чорапогащник, черна блуза или някакват ъмна, но да е един цвят![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
vivteen, определено НЕ! Блузата трябва непременно да е дюс! И да е в този цвят който не доминира в полата, т.е., ако полата е в червено и сиво, и червеното е повече, блузата по-добре да е сива.
mindscan
I tq taka go e napisala, de.Първоначално написано от preichetoy
Ами, всъщност, не.Първоначално написано от Nadelina
mindscan
едноцветна,без допълнителни окраси.като тазиПървоначално написано от Bianca
![]()
Вече си го представям - черна изчистена блуза, карирана пола, черен чорапогащник и кубинки <3
Първоначално написано от zloto
![]()
mindscan
Eww~
Пола с кубинки...
Според мен или с блуза с обло деколте и разкроени в края ръкави (дюс - червено, черно), или риза, пак в същите цветове.
Обувките... тип пантофка, или токчета... (пак в същите цветове)...?
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Първоначално написано от trittico
+1
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
полата си я представям в червено и черно и следователно отгоре си представям прилепнала черна ризка, не много дълга![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Представям си полата в черно и червено. Според мен ще седи много добре с някоя червена или сива, изчистена блуска. Вярно е, че черното седи елегантно, но все пак няма да ходи на погребениеЩе се открояваш повече и ще изглеждаш по-добре, без да си смешна в някои от тези цветове.Айде стига с тва черно.
![]()
точноПървоначално написано от trittico
![]()
Руса кукличка
Според мен със сива,бяла или черна риза.И вече допълнително може да добавиш вратовръзка.![]()
Еми хораа и аз имам такава пола и в началото я носех само с черна блуза ама в последствие си изнамерих една карирана червена карето не пасва мн с полата обаче нали е студено у слагам под черната блуза и се вижда от диклотето тъй като то е триъгълно някакво и със черен чорапогащник аз лично си слагам и един черен коланза блузите от които се подава рамото имам такава и не седи мн добре такава блуза може да се носи с тесни дънки и леки токченца мн яко седи
![]()
OT TOZI REF PI6AT O6TE DVAMA 4OVEKA !!! edna fr i edin fr 6oto sa murzelii ne 6tat da si napraqt