- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Митовете за...гърдите ?!
я малко разнообразие и смях ...чувала съм различни неща за растежа на гърдите.. приятелки са ми казвали, че техните бюстове са пораснали поради консулмацията на твърде мн мазнини(които се лепят не само по бюста, а и по др частина тялото)
други от боза
![]()
![]()
а трети от честото правене на секс..
![]()
тъй като аз имам малък бюст и ми е било мн гадно да гледам как съучениците ми се радват на съученичките ми който са прекалено мн надарени.. и реших преди години да прочета малко инфо за гърдите иразбрах.. мн неща който не ми бяха ясни.. но напоследък.. с приятеля ми ..започнахме така да правим мн често секс.. и..и..и те се уголемиха..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вие кво мислите...??
![]()
Споделяйте разни неща който сте чъвали или знаете.. Весели празници на всички.. пожелавам мн здраве, щастие, късмет и мн Любов
![]()
![]()
![]()
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
4esno kazano vsi4ko si e gen eto az imam edna priqtelka koqto do 9 klas be6e ploska a v 10 ve4e trqbva6e da i nosqt sutieni po poru4ka ot 6tatite suvsem seriozno (4as6ka F) taka 4e po skoro si zavisi ot 4oveka![]()
za men sa bez zna4enie.dori predpo4itam po muni4kitene gurdite krasqt edno momi4e
Аааааааа стига с тея гърди бе....сека 2ра тема е за цици![]()
и аз съм чувала същите така наречени митове от много момичета.Доре съм имала приятелки коита за да им пораснат гърдите започнах многооо да се хранят!Според мен също е въпрос на ген
![]()
да така е.. аз също съм чувала.. бабата от страна на бащата ако има малък или голям бюст и вничката и тя щяла да е такаПървоначално написано от gab1ty
![]()
![]()
![]()
![]()
и си е наистина от гена и тъканите който са вътре
![]()
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
gab1ty написа:
и аз съм чувала същите така наречени митове от много момичета.Доре съм имала приятелки коита за да им пораснат гърдите започнах многооо да се хранят! Според мен също е въпрос на ген
да така е.. аз също съм чувала.. бабата от страна на бащата ако има малък или голям бюст и вничката и тя щяла да е така и си е наистина от гена и тъканите който са вътре![]()
![]()
о това е брутално!
Всичко си е до организъм,тяло и ген..
Как пък няма от боза да ми пораснат гърдите..Е..от Радомирска може..![]()
Не знам от какво стават по-големи ама един от моя клас вика,че от кафето ставали по-малки и тъй като аз пия по 2-3 кафета на ден зех да притеснявам,ама не е вярно де![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Първоначално написано от nestle
![]()
![]()
при мен е обратното всички са с големи.. пък аз с малки.. но им се радвам и си ги харесвам
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е те това е бате 90/60/85 . За мен важното е да са стегнати.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
чорапките закво са...айде don't worry be happy !
![]()
искам само да отбележа, че за да седиш с тъпа физиономия не ти трябва нито един (:Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
UHM UHM IHM BABY UHM UHM UHM BABY
аз см чувала 4е като не си миеш ставало там нещо, ама още не см пробвала, че да ти кажа сс сигурност
Пробвай да консуЛмираш (мале колко си тъпа) малко повече книги... има шанс да ти порасне мозъка.
бе мръсно става ама не расте :/Първоначално написано от Mr.Nightmare
ем значи тва е било за нещо др ;/Първоначално написано от PeshoSexa
като не си миеш раните получаваш хепатит принципноПървоначално написано от Mr.Nightmare
![]()
ем за кво искаш за ку**ве ли? ем и аз съм чувал че от секса растат гардите ако не остроива бръкни си във джоба и си ги оголеми по искуствен пътПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
![]()
ако не става с бъркане, значи става с много бърканеПървоначално написано от Guzar4o
или с една малка водка и много бъркане... комбинациите са многоПървоначално написано от Mr.Nightmare
а ако водките са 2+ нема нужда от бърканеПървоначално написано от PeshoSexa
нали?
а ако водките са 2+ нема нужда от бърканеПървоначално написано от PeshoSexa
нали?