.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Гърдите..разлика.. ;(.. ?

Здравейте!
    Чудих се къде да напиша темата..може да не е за тук,но тук просто повече хора ще я видят ии биха могли да дадат мнение.
    От доста време имам разлика в гърдите..забележима ,но не такова натрапващо се..През последните 1-2 години се увеличава ии сега като си погледна гърдите през огледалото ии..
    Ходих на лекар и тя ми каза,че няма какво да направя,докато съм в пубертета.И че всичко е нормално,но на мен хич не ми се вижда така,тъй като разликата е голяма и забележима..
    Нз за кво написах темата,може би защото ми беше гадно и исках да си кажа..
    Момчета,според вас това голям проблем ли е?Свъзано със секса де..

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    6to da e problem v sexa....ne mislq 4e e problem osobeno ako 4oveka s kogoto pravi6 sex durji na teb

Град
    Търовище.
    абе кво ти пука,те мъжете сега търсят едри готини цици,като твоите,за кво ти са някви мижитурки...нали трябва да ти ги лижат скъпа
    не се стряскай
    The life is nice ,when you are with me !

Може би,защото много добре виждам разликата и виждам,че едната си е напрао голяма,а другата направо малка..и си мисля,че човекът с мен също ще види това ии..ужасява ме мисълта да си сваля сутиена..пфф
    През сутиена всичко е перф..той обожава да си глед аи пипа там..ноо ни предстои скоро да правим секс ии нз..депресирам се

През пубертета е нормално, даже при някои жени си остава разликата, макар и мнооооого малка. И моите гърди не са съвсем симетрични, то няма нещо симетрично в тялото. Дишай.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Я дай снимка?
    mindscan

Цитирай Първоначално написано от CfEtii
    Може би,защото много добре виждам разликата и виждам,че едната си е напрао голяма,а другата направо малка..и си мисля,че човекът с мен също ще види това ии..ужасява ме мисълта да си сваля сутиена..пфф
    През сутиена всичко е перф..той обожава да си глед аи пипа там..ноо ни предстои скоро да правим секс ии нз..депресирам се
    Виж к'во наскоро бях на лекция точно за гърдите и специалиста.. каза" ако има две еднакви гърди, значи едната е болна..ако има ралика значи всичко е наред..!"
    няма идеални неща всеки има някакъв проблем,щом хората имаме две неща начи едното трябва да е по различно от другото и аз имам проблем с гърдите( не е като твоя..) не им обрущам внимание .. и съм с недеждите че след като мина тая възраст.. ще се оправят.. аа за момчето ако наистина те обича ще те приеме такава каквато си успех
    Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!

Град
    На стадиона за бягане.
    По принцип при всички момичета има разлика в гърдите,но незнам твоята до колко е голяма ...
    Мисля че няма да ти е проблем в секса а и плюс това кой гледа като е на тъмно
    Running is my drug and I am overdosed ..

Фен Аватара на Qamstel
    Град
    Sofiq

Re: Гърдите..разлика.. ;(.. ?

Цитирай Първоначално написано от CfEtii
    Здравейте!
    Чудих се къде да напиша темата..може да не е за тук,но тук просто повече хора ще я видят ии биха могли да дадат мнение.
    От доста време имам разлика в гърдите..забележима ,но не такова натрапващо се..През последните 1-2 години се увеличава ии сега като си погледна гърдите през огледалото ии..
    Ходих на лекар и тя ми каза,че няма какво да направя,докато съм в пубертета.И че всичко е нормално,но на мен хич не ми се вижда така,тъй като разликата е голяма и забележима..
    Нз за кво написах темата,може би защото ми беше гадно и исках да си кажа..
    Момчета,според вас това голям проблем ли е?Свъзано със секса де..
    Momi4e nqma ot kakvo da se pritesnqva6 ne si misli 4e vseki 4ovek gleda samo gudrite na edna jena tova ne e vqrno uspokoi se i si jivei jivota s usmivka

Мега фен Аватара на Hilary_
    Спокойно принципно при всяко момиче има някаква разлика в гърдите!!! Но при всеки е различно...не се притеснявай за отношенията на момчетата към теб за по нататък... няма смисъл!!! Само глупак не би оценил това което си...!!! Спокойно няма да се притесняваш с времето може би ще мине...ако ли не има много по важни неща в живота за които да се тревожиш!!! Успехи!!!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    През пубертета е нормално, даже при някои жени си остава разликата, макар и мнооооого малка. И моите гърди не са съвсем симетрични, то няма нещо симетрично в тялото. Дишай.
    Подкрепям. Няма какво да направиш, в пубертета това е често срещано.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

не се притеснявай пък ако този,с който спиш те оценя по гърдите...
    If yOu lOvE Me dOn'T tOucH mE
    iF YoU ToUch mE Don'T KisS Me
    If yOu kiSS Me dOn't FuCk Me
    iF YoU fuCK mE Don't StOp

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    ne gurdite pravqt momi4eto momi4e

Благодаря много на всички!
    Наистина ми помогнахте да не мисля толкова за това и изобщо да се почувствам по-добре.Благодаря!

Страхувам се че имаш рак на дясната млечна жлеза
    UHM UHM IHM BABY UHM UHM UHM BABY

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Я дай снимка?
    Ти па веднага

ем не мисля че е проблем както каза
    x3eme не гардите правят момичето

Цитирай Първоначално написано от Guzar4o
    x3eme не гардите правят момичето
    да, момичето прави гърдите :Х

сексът не прави хората а хората правят секса аха-ха-ха

не, като се замисля и двете са верни

Цитирай Първоначално написано от PeshoSexa
    сексът не прави хората а хората правят секса аха-ха-ха
    опа опааа... екземата прави секса...

Д

щото е гъзе

или гъ3

Цитирай Първоначално написано от PeshoSexa
    щото е гъзе

или гъ3
    р-а-п-е-р

G.
    ...G.
    ......P.

ами фитнес и натоварваш полвината която е по-малка и голямо количество боза все още ще има разлика,но няма да е чак толкова голяма.
    Йога и мъдрост

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си