- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гърдите..разлика.. ;(.. ?
Здравейте!
Чудих се къде да напиша темата..може да не е за тук,но тук просто повече хора ще я видят ии биха могли да дадат мнение.
От доста време имам разлика в гърдите..забележима ,но не такова натрапващо се..През последните 1-2 години се увеличава ии сега като си погледна гърдите през огледалото ии..![]()
Ходих на лекар и тя ми каза,че няма какво да направя,докато съм в пубертета.И че всичко е нормално,но на мен хич не ми се вижда така,тъй като разликата е голяма и забележима..![]()
Нз за кво написах темата,може би защото ми беше гадно и исках да си кажа..
Момчета,според вас това голям проблем ли е?Свъзано със секса де..
6to da e problem v sexa....ne mislq 4e e problem osobeno ako 4oveka s kogoto pravi6 sex durji na teb![]()
абе кво ти пука,те мъжете сега търсят едри готини цици,като твоите,за кво ти са някви мижитурки...нали трябва да ти ги лижат скъпа
не се стряскай![]()
![]()
![]()
The life is nice ,when you are with me !
Може би,защото много добре виждам разликата и виждам,че едната си е напрао голяма,а другата направо малка..и си мисля,че човекът с мен също ще види това ии..ужасява ме мисълта да си сваля сутиена..пфф![]()
През сутиена всичко е перф..той обожава да си глед аи пипа там..ноо ни предстои скоро да правим секс ии нз..депресирам се![]()
През пубертета е нормално, даже при някои жени си остава разликата, макар и мнооооого малка. И моите гърди не са съвсем симетрични, то няма нещо симетрично в тялото. Дишай.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първоначално написано от tqnko
![]()
mindscan
Виж к'во наскоро бях на лекция точно за гърдите и специалиста.. каза" ако има две еднакви гърди, значи едната е болна..ако има ралика значи всичко е наред..!"Първоначално написано от CfEtii
няма идеални неща всеки има някакъв проблем,щом хората имаме две неща начи едното трябва да е по различно от друготои аз имам проблем с гърдите( не е като твоя..) не им обрущам внимание .. и съм с недеждите че след като мина тая възраст.. ще се оправят.. аа за момчето ако наистина те обича ще те приеме такава каквато си
успех
![]()
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
По принцип при всички момичета има разлика в гърдите,но незнам твоята до колко е голяма ...
Мисля че няма да ти е проблем в секса а и плюс това кой гледа като е на тъмно![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Momi4eПървоначално написано от CfEtii
nqma ot kakvo da se pritesnqva6 ne si misli 4e vseki 4ovek gleda samo gudrite na edna jena
tova ne e vqrno
uspokoi se i si jivei jivota s usmivka
![]()
Спокойно принципно при всяко момиче има някаква разлика в гърдите!!! Но при всеки е различно...не се притеснявай за отношенията на момчетата към теб за по нататък... няма смисъл!!! Само глупак не би оценил това което си...!!!Спокойно няма да се притесняваш с времето може би ще мине...ако ли не има много по важни неща в живота за които да се тревожиш!!! Успехи!!!
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Подкрепям. Няма какво да направиш, в пубертета това е често срещано.Първоначално написано от Wrathchild
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
не се притеснявайпък ако този,с който спиш те оценя по гърдите...
If yOu lOvE Me dOn'T tOucH mE
iF YoU ToUch mE Don'T KisS Me
If yOu kiSS Me dOn't FuCk Me
iF YoU fuCK mE Don't StOp
ne gurdite pravqt momi4eto momi4e![]()
Благодаря много на всички!![]()
Наистина ми помогнахте да не мисля толкова за това и изобщо да се почувствам по-добре.Благодаря!
Страхувам се че имаш рак на дясната млечна жлеза
UHM UHM IHM BABY UHM UHM UHM BABY
Ти па веднагаПървоначално написано от tqnko
![]()
ем не мисля че е проблем както каза
x3eme не гардите правят момичето![]()
сексът не прави хората а хората правят секса аха-ха-ха
не, като се замисля и двете са верни
опа опааа... екземата прави секса...Първоначално написано от PeshoSexa
ами фитнес и натоварваш полвината която е по-малка и голямо количество боза все още ще има разлика,но няма да е чак толкова голяма.
Йога и мъдрост