- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ще гърмите ли с пиратките
emi 6te gurmq, makar 4e ne me kefqt osobeno...
rimski sve6ti (ot nai-golemite) ...tova e istinata![]()
Първоначално написано от Christ
Оооо, това е чудеесна идея за нова година!![]()
Аз тази година най - вероятно няма да мога да се вредя около мъжете.
Мне.. страх ме е да не се лиша от някой скъпоценен крайник.
Пък и ми се струва забавление за лица под 14 години.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
не съм откакто ми бръкнаха в окото с горяща пиратка преди 2-3 години
Предполагам, че ще се гърми нещо, но няма да са пиратки. Баща ми накупи всякви други гърмящи неща.
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
няа смисъл от гърменето на пиратки.
виж, по-масивни и пищни, красиви фойерверки - това си е много хубаво, най-малкото защото ако някой си щъка долу няма шанс да го нахакаш и да му откъснеш нещо.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Така е. Просто едно ''бум'' и това е всичко. Пиратките само дразнят. Нито са красиви, нито ефектни.Първоначално написано от ScionOfStorm
Но аз попринцип не обичам около мен да има гърмящи неща, затова в най-добрия случай ще взема бенгалски огън.
Естествено.
ne tazi godina 6te strelqm s l1k prez terasata![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Сигурно не ... може малко ,, амаа незнам.Ама ще се пие ... !! Възможно най-много
.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Да не съм на 10. :P
И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..
За какво?Другите ще гърмят и ще ми правят кефа,аз само ще гледам отстрани и ще се радвам,че не съм сред 100-те души в Пирогов навръх НГ.
Ами ако се замислиш кое ще избереш алкохол или пиратки на нова година!Нормално че алкохола.Дано не ги съчетаете че ще е фатално!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the number of moments that take our breath away!
Никога не съм го практикувал това нещо. Смятам го за глупост
вчера шибнах прозореца на един с ракета...без да искам![]()
Не.
Никога не съм палила пиратка,нямам намерение и да го правя.
yeah..![]()
тъй де аз само ще гледам..
Не смятам да подлагам на риск крайниците си.
Иначе съкварталниците всяка година са доста добре снабдени с пиротехнически материали. Поне половин час трае цялата тая дандания.Аз само се наслаждавам на гледката през прозореца.
You are broken, I can fix you...
Същата работа. А по-голяма селяния от пиратки - няма.Първоначално написано от shadow4e
Мощно бомби бе![]()
Ау не.. не обичам пиратки.. Но няма да откажа, нещо по-безвредно като бенгалски огън![]()